تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: کمک برای خرید mp4 (تا 150 تومن - صفحه لمسی)

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

12

8 گیگ 155 تومن
    16 گیگ 200 تومن
    همین که گفتی خرین مدلشه و فکر میکنم بهترینش
    ولی
    اگه پولت به s9 میرسه درنگ نکن و سریع برو بخرش من اکس فای2 دارم و فقط به علت کسر بودجم نتونستم s9 رو بگیرم .. . ولی اگه پولت میرسه حتما برو سراغش
    تفاوتشون تو چیه ؟ خیلی با هم فرق دارن ؟ چه فرقی ؟ (البته اسپیکر برام مهمه که s9 نداره)
    شما ازش راضی هستین؟(منظورم zen هست)

...

راستی به نظر شما ipod touch بگیرم بهتر از s9 نیست (البته به سامسونگ p3 هم خیلی علاقه دارم ولی قیمتشو نمیدونم)
    در کل شما جای من بودین کدومو میگرفتین؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

تفاوتشون تو چیه ؟ خیلی با هم فرق دارن ؟ چه فرقی ؟ (البته اسپیکر برام مهمه که s9 نداره)
    شما ازش راضی هستین؟(منظورم zen هست)

...

راستی به نظر شما ipod touch بگیرم بهتر از s9 نیست (البته به سامسونگ p3 هم خیلی علاقه دارم ولی قیمتشو نمیدونم)
    در کل شما جای من بودین کدومو میگرفتین؟
    حیف که دستم بهت نمیرسه وگرنه یه مشت و مال حسابی بابت این حرفت بهت میدادم
    تفاوت s9 و xfi2
    صدای بهتر و باکیفیت تر s9 که بقول ممد جان اگه تا حالا صداهای باکیفت رو از پلیر های معتبر شنیده باشی این امر محسوسه
    پخش ویدیوی بهتر s9
    صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر با اینترقیس عالی
    فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه

خلاصه از xfi2 به طرز محسوسی سرتره ولی بهتره xfi با d2 مقایسه بشه تا با s9 چون s9 یه کلاس بالاتره

اگه به کیفیت صدا اهمیت میدی اصلا سامسونگو ای تاچو اینا رو بریز دور مستقیم برو تو دل s9
    شما که بودجت به 9 میرسه برو بگیرش .. حالا ما بودجمون نرسید نگرفتیم ... تو که پولت میرسه چرا !
    فکر میکنم s9 نیاز های جانبی تو رو تا حدی برطرف کنه
    ولی به نظرم تو یه pmp میگیری که با صدا و کیفتش حال کنی ... ااگه بخوای با چیزای جانبیش حال کنی خود چرا pmp میگیری هزار چیز دیگه هست که اون نیازهای جانبی رو برطرف کنه..

شرمنده من کلا با این ای تاچ مشکل دارم ... رفیقم داره اوردش کل کل صدا با xfi2 ... بیچاره از صدای xfi خبر نداشت اویل کل کل خجل شد و بحثو عوض رد

3. 3 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حیف که دستم بهت نمیرسه وگرنه یه مشت و مال حسابی بابت این حرفت بهت میدادم
    تفاوت s9 و xfi2
    صدای بهتر و باکیفیت تر s9 که بقول ممد جان اگه تا حالا صداهای باکیفت رو از پلیر های معتبر شنیده باشی این امر محسوسه
    پخش ویدیوی بهتر s9
    صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر با اینترقیس عالی
    فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه

خلاصه از xfi2 به طرز محسوسی سرتره ولی بهتره xfi با d2 مقایسه بشه تا با s9 چون s9 یه کلاس بالاتره

اگه به کیفیت صدا اهمیت میدی اصلا سامسونگو ای تاچو اینا رو بریز دور مستقیم برو تو دل s9
    شما که بودجت به 9 میرسه برو بگیرش .. حالا ما بودجمون نرسید نگرفتیم ... تو که پولت میرسه چرا !
    فکر میکنم s9 نیاز های جانبی تو رو تا حدی برطرف کنه
    ولی به نظرم تو یه pmp میگیری که با صدا و کیفتش حال کنی ... ااگه بخوای با چیزای جانبیش حال کنی خود چرا pmp میگیری هزار چیز دیگه هست که اون نیازهای جانبی رو برطرف کنه..

شرمنده من کلا با این ای تاچ مشکل دارم ... رفیقم داره اوردش کل کل صدا با xfi2 ... بیچاره از صدای xfi خبر نداشت اویل کل کل خجل شد و بحثو عوض رد
    از xfi2 راضی هستی ؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

در مورد حرفهای محمد ، درسته دیگه کیانوش جان ، اگه دنبال صدا و تصویر ، و ، و ، و ، خیلی مهمه ، رادیو با رادیو ریکوردینگ بیا به آغوش اسلام و خودم هم می تونم ترتیب ایمان آوردنت رو بدم ( شوخی کردم )
    اس 9 همون جوری که محمد گفت ، می تونه نیاز هاتو بر طرف کنه تو زمینه صدا و تصویر و رادیو ، رادیو یادت نره ... ( باز هم بر می گرده به همون بحث اولویت ها ، و هم چنین بودجه )

*** هی رادیو رادیو کردم ، یه چیزی یادم اومد ، عرض کنم ، اون موقع ها که سامسونگ مرحوم رو داشتم ( زن ، رادیو ریکوردینگ نداشت ، خدا از سر تقصیرات این شرکت کریتیو نگذره : دی ) از اف ام که ریکورد می کردم ، یه جور هوا داشت ، صدا خوب ضبط نمی شد ، انگار صدا روباتی بود ، نمی دونم چطوری بگم ( احتمالا سیمور باید بدونه چی می گم ) اما این اس 9 اصلا این جوری نیست ، اگه جایی باشی که آنتن خوب باشه ( بر عکس خونه ما ) صدا کاملا صاف و بدون نویز ضبط می شه ، بسیار راضی کننده است .

دو تا از دوستان ما ، دیروز رفتن l L playerز آی ریور رو گرفتن ، خدایی چیز خوبی هم بود ، 8 گیگ اش ، 97 تومان انگار ، من یه کم گوش کردم ، راضی کننده بود ، البته هدفون اش این اییر نبود ، گوشم عادت نداشت و درد می گرفت ، خیلی نتونستم تحمل اش کنم ، یه کم گوش کردم ، بد نبود ، خوب بود ...

کلاس کار رو آی ریور به نظرم بیشتر از کریتیو حفظ کرده ، این دوست ما هم به ظاهر زیاد اهمیت می داد ( تا حدی که من برای خرید گوشی ، نوکیا 6730 رو بهش پیشنهاد کردم ، اما حاضر و 6600 جاوا رو ترجیح داد ) بسیار خوشحال بود از انتخابش .
    گزینه بسیار خوبی هست به نظرم ...
    حالا باز فردا که هدفون خودم هم همراهم باشه ، تست می کنم صداش رو ( یه روز اس 9 همرام نبود ، کل اندازون بود دفتر )

یا حق
    Last edited by akhoond; 31-01-2010 at 23:10.

6. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سگ درصد
    مطمئنم تو رنج قیمت توانم بهترین انتخاب رو داشتم ...
    هر چی از کیفیت بگم کم گفتم عالیه
    ولی از اونجایی که من تشنه کیفیت وحشتناکم هرچی بهم بدن میگم باکیفیت تر میخوام...
    اگه تا 2 سال دیگه چیزی با کیفیت تر از این سونی x واکمنه نیومد .. میگیرمش چون شنیدم در حال حاضر با کیفیت ترینه...
    ولی این xfi2 عالیه من که خیلی باش حال میکنم

8. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

xfi2 فایل تکست هم میخونه؟
    در کل راهی هست که Lyric آهنگها رو بشه دید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

والله يه قسمت داره task اره كه هنوز كشفش نكردم جريانش چيه !
    ولي ليريك رو فكر كنم بتونه بخونه ... امتحان نكردم هنوز ... حدود 5/6 ماه ديگه همه چيزش مياد دستم ... الان زوده ... بايد وقت ازاد گير بيارم تا بيشتر باهاش اشنا بشم ... ولي اينجور كه بوش مياد بچه ي خوبيه

11. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

xfi2 فایل تکست هم میخونه؟
    در کل راهی هست که Lyric آهنگها رو بشه دید؟
    من شک دارم چنین قابلیتی در xfi موجود باشه .. اگه باشه که خوشحال میشم .. اما جایی چیزی در این مورد ندیده ام ..

بله روش های "نکته-کنکوری-دار" هست .. در حد اینکه "ایول! من تونستم text توی پلیر کریتیو ام ببینم!" ... مثلاً اگه پلیر رو با outlook سینک بکنیم، میشه توی بعضی باکس هاش متن قرار داد و بعد توی پلیر دیدشون(اشاره دوستمون ممد گونزو هم به همین بود احتمالاً)... اما خب محدودیت فضا داریم و همونطور که گفتم یه استفاده کاربردیمحسوب نمیشه ..

یا برنامه هایی هست که متن رو توشون کپی می کنی و اونها بصورت فایل های تصویری کوچولو در حد اندازه صفحه پلیر export می کنن ..

13. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •