تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 22 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 220

نام تاپيک: Tomb Raider: Legend

اگه نباشه جاش خالی می مونه jarooo_khakandaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ما كه گفتيم 10 گيگه همه فكر كردن خالي مي بنديم(شوخي)...ولي اين شركتايي كه بازي رو عرضه كردند بعضي چيزهارو حذف كردن اهنگ ها وزبان ها رو حذف كردن تا حجمشو بيارن پايين...بزارين يه شركت معتبرتر عرضه كنه.راستي تو پايتخت اوريجينالش اومده.اونم دو تا دي وي دي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من كه فكر نميكنم اهنگي ازش حذف شده باشه بازيش خيلي عاليه من تقريبا نصفش رو رفتم خيلي عالي مدتها بود از يه بازي اينقدر خوشم نيومده بود!

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arash2006
    ترينر با حجم 21.3mb??????????!!!!!! ]چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jarooo_khakandaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

این بازی طرفداران خاص خودشو داره شاید اکثرا از این سبک بازی اصلا خوششون نیاد.اکثرا داستان بازی رو میدونید چیه کاراکتر لارا یک باستان شناسه و علاقه خاصی به اشیا باستانی و قدیمی داره.دختر ماجراجویی و از خطر لذت می بره.اگه کسایی که فیلم این بازی رو دیده باشن با بازی انجیلا جولی از این بازی بیشتر استقبال میکنن.حدود 8 سال پیش بود که اولین سری این بازی ساخته شد.مثل همه فیلم ها و بازی ها به تبع نسخه اول و دوم خیلی عالی بود اما وقتی نسخه سوم ساخته شد افت بسیار زیادی داشت.در نسخه چهارم(من که بازی نکردم) شنیدم که اکثر مشکلات حل شده ولی نتونست خودش به کیفیت سابق برسونه.در نسخه 5 و 6 بازی که همش باید در اهرام ثلاثه مصر معما های باستانی رو حل می کردی به یکباره تبدیل به یه بازی دیگه شد.مکان های پیشرفته و شهر .اینجا بود که دیگه صر و صدای همه در اومد
    Tomb Raider: Legend حركات آكروباتيك، زيركي و حادثه‌هاي مهيج را زنده مي‌كند. اين بازي در خاطر تمام بازي كنندگان جهان باقي خواهد ماند. سري بازي هاي Tomb Raider هميشه محبوب طرفداران سبک اکشن بوده و توانسته موقعيت خوبي را در عرصه بازي هاي کامپيوتري براي خود دست و پا کند. تاکنون نسخه هاي متفاوتي از بازي منتشر شده که تعداد آنها به 6 مي رسد. هر کدام از اين نسخه ها با فراز و نشيب هايي همراه بوده اند که آخرين نسخه آن يعني نسخه 6 با شکست بدي همراه شد و شرکت Eidos را مجبور به فسخ قرارداد خود با شرکت سازنده بازي كرد. اين شركت اين بار استوديوي ديگري را براي طراحي نسخه 7 بازي انتخاب كرده است. با تصاوير و دموهايي که در سايت هاي مختلف پخش شد تقريبا همه بازي کنندگان متقاعد شدند که نسخه 7 اين بازي متفاوت از نسخه هاي پيشين خواهد بود و صد البته بهتر و جذاب تر.

قابليت هاي بازي

شخصيت اول بازي به نام Lara Croft همچنان در بازي حضور داشته و به نمايش حرکات آکروباتيک مي پردازد. لارا همچنان دو کلت کمري معروف خويش را در دست دارد و به جنگ دشمنان مي رود. اما اين بار نه فقط دو کلت بلکه سلاح هاي ديگري نيز بازي در اختيار شما مي گذارد اين تنوع سلاح باعث مي شود بازي از حالت يکنواختي خارج شود. از وسايل جديدي که به بازي اضافه شده مي توان به قلاب مغناطيسي اشاره کرد که مي توانيد در هاي سنگين فلزي را با آن باز کنيد. دوربين دوچشمي هم ديگر وسيله لارا در بازي است. يکي از نکات جالبي که در اين نسخه مي توان اشاره کرد حرکات آکروباتيک لارا در بازي است. يکي از اين حرکات اين است که شما مي توانيد با جهش کردن به سمت دشمن و لگد زدن به سر او براي چند ثانيه او را گيج کنيد. از حرکات ديگر لارا مي توان به پرش او به سمت بالا و شليک به طرف دشمن اشاره كرد که البته اين حرکت او را مي توان به حرکاتي که در فيلم ماتريکس نمايش داده شد، شباهت داد. اين حرکات از تنوع بالايي برخوردار بوده و مي تواند شما را در حين بازي سرگرم کند. همانطور که اشاره شد لارا مي تواند حرکات آکروباتيک زيادي انجام دهد. اين حرکات در بازي خيلي به درد مي خورند و درحين نبرد مي توانيد با استفاده از آنها دشمنان خود را نابود کنيد. البته معلوم نيست اين بازي امکان آهسته کردن صحنه يا slow motion را به بازيکن مي دهد يا خير ، اما آنچه معلوم است اين است که بازي ترکيبي از حرکات آکروباتيک و شليک است. يک نکته جالب که در بازي گنجانده شده اين است که شما در بعضي از مراحل بايد موتورسواري کنيد. اين مراحل طوري طراحي شده اند که شما در حين موتور سواري مشغول نبرد با دشمان مي شويد. شايد اين امر در جذابيت بازي تاثير زيادي داشته باشد.

نکات + و – در این نسخه های موجود
    نکات +:
    طراحی زیبای اهرام ثلاثه مصر و معما های باستانی که خیلی عالی بودن.داستانی زیبا که روندشو واقعا نمیشه پیش بینی کرد.کوچیکترین موارد در بازی نقش اساسی رو داشتن
    نکات - :
    گرافیک نسبتا پایین و مشکلاتی در زاویه دید و کنترل کاراکتر.در بعضی از موارد حتی پرش از یک سطحی به سطح دیگه بسیار مشکل بود.یکی دیگر از بزرگترین مشکلات دیگه این بازی در نسخه های اول این بود که اگه یک چیزی رو یک جایی جا میذاشتی دیگه نمی تونستی برگردی برای همین باید چند تا سیو داشته باشی که اگه مشکلی پیش اومد بتونی دوباره برگدی عقب و بازی کنی

اطلاعات ديگر

اما در مورد محيط هاي بازي؛ ماموريت هاي شما در مکان هاي مختلفي نظير بوليوي، پرو و روسيه اتفاق مي افتد كه در هر يک از اين کشورها مناطقي مانند جنگلها و غارها وجود دارد. سازندگان بازي توضيحات زيادي در رابطه با داستان بازي منتشر نکرده اند، تنها چيزي که طراحان بازي از داستان آن فاش کرده اند اين است که لارا در جستجوي يك جسم باستاني است که در اين راه بايد با دشمنان زيادي مبارزه کند. گرافيک و نورپردازي بازي تغييرات زيادي کرده و با نسخه هاي قبلي تفاوت زيادي دارد. با تصاويري که از بازي منتشر شد مي توان گفت گرافيک بازي حرفي براي گفتن ندارد و مي تواند نويد يک بازي با گرافيک خوب را بدهد که البته نورپردازي هم در بالابردن سطح آن نقش بسزايي داشته است. در طراحي محيط ها اين طور که به نظر ميرسد طراحان خيلي دقت کرده اند زيرا محيط ها بسيار جذاب هستند. اما در رابطه با دوربين بازي؛ دوربين بازي تفاوت چشمگيري نسبت به نسخه قبلي بازي داشته و ديگر هيچگونه مشکلي که در نسخه 6 اين بازي مشاهده کرده را ندارد. (مخصوصا هنگام پرش لارا
    سیستم مورد نیاز بازی:
    P4.1.7 celeron
    Ram:256 ddr kingstone
    VGA:128 ATI radeon or GF

شما دوباره همون اسلحه و کوله پشتی رو در اختیار دارید .اما چند چیز از جمله قفل کردن هدف روی دشمن و دوربین شب به امکانات شما افزوده شده
    نكات پاياني

Tomb Raider: Legend مي تواند يکي از بهترين بازي هاي اکشن ماجراجويي امسال باشد كه مي توان آن را يک تجربه اکشن خوب براي بازي کنندگان دانست. اين بازي در محيط هايي سينمايي و غير حقيقي از قبيل مقبره‌هاي باستاني، جنگل هاي پرخطر، كوهستان هاي برفي و غيره صورت مي‌گيرد. اين بازي در 11 آوريل (22 فروردين) براي PC، سه كنسول Xbox 360، PS2 و Xbox و كنسول دستي PSP عرضه مي گردد.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من تمومش كردم اگه كسي مشكلي داشت بگه كمكش كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام.
    از کاربران محترم این سایت یک سوال مهم داشتم. من dvd این بازی رو گرفتم و الان در مرحله دوم این بازی هستم.مشکل من اینه که چرااین بازی اصلا" دمو نداره. یعنی دمو داره ولی گرافیک دمو ی بازی بالا نیست. نكنه شركت سرزمين دموهاي اين dvd رو حذف كرده. مثلا" من در اول بازي هيچ فيلم گرافيك بالايي نديدم. مگه ميشه يك بازي به اين مهمي اولش فيلم نداشته باشه؟ تنها چيزي كه من اول بازي ديدم نشون ميداد كه lara همراه با مادرش سوار هواپيما هستن كه اصلا" شبيه فيلم نبود و گرافيك بالايي نداشت. حالا اگه ميشه اقاي kkain-blood لطف كنه بگه داستان اول بازي همينه؟؟ يا چيز ديگه اي هست. منتظر جوابتون هستم. مرسي...
    راستي يه نكته رو بگم. منظور من از demo همون صحنه هاي از بازي هست كه گرافيك بالايي دارن(يه جورايي شبيه فيلم). ما كه تا اينجا هر چي demo ديديم گرافيك بالايي نداشتن.

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط kkain-blood
    ترينر با حجم 21.3mb??????????!!!!!! ]چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    kkain-blood جان آرش جان اشتباها نوشتن Trainer در حالی که این فایل Trailer بازی هست

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط reza_17173
    سلام.
    از کاربران محترم این سایت یک سوال مهم داشتم. من dvd این بازی رو گرفتم و الان در مرحله دوم این بازی هستم.مشکل من اینه که چرااین بازی اصلا" دمو نداره. یعنی دمو داره ولی گرافیک دمو ی بازی بالا نیست. نكنه شركت سرزمين دموهاي اين dvd رو حذف كرده. مثلا" من در اول بازي هيچ فيلم گرافيك بالايي نديدم. مگه ميشه يك بازي به اين مهمي اولش فيلم نداشته باشه؟ تنها چيزي كه من اول بازي ديدم نشون ميداد كه lara همراه با مادرش سوار هواپيما هستن كه اصلا" شبيه فيلم نبود و گرافيك بالايي نداشت. حالا اگه ميشه اقاي kkain-blood لطف كنه بگه داستان اول بازي همينه؟؟ يا چيز ديگه اي هست. منتظر جوابتون هستم. مرسي...
    راستي يه نكته رو بگم. منظور من از demo همون صحنه هاي از بازي هست كه گرافيك بالايي دارن(يه جورايي شبيه فيلم). ما كه تا اينجا هر چي demo ديديم گرافيك بالايي نداشتن.
    دوست عزيز demoديگري وجود نداره همون demoداستان رو بيان ميكنه ولي همه بازيها كه حتما نبايد demo مثل فيلم داشته باشن شما half lifeرو بازي نكردي ياdoom3!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اخه مگه ميشه گرافيك بازي انقدر بالا باشه ولي گرافيك demo بازي انقدر پايين؟ اخه تو بازيهاي قبلي از سري tomb raider دموي بازي گرافيك بالايي داشت. مثل دموي اول بازي يا دموي پاياني بازي. به هر حال خود بازي گرافيك بالايي داره. پس اقاي kkain-blood دموهاي بازي در همين حد هستن؟؟ يعني تو دموي اول بازي نشون ميده كه lara همراه با مادرش سوار هواپيما هستن؟ همين؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •