خودم پیداش کردم![]()
خودم پیداش کردم![]()
بله دوست من چرا نشه من این کار رو کردم حتی با 3 سیتم عامل متفاوت XP 7 Linux هر سه کار کرد.موفق باشی
سلام
پس ميشه يه لطفي به من بكنيد و آموزشش رو برام بزاريد
بازم تاكيد ميكنم ميخوام هر دو ويندوز XP و SEVEN رو با هم روي يك فلش نصب بكنم
با سپاس فراوان
دیگه عزیز جان اینکه آموزش نمی خواهد من واسه ویندوز 7 و XP طریق درست کردن PBRبرای xp و MBR برای 7 رو یاد دادم .حالا تو باید متحویات سی دی XP و 7 رو بریزی رو هاردت و بدهم هر دو رو Add کنی و GO رو کلیک کن تا همه کارا به خوبی انجام بشه موفق باشی...
دوست من . میتونین برای نصب ویندوز اکس پی از این نرم افزار رو آموزش بدین . ؟
با تشکر فراوان...
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
سلام . من همین روش رو آزمایش کردم و راحت جواب داد بنظر من که سرعت نصب ویندوز هم خیلی بیشتر ازDVDمیشه .
دوست من ميشه دوياره عكسارو بزاري ؟
براي من يار نميشن
سلام
برای نصب ویندوز xp و 7 از روی usb می تونید از نرم افزار Novicorp_WinToFlash استفاده کنید
لینک دانلود:
برای نصب ویندوز 7 از روی فلش می تونید از نرم افزار a bootable usb که مخصوص 7 هست استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رو کامپیوتر ویندوز xp دارم که میخوام الان با فلش ویندوز 7 یا xp رو روش نصب کنم.
فیلم اموزشی که گذاشتید برای ویندوز 7 هستش
کاری که الان باید انجام بدم برنامه win setup from usb رو دانلود کنم بعد این مراحل رو انجام بدم؟ بعد از این مراحل ویندوز کامپیوترم رو میتونم از فلش عوض کنم؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)