این مدل هم مثل سایر مدل های اچ پی داغ میکه اما کمتر از سایر مدلها چون قدرت محاسباتی و پردازشی بالاتری داره کمتر هم برق مصرف میکنه هم کمتر زمان سپری میشه و به نسبت کمتر داغ میکنه اما بازم با این وجود حتما به کول پد نیار هست
این مدل هم مثل سایر مدل های اچ پی داغ میکه اما کمتر از سایر مدلها چون قدرت محاسباتی و پردازشی بالاتری داره کمتر هم برق مصرف میکنه هم کمتر زمان سپری میشه و به نسبت کمتر داغ میکنه اما بازم با این وجود حتما به کول پد نیار هست
من زیاد با لپ تاپ کار می کنم حوصله استفاده از کول پد هم ندارم studi 1557 چطوره
اون کانفیگش مثله dv6 2020 فقط گرافیکش کمتره تازه 100هزار تومان هم ارزونتره
اتفاقا این مدل مصرف برق بالایی داره -فقط سی پی یو 45 وات مصرف داره.
محض اطلاع بگم که این مدل به دلیل استفاده از پردازنده قوی نسبت به مدلهای قبلی کمی بیشتر داغ میکنه!!!![]()
شما ببین اول از چه شرکتی کلا خوشت میاد مثلا من عاشق HP و دوستم Apple هستش.
من 2020 رو توصیه میکنمچون داغی و استفاده از کول پد در هنگام محاسبت سنگین و بازی پیش میاد که اگه شما با 1557 هم همین کارا رو بکنی داغ میکنه پس بازم مجبوری از کول پد استفاده کنی.( البته کمتر داغ میکنه)
خب چرا استفده نمیکنی وقتی میبینی عمر لپ تاپ بالا میره و سرعتش بهتر میشه.اگه زیاد گرم بشه و شانس بیاری نترکه 100% قطعه هاش معیوب میشه و دیگه اون قدرته خودشونو از دست میدن
بعد تو میمونی با یه لپ تاپ که نه میشه ببری گارانتی جون هنوز در کارای سبک کاره خودشو میکنه ولی برای کارای سنگین مثل روز اولش نمی تونه جواب بده.میمونه رو دستت کسی هم اینجور لپ تاپ رو خریداری نمی کنه!
هنوزم حوصله ی cool pad نداری؟
بیا با cool pad اشتی کن پسره خوبیه![]()
من یا میخوام dell بگیرم یا hp
1557 توی کارای محاسباتی لپ تاپ بهتری هست یا 2020
100% 2020 بهتر هست
با سلام
وقتی صحبت از محاسبه میشه یعنی نیاز به cpu قوی داری و ببین کدوم cpu قویتره؟
موفق باشی![]()
ببین دوست من هردو لپتاپ از لحاظ قدرت محاسبتی قوین.
حالا اگه واسه شما اون تفاوت قیمت مهمه میتونی 1557 رو هم بگیری چون کارت رو به شدت راه میندازه!
( جایی کسی مثال خوبی زد : گفتش که DELL( به جز دو مدل { اگه اشتباه تایپ کردم ببخشین}latitude , percisous) در مقابل HP مثل پراید در مقابل 405 GLX هستش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)