تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: مشاوره خرید اینبار برای خودم !!

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

glx و se چه فرقی باهم دارن ؟1؟!؟!
    میگما یکم بیشتر در مورد این دو مورد بگید !!
    عربستان و کیلومتر منظورمه !
    به اون یارو هم حتما میگم! البته خودش از این بنز خفنا داره واسه همین واسه هر چیزی که ضرب المثل میسازه یه اسمی هم از بنز میبره !!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بعد یه موضوع دیگه ! من از کمری یاد تاکسی میوفتم حالم بد میشه ، طراحی داخلیه متفاوت داره !؟

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

glx و se چه فرقی باهم دارن ؟1؟!؟!
    خوب این هارو اگه بسرچی راحت تر فرقاشون رو متوجه میشی! Se فلاپ داره! تریم داخلیش آلومینیومیه! فرمون 3 شاخه داره! تودوزیش چرمیه! یه شایعاتی هم میگه سیستم تعلیق اسپرت داره! GLX فلاپ رو نداره! تریم داخلیش طرح چوبه! فرمون 4 شاخه داره! تودوزی پارچه ای! بسته به این که سفارش کجا باشه ممکنه بال عقب داشته باشه یا نداشته باشه!
    باز اگه متوجه نشدی بگو تا عکس برات آپلود کنم!
    عربستان و کیلومتر منظورمه !
    مورد دومی یه مورد خیلی رایج تو کمری هاست که میرن کیلومترش رو دست کاری میکنن! ماشینی که 150 تا کارکرده رو به اسم 15 تا کارکرده میکنن تو پاچه امثال من و شما خلق الله!
    مورد اول هم قضیه اش اینه که کمریها که وارد ایران میشن سفارشهای مختلف اند مثلا پشت بعضی هاشون یه علامت گرد زده که روش هم نوشته آل فتیم! این نشون میده کمری مورد نظر سفارش اماراته! یا همینطور سفارش عربستان ها یه بال عقب گنده زشت دارن! یا سفارش عمان ها که هیچی مشخصه ای ندارن!
    به اون یارو هم حتما میگم! البته خودش از این بنز خفنا داره واسه همین واسه هر چیزی که ضرب المثل میسازه یه اسمی هم از بنز میبره !!
    مطمئن باش طرف بنز سوار نبوده فرقون سوار بوده که این حرف رو میزنه! کسی که یه بار سوار هر مدل بنزی بشه یه همچین حرفی رو نمیزنه!
    بعد یه موضوع دیگه ! من از کمری یاد تاکسی میوفتم حالم بد میشه ، طراحی داخلیه متفاوت داره !؟
    ماشین بی اشکال نداریم! طراحی داخلی GL / GLX یکیه اما SE یکم فرق داره!(بالا توضیح دادم!)

4. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بازهم تشکر بابت جوابتون ! و بازهم تشکر !! و باز هم تشکر !
    آخه من سرچ کردم ولی تقریبا تفاوتشون رو نفهمیدم !!
    اگه میشه و زحمتتون نیست با عکس توضیح بدید واسم ( برای اینکه زحمتتوون نشه در مورد se فقط این فلاپشو نشونم بدید ) و در مورد طراحی داخلیش من از همون طرح آلومینیومیش حالم بهم میخوره و واقعا حس بدی بم دست میده ! یه چندتا عکس از نمای داخلی glx که طرح چوبه بذارید ممنون میشم ( بازم سرچ کردم اما پیدا نکردم ، هم فارسی هم انگلیسی ) و یکم در موردش توضیح بدید تا دیگه انشالا به لطف دوست عزیز و نازنینی مثل شما تصمیم نهایی رو بگیرم و من هم ماشین دار بشم !
    راستی کمری فاکتور دختر کشی رو داره ؟!؟!؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه من سرچ کردم ولی تقریبا تفاوتشون رو نفهمیدم !!
    جدا فرقاشون رو متوجه نشدی؟؟؟؟
    در مورد طراحی داخلیش من از همون طرح آلومینیومیش حالم بهم میخوره و واقعا حس بدی بم دست میده !
    این مورد تو تویوتا برعکسه! کلا خانواده تویوتا(به غیر از مدلهای لکسوس) طرح چوبشون خیلی بی کیفیته! یعنی یه چیزی تو مایه های همونی که ایران خودرو رو پرشیا کار میکنه!
    راستی کمری فاکتور دختر کشی رو داره ؟!؟!؟
    داشت! الان داره کمرنگ میشه! همه اش به ماشین مربوط نیست به مهارت خودت هم ربط داره!

7. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم عکس ها!(البته ممکنه یه سری تجهیزات رو مال ما نباشه اما واسه فهمیدن شکلش این عکس ها خوبه!)
    GL/GLX

SE

9. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مرسی از توضیحات و عکسها !!!
    نه والا فرقشون رو متوجه نشده بودم فقط تفاوت فرمونشون رو فهمیدم !
    خوب این که طرح چوب نبود که!!! به عکسهای این مدل هم که نگاه میکنم حالم بد میشه !! از طراحی پیکان بیشتر از این خوشم میاد عکس از طرح چوبش پیدا نکردم شما نداری ؟!؟!
    ولی خدایی طراحی داخلی سراتو یه چیز دیگست ( البته به جز کیفیت ساختش ) و طراحی داخلی مزدا 3 هم که از جفتشون سرتره !
    راستی نگفتید با 35 کمری چه مدلی ( مال چند سال پیش ) و حدودا چقدر کارکرد واقعی بم میدن ؟! تمیزش هست ؟!
    میتونید یه مقایسه کوچیک بین سراتو 2010 و کمری glx بذارید ببینم کدومو انتخاب کنم ؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من عاشق این سراتو فورته 2010 شدم ، چیکار کنم ؟!
    راستی اون مقایسه رو هم بین کمری و سراتو کوپ انجام بدید بهترههه ! ممنون !

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب این که طرح چوب نبود که!!! به عکسهای این مدل هم که نگاه میکنم حالم بد میشه !! از طراحی پیکان بیشتر از این خوشم میاد
    خوب سلیقه اس دیگه! بعضی ها دارن! بعضی ها هم ندارن!
    عکس از طرح چوبش پیدا نکردم شما نداری ؟!؟!
    دارم منتها الان حال و حوصله آپلود ندارم! فردا برات میزارم!
    ولی خدایی طراحی داخلی سراتو یه چیز دیگست ( البته به جز کیفیت ساختش ) و طراحی داخلی مزدا 3 هم که از جفتشون سرتره !
    بازم سلیقه ایه! من طراحی داخلی ماکسیما رو برتر از همه اینها میدونم!
    راستی نگفتید با 35 کمری چه مدلی ( مال چند سال پیش ) و حدودا چقدر کارکرد واقعی بم میدن ؟! تمیزش هست ؟!
    باید بگردی همه جوره اش هست! 2007-2008 تمیز گیر میاری! هم GL دنده ای هست و هم مدلهای GLX و SE! با 35 SE گیر میاد اما رنگش ساده اس مثلا سفید یا نقره ایه! یدونه چند روز پیش آلبالوییش بود میگفت 39 تومن! یه دودی 6 سلندر هم بود که میداد 52 تومن!
    میتونید یه مقایسه کوچیک بین سراتو 2010 و کمری glx بذارید ببینم کدومو انتخاب کنم ؟!
    آخه پسر خوب ماشین کره ای رو با ژاپنی مقایسه میکنن؟ اونم یه سدان سایز متوسط مثل کمری با یه سدان کوچیک مثل سراتو؟
    من عاشق این سراتو فورته 2010 شدم ، چیکار کنم ؟!
    هیچی! بخر سوار شو میبینی تحفه ای نیست! میفروشی میری مزدا میخری! راستی میتونی صبر کنی تا تولید مزدا 2010 هم شروع بشه! احتمالا از اردیبهشت شروع کنن!

13. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب منظور منم از مقایسه همین بود دیگه !!
    ولی از نظر کارشناسی همینطوری که خوب آخه کره ای و ژاپنی فرقی نداره ! تازه کره ای ها خوشکل ترن ( آدماشون )
    کمری چه برتری هایی نسبت به این سدان کوچولوی کره ای داره ؟!
    آخه یکی از معایب کمری هم قدیمی بودن اونه ! وقتی که سراتو رو سوار بشیم ماشین 2010 صفر سوار شدیم ولی کمری ماشین طراحی چند سال پیش دست دوی کیلومتر دستکاری شده ی تاکسی رو سوار شدیم ( مقایسه قشنگ بود !؟!؟ )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •