تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 66

نام تاپيک: Lh 500 یا B690

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان . از دوستانی که lh500 دارن خواهش میکنم که اگه میشه چند تا عکس از تلویزیونشون در حال پخش بذارن.

من هنوز تلویزیونمو درست کالیبره نکردم چون رسیورم مشکل داره اگه درستش کردم حتما عکس میذارم.

آقا سالار شما قرار بود چندتا عکس بذاریا!!؟ شما که درست کالیبره کردی و رسیورتم مشکل نداره چند تا عکس بذار فقط خواهشا از همه مدل تصویر(روشن تاریک پر رنگ کم رنگ)عکس بذار. ممنون میشم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

من هنوز تلویزیونمو درست کالیبره نکردم چون رسیورم مشکل داره اگه درستش کردم حتما عکس میذارم.

آقا سالار شما قرار بود چندتا عکس بذاریا!!؟ شما که درست کالیبره کردی و رسیورتم مشکل نداره چند تا عکس بذار فقط خواهشا از همه مدل تصویر(روشن تاریک پر رنگ کم رنگ)عکس بذار. ممنون میشم

پس چی شد کجا رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

4. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

10

LH 500:
    contrast:150000
    brightness:500
    refreshrate:200Hz
    response time:2ms
    USB 2
    1080P
    3 HDMI
    coponent
    composite

Samsung B690
    ------------------
    contrast:100000
    refreshrate:100Hz
    response time:4ms

samsungcenter. ir

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

Samsung B690
    ------------------
    contrast:100000
    refreshrate:100Hz
    response time:4ms

samsungcenter. ir

دوست عزیز خیلی ممنون ولی من 1 ماهی هست که LH500 گرفتم
    ولی اگه دوباره قرار باشه خرید کنم قطعا بودجمو بیشتر میکنم وG10 پاناسونیک میگیرم و اگر نه B690 میگرفتم.
    متاسفانه من موقع خرید دستم برای انتخاب باز نبود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

10

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
    Last edited by best; 03-09-2010 at 09:30.

9. این کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

B690 رو یکی از آشناها داره و از نزدیک دیدمش. مشخصاتش تو کامنتا قبلی اومده... از لحاظ کیفیت تصویر بپای LH500 نمی رسه. از شکل خودشو کنترلشم خوشم نیومد. USB HDشم همه فرمت های ویدیویی رو ساپورت نمی کنه و سر بعضی از زیرنویس های فارسی هم مشکل داره ... و سینماخانگی که روش می دن زیاد جالب نیست و حتی مدل HT-TZ325 رو مقایسه کنی با T1090HTS ... و در کل از لحاظ قیمت اختلاف قابل توجهی داره و شبکه ای که داره و ..

اگه قرار بود د همین الان LCD بگیرم با توجه به تجربه خوبی که از LG دارم حتما مدل SL800 رو می گرفتم یا شاید LED مدل SL900

بهرحا ل دوست عزیز
    تمام مدل هایی که الان تو بازار هست هرکدومشون یه سری ایرادات و کاستی ها داره
    یکی بلوتوث نداره. اون یکی شبکه نداره. USB شون همه فرمت های موجود رو ساپورت نمی کنه و زیرنویس فارسی و ...
    یا LED ها با اون قیمت بالا و عمر مفید کم 30000 ساعت که به قول خودت به این اعدادو ارقام نباید اعتماد کرد و ...
    مشخصات سخت افزاریشون که به پای پلاسما ها نمی رسه و پلاسما ها که اونا هم عیب های خودشو داره و ..
    و جالب اینکه هیچکدومشون تیونر دیجیتال ----T نداره..

از LH500 که داری استفاده کن و لذتشو ببر. 5 سال دیگه دستگاهتو عوض کن و یه دستگاه جدیدتر بگیر با امکانات و قابلیت های بیشتر .

ولی اگه من جای شما بودم به جای SL800 میرفتم سراغ LH900 که FULL LED هست در ساخت SL800 آنچنان که باید از تکنولوژی به طور کامل بهره نبردن که شاید به خاطر اینبوده که میخواستن خیلی باریک درستش کنن.

من مشکلی که با LH500 دارم رنگ مشکی اون هست . این TV در تصاویر SD تلویزیون وماهواره رنگ مشکی اجسام رو در تصاویر زمینه روشن خوب نشون میده ولی تصاویر تاریکی(شب) و مکان های تاریک رو خیلی بد نشون میده(تا حدی سرمه ای نشون میده) .مگر اینکه تصویر HD یا حداقل 576p باشه که در این صورت خیلی بهتر عمل میکنه.

5. 6 سال دیگه هم یه OLED میگیرم چون اون موقع دیگه LED ها جاشون رو به OLED های با کیفیت و احیانا تلویزیون های Laser میدن و بقای LCD های کنونی به خطر میافته.
    و احتمالا Plasma ها هم از گردونه رقابت خارج میشن یا اینکه مجبور میشن تکنولوژِی خودشون رو ارتقاع بدن.
    تصویرها هم روز به روز به سمت HD و 3D شدن پیش میرن.
    فکر میکنم تا چند سال دیگه تلویزیون های SuperHD با رزولوشن 2500 در 1600 رو هم ببینیم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

10

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
    Last edited by best; 03-09-2010 at 09:29.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

تنظیمات رنگ LCD روی چه حالتی گذاشتی !؟ یا اگه دستی تنظیم کردی بنویس ...

رو هر حالتی که فکرشو بکنی تنظیم کردم ولی بازم این مشکلو دارم.
    در ضمن تصویر تیک هم میزنه یعنی وقتی دوربین از سمت چپ یک تصویر به سمت راست حرکت میکنه یا برعکس و همچنین بالا یا پایین بره تصویر تیک میزنه و روون حرکت نمیکنه(احساس میکنی برای چندصدم ثانیه متوقف میشه و دوباره با یک جهش سریع جلو میره البته به قدری سریع اتفاق میافته که به صورت تیک زدن مشخص میشه)هر قدر هم تروموشن و سینما واقعی رو کم و زیاد یا روشن خاموش میکنم بازم فایده نداره.این در حالی هست که رسپانس تایم و رفرش ریت این TV از همه TV های دیگه بالاتره.(البته رو کاغذ)
    موقع پخش DVD هم اگه رزولوشن DVD رو پایین بیاری و آپسکلینگ توسط خود تلویزیون انجام بشه تصویر خیلی کیفیتش پایین میاد.(این TV آپسکلینگ زیاد قوی نداره.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •