سلام؛
من این گوشی و یک هفته هست که خریدم به یه مشکلی خوردم
تو برنامه bt info یا bt filemanager که میرم وقتی سرچ رو می زنم هیچ چیزی پیدا نمی کنه در حای که وقتی سرچ معمول گوشی رو می زنم می تونه بلوتوث های دیگه رو پیدا کنه
مشکل از کجاست؟
سلام؛
من این گوشی و یک هفته هست که خریدم به یه مشکلی خوردم
تو برنامه bt info یا bt filemanager که میرم وقتی سرچ رو می زنم هیچ چیزی پیدا نمی کنه در حای که وقتی سرچ معمول گوشی رو می زنم می تونه بلوتوث های دیگه رو پیدا کنه
مشکل از کجاست؟
این سوال من هم هست .. اگر کسی اطلاع داره بگه ......
ممنون
بچه ها یه چیز قابل توجه این گوشیه تاچ خازنیش هست که دیگه حتی استار هم از این نظر به گردش نمیرسه.
Last edited by *QWERT*; 25-02-2010 at 11:24.
بلاخره سیستم عاملش چیه ؟؟
خدایی کیفیت موزیک تو هدفونش عالیه،حتی از i8910م بهتره،خیلی هم بهتره،ولی صدای 5800 تو هدفونو نشنیدم.
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
خیالت راحت باشه که محدودیت 1مگ داره،ولی استار اصلا این محدودیتو نداره،تو این دوتا گوشی برنامه جاوا با چه سرعتی نصب می شه،مثلا تو استار برنامه 3 مگی در کمتر از 3 ثانیه نصب می شه.
این نمودار فقط می گه تو چه محدوده ای از بازه صوتی می تونه صدارو پخش کنه،من صدای هدفون این گوشیرو گوش کردم واقعا بیسی عالی داره.با رم 8 کاملا پر سرعت فوق العاده ای داره.
پخش دایوکس نداره،ولی میتونه فایلهای mp4رو با codecه h264پخش کنه،چیزی که من توn97,96,95،و 5800و5530 ندیدم،منظورم اینه که یه فایل mp4 با کدک h264رو تمام این گوشیا تست کردم گه فقط کوربی پخش کرد.
محدودیت 1 مگ هم داره,متاسفانه
من الان داشتم دنبال مشخصات اپل آیفون میگشتم که اتفاقی متوجه صفحه نمایش Corby شدم که دقیقا با مال آیفون برابری میکنه
خیلی برام عجیب بود اومدم اینجا از شما بپرسم
یعنی صفحه نمایش Corby مثل اچ تی سی و سری پی سونی اریکسون نایلونی مانند نیست ؟(منظورم خارنیه که وقتی فشار میدی صفحه انعطاف داره و اون قسمت پایین میره)
بله.دقیقا درسته.صفحه لمسی کوربی کاپاسیتیوه
ایول بابا
میگم چرا با ناخن مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)