تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: هفته بیستم رقابتهای لیگ برتر / پیروزی پرگل آرسنال و یونایتد

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1 . من اصلا اسم مسی رو نیاوردم
    ولی اینو میگم که الان فابرگاس یکی از ستاره های مطرح دنیای فوتبال هست که به نظر من روزی به بارسا برمیگرده و تجربه لازم در آرسنال به دست آورده نه بارسلونا
    و در آرسنال بوده که شکوفا شده
    بگذریم
    2 - 100%
    من واقعا از رفتن آنری ناراحت شدم
    از رفتن هلب و فلامینی هم همینطور
    فلامینی دونده ترین بازیکن آرسنال بود و تقریبا نقش یه هافبک تخریبی رو ایفا میکرد و هنوز به نظرم بازیکنی پیدا نشده که جای این بازیکن رو بخوبی بگیره
    از رفتن لیونبرگ
    پیرس
    و ....

دعوا نیست که
    بحث در مورد تیم مورد علاقه هست
    بحث بازیکن سازی هست دیگه. اونم حاصل کار بارسا!

تا درخشش رو چی ببینید! فابرگاس از همون اول نوجوانی خودشو نشون داده و گل های زیادی برای رده های جوان بارسا زده. آرسنال بیخودی و بدون نشونه که جذبش نکرده! انتظار نداشتید که یک بازیکن 12 ساله در تیم اصلی بارسا بازی کنه و شکوفا بشه اونجوری که الان برای آرسنال در 22 سالگی بازی میکنه؟

حالا فابرگاس حداقل در مقایسه با سابقه بارسا ستاره ای محسوب نمیشه که بخواهیم بحث کنیم ساخت کیه. آرسنال آنری, هلب و فلامینی داشته؟ بارسا فوق ستاره هایی مثل مسی, ژاوی, اینییستا و ... رو از نوجوانی تربیت کرده که بحثی در سازندهشون هم نیست. قابل مقایسه هستند؟

آقا خواهشا دیگه نگین فابرگاس از جوانان محصول بارساست
    بارسا اگه اونو بازیکن میدونست نگه میداشت نه اینکه بفروشه و حالا بیاد بگه DNA سسک مال بارسا ست و از حرفا......
    اینو دیگه همه میدونن که فابرگاس رو آرسنال و آرسن ونگر به اینجا رسونده نه بارسا.

در مورد باقی هم دوستان صحبت کردن.
    خودش میل به رفتن داشته. پیش بینی کرده فرصت کافی در بارسلونا گیرش نمیاد و محدود میشه.

همین فابرگاس بیاد بارسا و به سطح جدیدی برسه. مثلا بشه جز 5 بازیکن برتر جهان. اونوقت 6 سالی رو که در آرسنال بوده به همین راحتی فراموش می کنید؟ چون اون موقع جز 30 تای اول جهانم نبوده! مثل 6 سالی رو که در نوجوانی عضو بارسا بوده و کاملا بی اهمیت می دونید.

این قضیه بارسا و فابرگاسو آرسنال مثل قضیه اتوو و بارسا و رئال هست

رئال اتوئو رو می خره نتیجه - ...
    بارسا اتوو رو می خره نتیجه - آقای گل اسپانیا

جایی که فرد توش شکوفا می شه مهمه.
    یعنی اون سیستم و مربی و باشگاه

یه عده هم که مادرزاد شکوفا هستند... فقط بعضی وقتها به خواب زمستانی می روند
    شکوفا شدن بحث دیگه ایه. اتوئویی که 23-4 سالگی اومده بارسلونا رو شما حاصل آکادمی بارسا می دونی؟ لطفا کامل پیگیری کنید. شما هر بار نظرتون رو درباره یک بخش کوچک می نویسید و اصلا پاسخی به سوالهایی که ازتون میشه نمیدید.
    Last edited by nw_nk; 02-01-2010 at 13:00.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فابرگاس به هرحال هرچی که بود آرسنال جذبش کرد و انصافا اونجا داره خوب نتیجه می گیره و چه بسا اگه توو بارسا می موند میشد بازیکنی هم تراز ژاوی یا اینیستا!
    در حال حاضر بارسا به بازیکنی مثل فابرگاس نیاز نداره(مگه واسه نیمکت!)چون به اندازه ی کافی مهره داره.
    من کلا از پریمیر لیگ انگلستان خوشم نمیاد و ازش لذت نمی برم ولی تنها تیمی رو که توو این لیگ قبول دارم فقط و فقط آرسناله!
    اونم به دلایلی.
    یکی طرز تفکر آرسن ونگر توو هدایت بازی.
    دومی جوان گرایی این تیم در راستای پرداخت بدهی های مالیش که انصافا توو این قسمت خیلی موفق بود و شاید یکی از مهم ترین عللی که باعث شده آرسنال توو این چند ساله جام نگیره همین سیاستش بوده!بازیکنای جوون رو جذب می کنه ، پیشرفتشون می ده و بعد به قیمت خوب می فروشتشون!
    به هرحال روو این اصل آرسن ونگر ریسک خیلی بزرگی رو متحمل میشه که هر سال با این وضعیت تیم رو بین 4 تیم مدعی اصلی نگه می داره!
    تا جایی که می دونم دیگه اوضاع مالی این تیم روو به بهبوده و می تونه بازیکنای بزرگی بخره!
    عامل آخری که باعث میشه از این تیم خوشم بیاد ضدیتش با منچستر یونایتده.دیگه هرکسی می دونه توو بازی هایی که با منچستر داشته(به خصوص این چندتای آخری!)فقط و فقط روو بدشانسی و بی تجربگی بازیکناش بوده.بیشترم بدشانسی...
    من معمولا علاوه بر بازی های بارسا نتایج بازی های آرسنال رو هم تعقیب می کنم و خدا رو شکر این چندتا بازی آخر رو خوب نتیجه گرفته و از نتایج اون دسامبر وحشتناک راحت شده!
    امیدوارم آرسنال امسال قهرمان لیگ انگلیس شه و این چند سال بی جامی رو فراموش کنه!

داره خودمونی میشه N.E.G.A.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Whenever Wherever

پيش فرض

گرچه بحث شما در رابطه با آرسنال و بازیکن سازی و ... است... بنظر من منچستر یونایتد سرور لیگ برتر انگلستان بوده و هست و خواهد بود و امیدوارم شیاطین سرخ موفق بشوند.

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بنظر من تیمی که جامی میبره و میلیون ها دلار خرج کرده هیچ ارزشی نداره.
    بارسلونا . رئال . منچستر . میلان . چلسی همگی جز تیمهای آماده خور هستند.
    حالا بارسلونا رو میشه کمی از این مسئله مستثنا دونست.
    تیم باید بر پایه علم مربی و دست رنج بازیکن سازی نتیجه بگیره تا ارزش داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بنظر من تیمی که جامی میبره و میلیون ها دلار خرج کرده هیچ ارزشی نداره.
    بارسلونا . رئال . منچستر . میلان . چلسی همگی جز تیمهای آماده خور هستند.
    حالا بارسلونا رو میشه کمی از این مسئله مستثنا دونست.
    تیم باید بر پایه علم مربی و دست رنج بازیکن سازی نتیجه بگیره تا ارزش داشته باشه.
    من درست متوجه منظور شما نشدم!
    بقیه ی تیما رو کار ندارم ، بارسلونا جز تیمای آماده خوره؟!
    بارسا هرچی بازیکن داره محصول جوانانشه ، حالا چون 2 تا بازیکن خریده میشه آماده خور؟!
    این حرف شما به هیچ وجه قابل قبول نیست!حتی اینم درست نیست که بگیم "بارسا رو میشه کمی از این قاعده مستثنا کرد"!
    قبول دارم ، ممکنه فوتبال بازیکنای بارسا بیشتر روو تعصب و غریزه ی بازیکناش باشه(که اونم به دلیل روابط خوب پپ با بازیکناشه!)ولی این اصلا درست نیست که بگیم توو بارسا بازیکن سازی نیست!

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

بحث بازيکن سازي هست ديگه. اونم حاصل کار بارسا!

تا درخشش رو چي ببينيد! فابرگاس از همون اول نوجواني خودشو نشون داده و گل هاي زيادي براي رده هاي جوان بارسا زده. آرسنال بيخودي و بدون نشونه که جذبش نکرده! انتظار نداشتيد که يک بازيکن 12 ساله در تيم اصلي بارسا بازي کنه و شکوفا بشه اونجوري که الان براي آرسنال در 22 سالگي بازي ميکنه؟

حالا فابرگاس حداقل در مقايسه با سابقه بارسا ستاره اي محسوب نميشه که بخواهيم بحث کنيم ساخت کيه. آرسنال آنري, هلب و فلاميني داشته؟ بارسا فوق ستاره هايي مثل مسي, ژاوي, اينييستا و ... رو از نوجواني تربيت کرده که بحثي در سازندهشون هم نيست. قابل مقايسه هستند؟
    همه ميدونيم پيشرفت يه بازيکن جوون بستگي به اعتماد سرمربي و باشگاه و تعداد بازيهاييه که بازي ميکنه. کاري که بارسا براي فابرگاس انجام نداد ولي آرسن ونگر اين ريسک رو کرد، از خودش، از باشگاه و از هوادارا مايه گذاشت تا فابرگاس و امثال فابرگاس رو به اينجا برسونه. حالا واسه مني که از بدو آرسنالي شدنم هيچ جامي رو تو باشگاه نديدم و همش منتظر بودم يه روز اين بازيکناي جوون به اينجا برسن خيلي زور داره که ببينم کسي ميگه فابرکاس از جوونها و حاصل کار بارساست. زحمتش رو آرسن ونگر کشيده و خون دلشو ما هوادارا خورديم حالا خيلي راحت حاصل اينکار رو بزنيم به اسم يه ته تيمه ديگه؟؟؟؟؟

اون قسمته بولد شده خيلي بهم بر خورد، اول خواستم جواب بدم ولي نميخوام بحث مشکل دار بشه.
    حالا که مثال زدي خوباشو مثال ميزدي. شما ميگي مسي، ژاوي، اينيستا و ... من ميگم آنري (آنري زمان آرسنال نه اين آنري) ويرا، يرگکمپ، پيرس، ريس و ... . (البته هلب و فلاميني بازيکناي خوبي بودن ولي در برابر اينا ...) از بازيکناي قديمي نام بردم چون به نظر من (تاکيد مينکم به نظر من) بارسا الان شبيه آرسناله سال 2003-2004 فوتبال بازي ميکنه همون آرسنالي که بدونه باخت قهرمان شد. (باز ميگم اين نظر شخصيه منه)

خودش ميل به رفتن داشته. پيش بيني کرده فرصت کافي در بارسلونا گيرش نمياد و محدود ميشه.

همين فابرگاس بياد بارسا و به سطح جديدي برسه. مثلا بشه جز 5 بازيکن برتر جهان. اونوقت 6 سالي رو که در آرسنال بوده به همين راحتي فراموش مي کنيد؟ چون اون موقع جز 30 تاي اول جهانم نبوده! مثل 6 سالي رو که در نوجواني عضو بارسا بوده و کاملا بي اهميت مي دونيد.
    يه جا خوندم فابرگاس تو يه امتحاني براي بارسا (يادم نيست چي بود) تست داده و اونام ردش کردن.
    اول بگم من سطح يه بازيکن رو اينجوري در نظر نميگيرم. من به بازي اي که داره انجام ميده توجه ميکنم. ولي اگه بخوام از اين ديد نگاه کنم:
    شما ميگي اگه فابرگاس اومد بارسا و رتبش بهتر شد ما بايد بگيم اين کاره بارساست. حالا به نظرت آرسنالي که فابرگاسه 16 ساله رو که جزو 1000 تاي برتر نبود رو به اينجا رسونده نبايد گفت مال آرسناله نه بارسا.
    اگه فابرگاس بياد بارسا و سطح بازيش از ايني که هست بهتر بشه (نه بر اساس رتبه) من قبول ميکنم که اين پيشرفت براي بارساست ولي بازم ميگم که فابرگاس رو آرسنال به دنيا معرفي کرد.
    در ضمن فکر کنم فابرگاس ديگه بين 30 تا هست. امسال که ليست بازيکنا رو واسه کانديداي بهترين بازيکن اعلام شد فابرگاس هم بود. البته حقش نبود که از اون بالاتر بره چون پارسال رو فرم نبود ولي امسال ... . البته تجربه نشون داده هر بازيکني (بلا استثنا) از آرسنال بره محو ميشه مثل: ويرا، پيرس، ريس، فلاميني، آنري(وضعش از بقيه بهتره) و سرآمد همشون هلب که پارسال تو مصاحبش گفته بود اشتباه کردم رفتم.

در کل فکر نکنم نتيجه اي داشته باشه چون هم من رو آرسنال تعصب دارم هم شما رو بارسا، بحثه با تعصب هم به جايي نميرسه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در کل فکر نکنم نتيجه اي داشته باشه چون هم من رو آرسنال تعصب دارم هم شما رو بارسا، بحثه با تعصب هم به جايي نميرسه.
    چرا نتیجه داره ، به شرطی که دو طرف تعصب رو بزارن کنار.
    من به عنوان یه طرفدار دو آتیشه ی بارسا می خوام تعصب رو بزارم کنار و صحبت کنم.
    البته معنی حرفم این نیس که همه ی صحبتای شما رو تایید کنم!
    خیلی ساده بگم ، فابرگاس به عنوان یه نوجوان با استعداد توو بارسا شناخته شد.توو تیم نوجوانانش.یه درخششهایی هم داشت ، بازم با همون تیم نوجوانانش.آرسنال که استاد کشف استعدادهای جوون و ارزون قیمت بود(البته به لطف آرسن ونگر)بلافاصله فابرگاس رو جذب کرد.
    پیشرفت فاربرگاس با بارسا فقط در حد همون نوجواناش بود.بعد از اون دیگه هرچی داره از آرسنال داره و آرسن ونگر!
    این از این ، حالا اگه بحث شما اینه که کی اول این استعداد رو کشف کرد که خب این دیگه واضحه.از اول با بارسا بود(مثل خیلی از نوجوونای دیگه که هستن!)ولی بعدش رفت.همین ، تموم شد و رفت!

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

چرا نتیجه داره ، به شرطی که دو طرف تعصب رو بزارن کنار.
    واسم خیلی سخته ولی سعی میکنم.
    من هر وقت بدون تعصب حرف زدم در مورد آرسنال بعدش سر درد گرفتم.
    پیشرفت فاربرگاس با بارسا فقط در حد همون نوجواناش بود.بعد از اون دیگه هرچی داره از آرسنال داره و آرسن ونگر!
    قبوا دارم حرفت رو.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان کسی دقیق خبر نداره که آرسنال توی نقل و انتقالت چه بازیکنی رو قراره جذب کنه؟
    اطلاعاتی که من دارم از خود سایت آرسنا و کانون هواداریش در ایران و سایت گل هست که بعضی اسم ها رو گفتن ولی بعید توسط آرسن جذب بشه
    چماخ یا همون شاماخ یا... که قراره احتمالا تابستون بیاد
    هانتلار هم که نمیاد
    اسم ژکو به گوش میرسه
    کاش آرسنال یه هافبک دفاعی تمام عیار هم به خدمت میگرفت

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

دوستان کسی دقیق خبر نداره که آرسنال توی نقل و انتقالت چه بازیکنی رو قراره جذب کنه؟
    اطلاعاتی که من دارم از خود سایت آرسنا و کانون هواداریش در ایران و سایت گل هست که بعضی اسم ها رو گفتن ولی بعید توسط آرسن جذب بشه
    چماخ یا همون شاماخ یا... که قراره احتمالا تابستون بیاد
    هانتلار هم که نمیاد
    اسم ژکو به گوش میرسه
    کاش آرسنال یه هافبک دفاعی تمام عیار هم به خدمت میگرفت
    ژکو خودش گفته میره میلان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •