خوفههههههههههههههههه
![]()
خوفههههههههههههههههه
![]()
اول اینو بگم که ای کاش کاربرای فعال انجمن سخت افزار بودند تا نظرات کارشناسی تری بهتون بدن نه اینکه هر کی از سر راه مثل من و . . . برسه یه چیزی بگه
ااشکال از نظر من :
چون گفتین اهل بازی هم تا حدی هستین
این مادربورد قابلیت کراسفایر در حالت دو تایی با لینک x16 رو داره که یکی از دلایلی که مقدار پول بیشتری که شما واسه این مین نسبت به مینهای دیگه میدین به خاطر همین هستش در ضمن اینکه بهترین نتیجه های اورکلاک پردازنده های ای ام دی بر روی همین مادربورد بوده
به نظر من اگه بعد یه مدت گرافیکتون برای بازیهای اون زمان ضعیف شد و خواستین کراس فایر کنین از الان فکر یه پاور بالاتر و داشتن پین های لازم روی پاور برای اون موقع بکنین که آینده نگری هستش اگه اورکلاک هم میکنین که اینم مد نظر قرار بدین
حالا حداقل پاور مورد نیازتون همین هستش که خودتون گفتین یا بیشتر میخواد رو من نمیدونم
چون اگر پاور کم باشه یا باید قید بازی رو در اون زمان بزنید ( اگه گرافیک جدیدتر نخواسته باشید که بخرین )یا این پاور رو بذارین کنار و یه هزینه ی اضافی واسه خرید مجدد یه پاور بالاتر واسه سیستمتون بگذارید
Last edited by pourya_bo2pmc; 01-01-2010 at 15:34.
سیستم خوبه و ایراد خاصی به اون نیست فقط از نظر من (تاکید می کنم از نظر من) هارد را دوتا 500 بصورت RAID0 ببند تا سرعت سیستم بیشتر بشه و هزینه هم همون مقدار هست
در مورد پاور هم اگر اورکلاک نکنید براحتی از پس کراسفایر دوتا کارت انتخابی شما هم بر میاد و جای نگرانی از این بابت نیست
من با RAID0 آشنایی ندارم. کمی توضیح میدید؟
آیا نیاز به کارت رید خوان هست؟
میشه 2 هارد 1 ترابایتی رو بصورت رید 0 بست؟
ماتریکس جان تا جایی که من میدونم هاردهای یک ترا رو نمیبندن که سرعت افت نکنه و 2 تا 500 گیگ میندازن که سرعت بیشتر بشه حالا شما هم فکر کنم باید 4 تا 500 رید ببندی
یا من اشتباه میکنم ؟ یکی کمک کنه
مادربرد شما از RAID پشتیبانی میکه که جای نگرانی نیست
شما می تونی دوتا هارد هم حجم حالا حجمشون از 120 گیگ تا 2ترا را بصورت RAID 0 ببندی
برای این مظور اول باید از طریق منوی خاصی در هنگام بوت شدن سیستم این کار را انجام بدی و سپس پارتیشن بندی و نصب سیستم عامل را انجام بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)