تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: مشاوره خرید گوشی تا محدوده 350 تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یکی از دوستام میخاد جت بخره
    قبلاً میگفت اون دکمه وسطش همون که شبیه الماسه خیلی بزرگه و زشته
    وقتی از نزدیک دیدش و گرفتش دستش نظرش کلاً عوض شد ... حالا میخاد بخرتش
    شما هم از نزدیک ببین خوشت میاد
    بعدش اگه ویندوز موبایل میخای میتونی صبر کنی امنیا لایت بیاد قیمتش 315 دلاره
    اینترفیسش تاچ ویز 2 ه ... وقتی بیاد احتمالاً ویندوز 6.5 روشه اگهاز تاچ ویز خوشت نیومد میتونی خاموشش کنی از اینترفیس 6.5 استفاده کنی
    باتریشم عالیه
    ممنون ، ولی سیستم عامل برام ضروری نیست ،فقط در همین حد که بودنش بهتر از نبودنش هست وگرنه بدون سیستم عامل مشکلی ندارم.
    من گوشیم رو احتمالا اوایل یا اواسط بهمن ماه می گیرم.

2. این کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه دنباله گوشیه تاچ بدون در نظر گرفتن دوربینی به نظر من HTC ( سلطان گوشی های تاچ ) بهترین گزینه ست برای شما .
    سه مدل   Touch Viva . Touch Diamond . و Touch Diamond2 تو همین رنج قیمت هستن .
    اطلاعات بیشتر میخوای برو سایت GSMARENA تو قست HTC ببین گوشی ها رو .

4. 2 کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خوب کوروش جان (درسته؟) چرا ویوتی اسمارت نمیخری؟! 370 تومنه بعد باتریش طبق گفته ی دارندش با استفاده ی نسبتا زیاد 3 روز رو دوام میاره (ارینا درسته 2 روز اینا نگه میداره). بعد من با همشون کار کردم (جت و آرینا و ویوتی 2 و کریستال).

سرعت بالا ؛ صفحه نمایش با کیفیت خوب ؛ اینترفیس جذاب که بعدا ازش خسته نشم ؛ زیبایی ؛ تاچ خوب ؛ وای فای ؛ دوربین متوسط به بالا (عکاسی) ...
    تو سرعت هیچ فرقی ندارن، فکر نکنی سی پی یو 800 داره میتونی آپولو هوا کنی! (بماند که اون جتی که من تست کردم یکم کلوخ بود! ). کیفیت صفحه جفتش خیلی خوبه ولی نمی دونم چرا من از کنتراست ویوتی 2 خیلی بیشر خوشم اومد. به هر حال جت AMOLED هستش و بهتره. تو اینترفیس من بی شک ویوتی 2 و کلا اس کلاس رو پیشنهاد میکنم.....از نظر خودم تاچ ویز در مقابلش باید تعظیم کنه، اس کلاس واقعا زیبا و دلچسبه باید از نزدیک ببینی، توی تاپیکش هم گفته بودم، برای مثال با اینکه مکعب جت 6 وجهیه و اس کلاس 4 وجهی، ولی معکب اس کلاس بسیار بسیار eye-catch تره! و.... زیبایی خود گوشی هم که خیلی زیباست باز باید از نزدیک ببینی (سامی ها نبینن: خودم که از قیافه جت زیاد خوشم نیومد، مخصوصا از اون دکمه وسطیش! )، وای فای هم که داره، دوربینش هم خوبه....

1.باتری قوی ؛ با استفاده عادی حداقل 2 روز دووم بیاره.
    بالاتر گفتم که 3 روز رو میکشه، تو تاپیک جت هم خونده بودم باتریش اونقدر ها هم قوی نیست (حدود 2 روز فکر کنم)، البته مطمئن نیستم در مورد جت....

2.جستجو در اینترنتش خیلی خوب باشه ، از همه لحاظ.
    مشکل مرورگر اس کلاس (Teleco Q7) ساپورت نکردن فلش بود که با آپدیت جدید حل شد.....مرورگر خوبی داره....

3.مقاوم باشه ؛ کوکی که داشتم می گفتند مقاوم نیست و ... ولی بارها و بارها ضرباتی بهش خورد و از ارتفاعاتی پرت شد که امیدی بهش نداشتم ولی آخ هم نگفت ! :دي
    تو مقاومت بین اینا آرینا رقیب نداره، ویوتی 2 هم با اینحال مقاومتی خوبی داره و حداقل از کوکی بهتره!

اینها نظرات من بود، ولی بهترین کار اینه که حتما با هر دو یه نیم ساعتی کار کنی! اون موقع میتونی بهترین انتخاب رو بکنی، من هم تا قبل از این بین این دو یه شبهاتی داشتم، ولی با کار کردن با هر دو (تو علاءالدین) دیگه تمام شک هام برطرف شد.....من خودم بی شک اس کلاس انتخاب میکنم (مثل آرینا، ویوتی 2، کریستال، BL40 و...)، اصلی ترین دلیلم اینترفیس هست که برام اهمیت زیادی داره، تجربه ی تاچ ویز هم دارم (استار). باز میگم بهتره باهاشون کار کنی.....اصلا ممکنه با این همه تعریف من، باز تو از جت بیشتر خوشت بیاد نظر خودت از همه مهم تره........فعلا!
    Last edited by Michael Ropy; 28-12-2009 at 07:22.

6. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخه احتمالا من فرصت امتحان کردن ندارم ؛ اینجا احتمالا این گوشی های پیدا نمیشه و من باید سفارش بدم ؛ آخه تو تبلیغات ویوتی اسمارت ؛ از منو هاش خوشم نیومد ... ولی دیروز یه سری اتفاقات افتاد رفتم تو این سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی از لحاظ تبلیغاتی خفن کار کرده بودن :دي من مجذوبیده شدم , احتمالا همین جت رو می گیرم ، فعلا یک ماهه دیگه فرصت تحقیق دارم ... از همگی ممنون .
    از دوست عزیزی که ویوا و دایاموند 1 و 2 رو پیشنهاد دادند هم ممنون ؛ ویوا گوشی خوبی هست منتها با توجه به محدوده قیمتی که من دارم می خوام امکاناتش بیشتر از ویوا باشه , دایاموند 1 هم قیافش به دلم ننشسته و صفحه اش هم کوچیکه .
    دایاموند2 ولی قبول دارم گوشی خوبی هست ولی احساس می کنم اچ تی سی مال آدم حسابی هاست و به درد من نمیخوره

8. این کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

یعنی گوشی رو بخاطر تبلیغش می خوای بخری؟!
    اصولا سامی همینه اگه بجای تبلیغ می اومدش محدودیت sms رو بر میداشت بهتر نبودش؟!
    در عوض ارینا با اپدیت جدید می تونه فلش هم ساپورت کنه که ایفون توش مونده: دی

10. 2 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jahfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

سلام
    LG KS20 هم گزينه خوبي است. قيمتش 270 و اين طرفهاست.
    از نظر من تنها ضعفش نسبت به امنيا لايت نداشتن جي پي اس و نمايشگر نا مناسب براي فيلم ديدن است.

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

یعنی گوشی رو بخاطر تبلیغش می خوای بخری؟!
    راست میگه، ولی باز خودت میدونی، من تا قبل از اینکه با آرینا کار کنم واقعا نمی دونستم چقدر زیباست......

راستی نمی دونم تو کدوم تبلیغ رو دیدی، یه نگاهی به این بنداز:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Michael Ropy; 28-12-2009 at 16:58.

13. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •