خيلي سعي كردم اما متاسفم، نميشه! ! فاصله زياده ... شخصيتم از اين پايين تر نزول نميكنه كه به شما برسه!
من خيلي صبر و مراعات كردم كه مديران اين شخص رو تفهيم كنن اما مجبور به ارسال اين پست شدم.
با عرض پوزش از ديگر دوستان
والسلام
خيلي سعي كردم اما متاسفم، نميشه! ! فاصله زياده ... شخصيتم از اين پايين تر نزول نميكنه كه به شما برسه!
من خيلي صبر و مراعات كردم كه مديران اين شخص رو تفهيم كنن اما مجبور به ارسال اين پست شدم.
با عرض پوزش از ديگر دوستان
والسلام
الانه که بره ترش و بعضی ها اخطار بگیرن...![]()
من یه چیز بگم خیاله elyartab راحت بشه !
69 ملیون 999 هزار نفر هوا دار ترختور ! با شعور - با کمالات - با سواد - با فرهنگ - با ادب - و ...
استقلال و پرسپولیس هم که 1000 تا هوادار دارن ! - بی شعور - بی کمالات - بی سواد - بی فرهنگ - بی ادب - معتاد - و ... !
خوب حالا شما که اینقدر تحصیل کرده ای عزیرم برو درستو بخون !
Last edited by vahid_vaezinia; 16-01-2010 at 12:16.
من یه چیز بگم خیاله elyartab راحت بشه !
69 ملیون 999 هزار نفر هوا دار ترختور ! با شعور - با کمالات - با سواد - با فرهنگ - با ادب - و ...
استقلال و پرسپولیس هم که 1000 تا هوادار دارن ! - بی شعور - بی کمالات - بی سواد - بی فرهنگ - بی ادب - معتاد - و ... !
خوب حالا شما که اینقدر تحصیل کرده ای عزیرم برو درستو بخون !![]()
چرا الکی بحث می کنیم بابا !
یک نفر آمده و خیلی هم با عرض معذرت وحشی بوده ، این رو نمیشه به بقیه تماشاگرا هم نسبت داد !
ولی واقعا" وحشی بوده ها ! آدم فکرشو رو هم که می کنه دلش می لرزه این چه جوری این کار رو کرده ؟
اقا چرا خودتون رو خسته می کنید و حرفهای خنده دار می زنید
اصلا توی هر جایی هم هوادار خوب هست و هم هوادار بد و بی فرهنگ و اینا هیچ ربطی به ترک و فارس بودن نداره. دوست عزیز الکی نسبت به یه تیم تعصب نشون نده و فکر نکنم این سایت جای این جور چیزا باشه.
حالم از هر چی فوتباله ایرانیه بهم میخوره
انگار ایران فوتبالش چیه که دیگه لیگش باشه
شماها راحت باشین
![]()
این طرف مشکل روانی داشته... بیچاره کفتره...!
---
من هم نظرم (نظر شخصی) رو بگم راجع به این جنگ لفظی که بین دوستان پیش اومده بگم ...:
متاسفانه ما ایرانی ها تا یه درگیری ای پیش میاد یا یه سوژه ای میبینیم، سریع و بدون فکر سعی میکنیم خودمون را از لحاظ فیزیکی! وارد متن اون جریان کنیم... و بعد از اونکه خودمون رو وارد جریان کردیم، سعی نمی کنیم که از بروز اتفاقات ناخوشایند جلوگیری کنیم... یعنی بی تفاوت از کنار جریان رد نمیشیم و البته به سرعت و سر سه سوت همرنگ جماعت میشیم...!
آدم نگاه می کنه میبینه تو یه محله ای دعوا شده، 1000 نفر متل معرکه گیری های قدیم، دورادور طرفین دعوا جمع شدن... و جالبه تعداد انگشت شماری آدم میان طرفین نزاع رو جدا می کنن و یا فرضا به پلیس زنگ میزنن... و اون هزار نفر مثله اینکه اومدن سینما و صرفا ناظر هستند...
تو کشتن این کفتر بینوا هم همین ویژگی بد ما ایرانی ها کاملا رویت میشه...!!
ببخشید پرحرفی کردم...
یاعلی
من دیروز استادیوم بودم...استقلالی نیستم...البته از دیروز که اون صحنه رو دیدم به این موضوع افتخار میکنم.برای یکی از دوستام که از تبریز اومده بود رفتم استادیوم ولی چون بلیت طبقه پایین واسه تبریزیا تموم شده بود مجبور شدم بشینم بین طرفدارای بسیار بسیار با فرهنگ استقلال که دیروز خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم
فقط این صحنه رو که دیدم حدودا 20 دقیقه تو بازی نبودم فقط داشتم فک میکردم چقدر انسان باید بدبخت باشه...بخاطر یه تیم که قدرت مقابله با تیم دیگه رو نداره یه همچین جنایتی بکنه....واقعا متاسفم...از اول بازی تماشاچیای استقلال یا فحش ناموس میکشیدن به حریف یا فحش ناموس به پرسپولیس اینم از این کارشون....حالا باز بیاین بگید ما بهترین تماشاچیا رو داریم...آره عزیز کسی که حاضره انقد راحت به هموطنش فحش ناموس بکشه مطمئن باش کشتن یه کبوتر واسش چیزی نیست...پس نمیخواد گروه بندیشون بکنید...
در ضمن طرفدار تراکتور سازیم نیستم چون اصلا تبریزی نیستم...زیاد با فوتبال ایران کاری ندارم
امیدوارم یه جریمه سنگین بشه این آقای با فرهنگ که درس عبرتی باشه واسه بقیه با فرهنگایی که تو استادیوم میشینن
موفق باشید
Last edited by @R3Z; 16-01-2010 at 14:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)