تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: ADSL برای بار اول

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

بسیار عالی،واقعا ممنون. بخاطر وقتی که برای جواب دادن به سوال من گذاشتی.واقعا سپاسگذارم.

حالا اگه اجازه بدی من یه کوچولو سوال بپرسم!!!

البته شما به اندازه کافی منو شرمنده کردین و اگه دیگه جواب منو ندین ناراحت نمیشم.اما اگه سوالای من هم بیجا بود شما شاکی نشین.

1.اگه من به روشی که شما گفتین مودم رو کانفیگ کنم خب تنظیمات مو قشنگ به هم میخوره اون وقت توی سرویس دهی اونا به من مشکلی پیش نمیاد؟یا مثلا اونا متوجه تغییر تنظیمات بوسیله من نمیشن؟

2. تنظیم نحوه اتصال (اتوماتیک و یا دستی ) توسط موقشنگ انجام شده یا روی ویندوز باید توسط خودم انجام بشه؟

3.اگه اصلا به تنظیمات مهندس کاری نداشته باشم و الان بخام وصل شم به اینترنت باید چکار کنم؟
    خب مهندس مودم رو تنظیم کرده،سیستم من رو که تنظیم نکرده.روی ویندوز سیستمم چکار باید بکنم.
    میدونم باید کانکشن بسازم میشه کاملتر بگین!

ببخشید خیلی اذیتتون میکنم.
    خواهش مي كنم من با كمال ميل دارم جواب شما رو مي دم.

1- نه اصلا تو سرويس دهي ISP هيچ تغييري حاصل نمي شه. اولا اشكالي نداره كه شما تنظيمات رو بخواي تغيير بدي دوما بفهمن كه شما تظيمات رو تغيير دادي چي ميشه؟ در صورتي كه نمي فهمن.

2- احتمالا انجام شده ولي شما خودت برو تنظيمات رو كه برات گفتم انجام بده.

3- بايد خط شما رانژه شده باشه. شما تمام كابل هاي مودم رو وصل كن اعم از LAN و آداپتور و ... بعد مودم رو روشن كن اگر چراغ مربوط به ADSL بعد از يه چشمك زدن كوتاه ثابت موند اونوقت معلومه كه خطتون رانژه شده و آمده سير و سياحت تو اينترنت هست. خوب اگر رانژه نبود كه هيچ بايد هر روز هي مودمو روشن كني و ببيني چراغ ADSL ثابت مي شه يا نه. اگر رانژه بود كه 2 حالت پيش مياد:

1- شما اگر خواستيد به صورت اتوماتيك كانكت بشين اون مراحل كه تو پست قبلي گفتم انجام مي ديد. و تو خود تنظيمات مودم يوزر و پسورد ISP رو وارد مي كني و ديگه نيازي به كانكشن ساختن نيست.

2- اگر خواستي دستي به اينترنت متصل بشي تنظيمات مودم رو انجام مي دي ( حالت bridge ) بعد بايد كانكشن بسازي:

1- Network Connections بعد از ستون سمت چپ پنجره Create a new connection رو كليك كن.
    2- گزينه اول ( Connect to the Internet ) بعد Next رو بزن بعدش گزينه دوم Set up my connetion manually رو بزن.
    3- تو صفحه باز شده گزينه دوم رو بزن. Next كن تو اون قسمت اسم شركت رو تايپ كن . Next كن به ترتيب از بالا به پايين يوزر نيم پسورد و تكرار پسورد رو بزن.

چيز ديگه اي فكر نكنم مونده باشه.
    فقط يه سري تنظيمات ديگه اي هست كه البته بدون اون هم به اينترنت متصل مي شي ولي ممكنه كنار ساعت دسكتاپ با يه پيام با علام مثلث زرد رنگ مواجه بشين.

اين تنظيم مربوط به Local Area Connection هست. تو قسمت Network Connections و بر روي آيكون Local Area Connection راست كليك كن و Properties رو بزن در كادر باز شده قسمت This connection uses the following Items قسمت Internet Protocol رو با يه چپ كليك انتخاب كن و دكمه Properties رو بزن. تو قسمت General گزينه ي Use the following IP address رو انتخاب كن. خوب تا اينجا بهت راهنمايي كردم از اينجا به بعد رو از شركت بپرس چون براي هر مودم و هر شركتي فرق داره.
    Last edited by mehrdad38; 19-01-2010 at 01:14.

2. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

خیلی ممنون.
    خیلی خوب بود.تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

سلام دوستان

بالاخره خط من رانژه شد و الان با اینترنت پر سرعت در خمتتون هستم.
    میخواستم قبل از هر چیزی از همه بچه هائی که تو این مدت زحمتشون دادم و بهم کمک کردن صمیمانه تشکر کنم.

