خواهش مي كنم من با كمال ميل دارم جواب شما رو مي دم.
1- نه اصلا تو سرويس دهي ISP هيچ تغييري حاصل نمي شه. اولا اشكالي نداره كه شما تنظيمات رو بخواي تغيير بدي دوما بفهمن كه شما تظيمات رو تغيير دادي چي ميشه؟ در صورتي كه نمي فهمن.
2- احتمالا انجام شده ولي شما خودت برو تنظيمات رو كه برات گفتم انجام بده.
3- بايد خط شما رانژه شده باشه. شما تمام كابل هاي مودم رو وصل كن اعم از LAN و آداپتور و ... بعد مودم رو روشن كن اگر چراغ مربوط به ADSL بعد از يه چشمك زدن كوتاه ثابت موند اونوقت معلومه كه خطتون رانژه شده و آمده سير و سياحت تو اينترنت هست. خوب اگر رانژه نبود كه هيچ بايد هر روز هي مودمو روشن كني و ببيني چراغ ADSL ثابت مي شه يا نه. اگر رانژه بود كه 2 حالت پيش مياد:
1- شما اگر خواستيد به صورت اتوماتيك كانكت بشين اون مراحل كه تو پست قبلي گفتم انجام مي ديد. و تو خود تنظيمات مودم يوزر و پسورد ISP رو وارد مي كني و ديگه نيازي به كانكشن ساختن نيست.
2- اگر خواستي دستي به اينترنت متصل بشي تنظيمات مودم رو انجام مي دي ( حالت bridge ) بعد بايد كانكشن بسازي:
1- Network Connections بعد از ستون سمت چپ پنجره Create a new connection رو كليك كن.
2- گزينه اول ( Connect to the Internet ) بعد Next رو بزن بعدش گزينه دوم Set up my connetion manually رو بزن.
3- تو صفحه باز شده گزينه دوم رو بزن. Next كن تو اون قسمت اسم شركت رو تايپ كن . Next كن به ترتيب از بالا به پايين يوزر نيم پسورد و تكرار پسورد رو بزن.
چيز ديگه اي فكر نكنم مونده باشه. فقط يه سري تنظيمات ديگه اي هست كه البته بدون اون هم به اينترنت متصل مي شي ولي ممكنه كنار ساعت دسكتاپ با يه پيام با علام مثلث زرد رنگ مواجه بشين.
اين تنظيم مربوط به Local Area Connection هست. تو قسمت Network Connections و بر روي آيكون Local Area Connection راست كليك كن و Properties رو بزن در كادر باز شده قسمت This connection uses the following Items قسمت Internet Protocol رو با يه چپ كليك انتخاب كن و دكمه Properties رو بزن. تو قسمت General گزينه ي Use the following IP address رو انتخاب كن. خوب تا اينجا بهت راهنمايي كردم از اينجا به بعد رو از شركت بپرس چون براي هر مودم و هر شركتي فرق داره.