آقا صبر کنید اینقدر تند نرید منم یه نظری بدم!
.gif)
در جواب اون آقایی (
.gif)
) که میگفت سی پی یو 800 و... بگم که حسن جون دوباره داری تبلیغات الکی میکنی!
.gif)
اینکه دیگه پروندش بسته شد رفت معلوم شد که الجی خیلی خوب کار کرده بود که رو سی پی یو 300 مگی با چه سرعتی کار میکنه! همچین میگی بازی میکنم آهنگ گوش میدم که فکر کردم سی پی یوش Core i7 هه....
.gif)
همین رنوار هم میتونه خیلی راحت اینکارو بکنه چه برسه به آرینا!
حمید رضا جان گول این اعداد ارقام رو نخور در عمل هیچ تفاوتی نداره چون اینا سیستم عامل ندارن و اصلا کنترل درست حسابی رو منابع سیستمی ندارن که بخوان از سی پی یو کار بکشن!
.gif)
سیستم عامل دار ها تو بگراندشون ممکنه چند تا برنامه باز باشه (مثل آنتی ویروس و...) ولی تو جاوا همچین چیزی امکان نداره چون کنترلشو نداره.....پس خیالت راحت....
نظر خودم رو آرینا هستش....دوربین خوب داره، بهترین نوع تاچ رو داره + مالتی تاچ، ترنسمیتر و حافظه 8 گیگ داره + اینترفیس فوق العاده....از نظر خودم قابل مقایسه با تاچ ویز نیست....سرعت موشک....بسیار مستحکم تر از جت (مقاومت بدنش زیاده)....صدای دالبی و عالی داره.....قیمتش 380 با گارانتی بود آخرین بار که شنیدم....ویوی اسمارت هم مثل آریناست فقط به جای جک 3.5 مبدل 3.5 داره، حافظش 1.5 گیگه، ترنسمیتر نداره، مقاومت بدنش کمتره......ولی دوربینش 8 هستش.....
حسن خیلی موذی هستی!
.gif)
خودت میدونی این اقا داره ویوتی 1 رو میگه بلوتوثش مزخرفه! ویوتی 2 که اصلا هیچ مشکلی نداره.....بازم سوءاستفاده کن من هیچی نمی گم!
.gif)