تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 73

نام تاپيک: تيم ملي به مالي هم باخت

آخر فروم باز Mohammad_Ahrari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی جالبه سطح فکر ها اینقدر رفته پایین که همه قطبی را مقصر میدونن
    پس فدراسیون چی ؟
    لیگ برتر چی ؟
    برنامه ریزی چی؟
    نگاه به تیم های پایه چی؟
    عرق ملی چی؟(که اینو دیگه هیچ کدوم ندارن)
    بدنسازی چی؟

اینا همه بی تاثیر است و قطبی مقصر ؟

مسعود خان همه قطبی رو مقصر نمیدونن اما یکی از اصلی ترین مقصرا است...دیگه مسول بازی توزمین که من و شما و کفاشیان و ... نیستیم!!

مسیول گند کاری های تیم مل تو زمین هم ما نیستیم...این آقا اینکاره نیست و مسولیتشم با فدراسیونه چون اینو انتخاب کرد.

گفتید لیگ برتر چی؟ خوب لیگ برتر که هر وقت میخوان تعطیلش میکنن دیگه بیش از این چی میخواین؟اگرم لیگ برتر بده خوب همینه که هست و ما نباید لیگ رو مقصر بدونیم چون این دوتا مسایل جدا از هم هستند

برنامه ریزی؟مگه خود آقای قطبی درخواست این بازی ها رو نکرد؟مگه ایشون دم از حرفه ای گری نمیزنه..م.خوب کجای دنیا اینقدر که اینجا به سرمربی تیم ملی بها دادند ,بها میدن؟

تیمهای پایه؟من هم اگه مربی یک تیمی مثل ایران بودم میدونستم که تو ایران به تیمهای پایه کم توجه میشه و به قول ایشون با اصول حرفه ای خودم این مسیله رو سعی میکردم بهتر کنم...

در نهایت ما بازیکنای بدی نداریم اما با حرف هیچی درست نمیشه...ببینید چیدمان یک تیم مهمتر از بازیکناشه

وقتی از اردن باخت چی گفت؟وقتی شد سرمربی تیم ملی مگه قول جام جهانی نداد؟مگه بعد که نرفت جام جهانی قول قهرمانی آسیا رو نداد؟

ببینید تیمی که ادعای بزرگی داره نباید بره از کوچکتراش راحت ببازه حالا چه تمرینی چه...!!!
    Last edited by Mohammad_Ahrari; 30-12-2009 at 22:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ویرایش شد ......

داره خودمونی میشه saxiass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دانشگاه ازاد اسلامی واحد X

پيش فرض

به نظر من تو این مشکلات هیچکس به اندازه آقای قطبی... دخیل نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مگر قرار بود ببره !!!!!!

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

انقدر تیم قهرمانی دیده خوب بازی کرده و اسون برده(از زمانی که چشم باز کردم همین مالدیو و لائوس بود که اسون میبردیم باقی بردامون حماسی بود!اکثر بازیکنا با پارتی بازی میان بالا وگرنه اگر به استعداد توجه میشد مثل فوتسال فوتبالمونم موفق میبود حیف این چندر غاز پول بیت المال که به طور روشن بین این جماعت پخش میکنن که چی تیم لیگ برتر قهرمان بشه که چی بشه یه گلدون دستش بدیم و لوس بازی راه بندازیم!خرج های میلیاردی البته در مقابل اون پولا که به حساب نمیاد میکنن اخرسر هیچی بازیکن صاحب خونه و ماشین میشه تماشاگر بدبخت تااخر عمر دربدر این خونه اون خونه اقا ما فوتبال نمی خوایم تیم ملی نمیخوایم در ورزش رو تخته کنین وگرنه همین راه رو ادامه بدین چون همه میگن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ما که خوشحالیم باخت !

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

حاج مایل در این رابطه بیانیه ندادند...؟

ما متوجه مشکلات بشیم ..
    آخه باید شفاف سازی میکرد ......

البته لیگ رو بستن من خوشحال شدم....

فوتبال ملی رو هم ببند مردم هم دعاشون میکنند ....

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

خیلی جالبه سطح فکر ها اینقدر رفته پایین که همه قطبی را مقصر میدونن
    پس فدراسیون چی ؟
    لیگ برتر چی ؟
    برنامه ریزی چی؟
    نگاه به تیم های پایه چی؟
    عرق ملی چی؟(که اینو دیگه هیچ کدوم ندارن)
    بدنسازی چی؟

اینا همه بی تاثیر است و قطبی مقصر ؟

چه عجب یه نفر پیدا شد توی این کره ی خاکی که شبیه به آدمیزاد فکر کنه و یه چیزی بفهمه
    به بقیه یه وقت برنخوره!... بلانسبت شما ها

من که انقد پست در این باره توی انجمن خبر ورزشی زدم که دیگه خسته شدم بخوام بازم بگم...
    یه عده هم دنبال اینن که آدمای خودشون رو بکارن جای سرمربی تیم ملی یا اینکه از این سرمربی فعلی به قول خودشون انتقام بگیرن!!!!

فقط اینو بگم و بس که هیچ وقت و با هیچ کس دیگه ای تیم ملی تیم نمیشه... فوتبال برای همیشه مرده... دیگه خودتون و عمرتون رو بی خود داغون نکنید (البته دارم با اونایی حرف می زنم که باندباز نیستن و مستقلن!!!!!!!!!)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام .

من حاضرم با بچه هاي كوچمون و تيم محل شما يه تيم گل كوچيك تشكيل بديم ؛ بريم 4 تا به مالي بزنيم برگرديم
    ها منم حاضرم مربیتون باشم
    ........
    (لبخند!)
    در مورد باخت و پوکیدن فوتبال ایران باید بگم که اینها حرمت شکنی و توهین عده ای هست که همش می خواهند ما رو خراب کنند و از ما انتقام بگیرند وگرنه همه دیدید که بازی تیم خیلی خوب بود و بازم من معتقدم فقط بدشانسی آوردیم در ضمن دیروز هم که گفتم ملت باید به باخت عادت کند و ازش نترسد چون ما می خواهیم تجربه کسب کنیم که اگر در بازی های رسمی باختیم کسی شوکه نشود!راستی نامه سر گشاده ای که به فیفا نوشته بودیم (و تکذیب می کنم!)رو هم جواب دادن:

با سلام

ما همچنان از حضور شما در راس فدراسیون فوتبال ایران تعجب می کنیم ولی جان مادرت انقدر جوک نفرست ترکیدیدم از خنده ! معیار امتیاز دهی تیمها و نحوه رنکینگ تو سایت فیفا هست برو بخون !

با احترام
    ....
    آها اینو هم بگم حتی اگه از سنگاپور هم شکست بخوریم نه قطبی رو برکنار می کنم نه خودمو پس بیخودی زور نزنید مشکل فوتبال نه منم نه قطبی و نه تیم فنی و بازیکنان فعلی ! همش تقصیر اون عده ای هست!به جای تماشای فوتبال برید خودتون ورزش کنید که مفیدتر هم هست انقدر حرص هم نمی خورید مثلا پیاده روی یا راهپیمایی و ...!!!
    Last edited by Kianoosh; 31-12-2009 at 06:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی جالبه . یک زمانی بود اگه تیم ملی میباخت خیلی تعجب میکردیم حالا اگه تیم ملی ببره باید تعجب کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •