میشه معایب 7350 رو لطف کنید بگید؟وای فای برام مهم نیست.C903 چرا نمی ارزه؟میشه دلیلش رو بگید؟عیبش چیه؟تا 250 شما چی پیشنهاد میکنید که کشویی باشه؟
میشه معایب 7350 رو لطف کنید بگید؟وای فای برام مهم نیست.C903 چرا نمی ارزه؟میشه دلیلش رو بگید؟عیبش چیه؟تا 250 شما چی پیشنهاد میکنید که کشویی باشه؟
اس7350 خوبه به نظرم
عیبش باتری ضعیفه ... مشکل خاص دیگه ای نداره
سی903 قیمتش حدود 270 تومنه ... چیز خاصی نداره حتا سی 901 فلش زنون داره که این نداره
ولی مثلاً اس7350 قیمتش حدود 240 تومنه بدون گارانتی که صفحش از سی903 بزرگتره
فیلم برداریش خیلی بهتره
ال سی دیش 16 ملیون رنگه
divx پخش میکنه
و...
در کل گوشیه خوبیه ... اگه 6260 و نمیخای همینو بخر
ممنون از کمکت.فقط در مورد دو گوشی 6720 و 6730 هم قبلا پرسیدم کسی جوابی نداد.نظرت در موردشون چیه؟می ارزه؟معایبشون چیه؟
راستی!ببخشید من در مورد توضیحی که برای سیستم عامل دادی چیزی دستگیرم نشد.من میگم مگر همه گوشی هایی که سیمبین دارن وقتی به گوشی بلوتوث می کنی فایل ارسالی نمیره تو Inbox مسیج؟و بالعکس؟؟؟مثل همین 6260 که خیلی طالبشی!!!
اره سیمبیانها اینطوری هستند
چطور؟
پس چرا میگن6260 سیستم عامل نداره؟
خب سیستم عامل نداره دیگه
6260 نمیدونم چجوریه ولی اس7350 میشه مموری دیفالت بلوتوثشو بزاری رو مموری کارت که مستقیم بره تو مموری
اصلاً تو مسیج ها هم نمیره
بابا اصلا از خیر این 6260 گذشتیم!!!!!!!!!!!!
فقط یه سوال
گوشی های سامسونگ یه ایراد های عجیبی دارن
مثلا من الان D900i دارم.ازش راضی ام.از باتری ضعیفش هم که بگذریم!!!
ولی مثلا گهگاهی ریست میشه،عکس نگاه کردنش مصیبته!هم خیلی کنده و هم قابلیت بزرگنمایی نداره مگه اینکه تو حافظه خود گوشی باشه و اونم با خود گوشی گرفته باشی!!دکمه هاشم بعضی وقتها خیلی باید فشارش بدی!!!
این معایب آدم رو اذیت میکنه.می خوام بدونم گوشی7350 هم این مشکلات رو داره؟؟؟؟
راستی برنامه خور هست؟یا اونم مثل d900 با کامپیوتر و نه همه برنامه ها!!!
بابا اصلا از خیر این 6260 گذشتیم!!!!!!!!!!!!
فقط یه سوال
گوشی های سامسونگ یه ایراد های عجیبی دارن
مثلا من الان D900i دارم.ازش راضی ام.از باتری ضعیفش هم که بگذریم!!!
ولی مثلا گهگاهی ریست میشه،عکس نگاه کردنش مصیبته!هم خیلی کنده و هم قابلیت بزرگنمایی نداره مگه اینکه تو حافظه خود گوشی باشه و اونم با خود گوشی گرفته باشی!!دکمه هاشم بعضی وقتها خیلی باید فشارش بدی!!!
این معایب آدم رو اذیت میکنه.می خوام بدونم گوشی7350 هم این مشکلات رو داره؟؟؟؟
راستی برنامه خور هست؟یا اونم مثل d900 با کامپیوتر و نه همه برنامه ها!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)