مسعود خان همه قطبی رو مقصر نمیدونن اما یکی از اصلی ترین مقصرا است...دیگه مسول بازی توزمین که من و شما و کفاشیان و ... نیستیم!!
مسیول گند کاری های تیم مل تو زمین هم ما نیستیم...این آقا اینکاره نیست و مسولیتشم با فدراسیونه چون اینو انتخاب کرد.
گفتید لیگ برتر چی؟ خوب لیگ برتر که هر وقت میخوان تعطیلش میکنن دیگه بیش از این چی میخواین؟اگرم لیگ برتر بده خوب همینه که هست و ما نباید لیگ رو مقصر بدونیم چون این دوتا مسایل جدا از هم هستند
برنامه ریزی؟مگه خود آقای قطبی درخواست این بازی ها رو نکرد؟مگه ایشون دم از حرفه ای گری نمیزنه..م.خوب کجای دنیا اینقدر که اینجا به سرمربی تیم ملی بها دادند ,بها میدن؟
تیمهای پایه؟من هم اگه مربی یک تیمی مثل ایران بودم میدونستم که تو ایران به تیمهای پایه کم توجه میشه و به قول ایشون با اصول حرفه ای خودم این مسیله رو سعی میکردم بهتر کنم...
در نهایت ما بازیکنای بدی نداریم اما با حرف هیچی درست نمیشه...ببینید چیدمان یک تیم مهمتر از بازیکناشه
وقتی از اردن باخت چی گفت؟وقتی شد سرمربی تیم ملی مگه قول جام جهانی نداد؟مگه بعد که نرفت جام جهانی قول قهرمانی آسیا رو نداد؟
ببینید تیمی که ادعای بزرگی داره نباید بره از کوچکتراش راحت ببازه حالا چه تمرینی چه...!!!