خوب شاید مشکل از گرافیک باشه،اما اکثر درایورهای ویستا با سون همخونی و هماهنگی رو دارند.![]()
خوب شاید مشکل از گرافیک باشه،اما اکثر درایورهای ویستا با سون همخونی و هماهنگی رو دارند.![]()
عزیزان این برنامه برای دیدن فایل ها با پسوند DMP هست که با کلیک بروی هر یک از فایل ها نوع مشکل و فایل های مربوطه خراب که به صحه آبی ربط دارند رو نشون میده مثلا برای من هنگام فلش کردن گوشیم با کابل usb این صفحه رو میاورد که با این برنامه فهمیدم مربوط به فایلی به نام EPIUSB.SYS و ntoskrnl.exe هست که رفع ایراد کردم
ضمنا من با مطالعه بیشتر در این مورد بیشترین دلایل به وجود آمدن این خطا در ویندوز را دستکاری افراد نا آشنا به رجیستری یا دستکاری توسط برنامه های با کد نویسی اشتباه برای تغییر رجیستری و همچنین طبق روال خرابکاری توسط ویروس و تروجان ها دانستم.
لینک فایل آپلود شده توسط خودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم از سایت سازنده این برنامه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید...
دست درد نکنه.
دانلودش کردم الان یکم بهش ورمیرم ببینم حل میشه یا نه!
با عرض سلام خدمت همه مخصوصاً دوستمون که صفحه Blue Screen اعصابشو به هم زده
دوست عزیز تازگی ها این مشکل واسه منم پیش میاد وقتی مودم روشن می کردم مثلا به سایت یاهو می رفتم صفحه مرگ می یومد چند بارم ویندوز عوض کردم ولی درست نشد مطلب قابل توجه اینکه این صفحه که در رابطه با اتصال به اینترنت می یاد واسه خاطر Internet Security آنتی ویروستونه اینم باید بگم که چند ساله که از یه مودم استفاده می کنم ولی بعد دو سال این صفحه مرگ اومده
آنتی ویروس سیستم من Eset nod32 Internet Security هستش خیلی راضی بودم ولی الان پاکش کردم شما هم آنتی ویروس سیستمتون پاک کنید بعد یه ریستارت کنین حل می شه دیگم آنتی ویروس فعلیتون اصلا نسب نکنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)