...و اما بعد:

سرعت اتصال رو کانکشنم 100 نشون میده،واسه فهمیدن سرعت واقعی اتصال باید چکارکرد؟

متشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

بابا ترکوندی
    از 3 هفته پیش تا حالا تو راهی !!!؟؟؟
    خوب
    شما باید برید توی این استی که میگم
    یه نقشه بزگر جهارن رو کشیده که روی نزدیکترین نقطه ها نزدیک به ایران مثلا باکو و یا کویت کلیک میکنین ! و چند دقیقه ای صبر میکنین و مطلقا دانلودی انجام نمیدین تا خودش چک کنه و سرعت نهایی رو میگه
    یه کد اخرش میده که کپی کنین اینجا تا ببینیم در چه وضعی هستین
    www. speedtest.net
    برای فهمیدن IP که به دردت هم میخوره میری اینجا
    WWW. CMYIP.COM
    البته ادرس دوم برای فهمیدن ای پی خودته که یه چیز شخصیه نیازی نیست کپیش کنی اینجا
    سرویست چه چه جوریاست بیا معرفی کن بچه هایی که خوساتن بگیرن اطلاعات داشته باشند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

شما باید برید توی این استی که میگم
    یه نقشه بزگر جهارن رو کشیده که روی نزدیکترین نقطه ها نزدیک به ایران مثلا باکو و یا کویت کلیک میکنین ! و چند دقیقه ای صبر میکنین و مطلقا دانلودی انجام نمیدین تا خودش چک کنه و سرعت نهایی رو میگه

منظورم از طریق امکانات خود مودم یا ویندوز هستش.
    Last edited by khore mobile; 25-01-2010 at 18:55.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

دوستان من نمیتونم وارد صفحه تنظیمات مودم بشم!

آدرس 192.168.1.1 رو وارد میکنم،یه پنجره باز میشه که یوزر وپسورد میخواد اما وقتی admin رو وارد میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده!!

اون مهندس موقشنگ کاری کرده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نوچ نمیشه
    از طریق خود ویندوز بفهمی
    مگه اینکه یه سری روشها هست که خیلی دقیق نیست
    ارتباظ زنده خیلی بهتره
    اون روشها هم فهمیدن مقدار ارسالات از طریق نمیودار شبکه تون هست که توی تاسک منیجر هست ولی زیاد چیز مهمی نیست !
    بهترینش اسپیدتست هست
    در مورد وارد نشدن مودم هم متاسفانه مشکل یارو نیست بازم خودت دستکاری کردی
    چیکارش داری میخوای بری توش ؟ مگه الان کانکت نیستی ؟
    من نمیفهمم چرا همه ما ادمها دوست داریم یه چیزی روز اول میخریم بریم ببینیم خلبانش کیه ؟؟ تلوزیون روز اول اومده بود میگفتن ادم کوچیکها رفتن توش الان چیکار داری با مودمه که میخوای ازش سر در بیاری اگه یه دفعه بهم بریزه دوباره باید ده تومن پیاده بشی ببری شرکت درستش کنن
    کاریش نداشته باش بابا بزار کاکنت باشه دیگه !

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

نمیخام دستکاریش کنم.
    اما دوست دارم از چیزی که دارم استفاده میکنم اطلاعات داشته باشم.
    درسته من الان کانکت هستم اما مهمتر از این واسم اینه که اطلاعات خودم رو افزایش بدم.
    وقتی که میشه رفت توی منوی مودم چرا نباید رفت؟
    10 تومن در مقابل اطلاعاتی که میشه فهمید و به دانش شخصیت اضافه کرد هیچی نیست.

من کاری با مودمم نکردم.یه فایلی از اینترنت دریافت کردم که بطور کامل کانفیگ مودم 602 رو توضیح داده بود.تا اونجائی که تو پست قبلی گفتم جلو رفتم اما دیگه وارد منو نشد!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مواظب باش این آزمایشات کار دستت نده مودم بره گارانتی !! همه دانشمندا اولش اینو میگن داداش !!!
    راستی منم همینجوری کنکاو بودم ولی لازمه که قبلش یه چیزی پیش زمینه دشات هباشی
    شما که تا جایی که یادمه تا سه هفته پیش پورت شبکه رو بلد نبودی
    بهتر نیست به جای کنجکاوی وپرس وجو بری از پایه همه رو یاد بگیری
    اینجوری هم دانشت بیشتر میشه
    هم نیازت به افراد کمتر میشه !
    من اطلاعات خرید دی اس ال رو از اینجا از بچه ها رگفتم ولی برای نصب خودم مثل یک مرد نشستم پشتش نصبش کردم چون درسشو خونده بودم
    شما هم توصیه میکنم بری درسشو بخونی
    چون هر لحظه یه خطا بکنی مودم میره گارانتی البته شاید داشته باشی و مهم نیست ولی مهم اینه که از روی نا اگاهی بزنی خرابش کنی
    توصیه من اینه که شما از اول بری شبکه رو بخونی مشکلی هم داشتی بیا بپرس بعد آروم آروم وارد مودم بشو
    سئوالی بود در خدمتتون هستم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نمیخام دستکاریش کنم.
    اما دوست دارم از چیزی که دارم استفاده میکنم اطلاعات داشته باشم.
    درسته من الان کانکت هستم اما مهمتر از این واسم اینه که اطلاعات خودم رو افزایش بدم.
    وقتی که میشه رفت توی منوی مودم چرا نباید رفت؟
    10 تومن در مقابل اطلاعاتی که میشه فهمید و به دانش شخصیت اضافه کرد هیچی نیست.

من کاری با مودمم نکردم.یه فایلی از اینترنت دریافت کردم که بطور کامل کانفیگ مودم 602 رو توضیح داده بود.تا اونجائی که تو پست قبلی گفتم جلو رفتم اما دیگه وارد منو نشد!!!
    اگر پوزر و پسورد admin رو قبول نمیکنه ممکنه اونا رو عوض کرده باشه.

12. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •