با اجازه اساتید:
5850x2 و 5970 تقریبا مساوین ولی 5970 با اور به نزدیکای 5870x2 میرسه!
و در ضمن پاورم در نظر داشته باشین که 5870x2 پاور بیشتری میخواد.![]()
با اجازه اساتید:
5850x2 و 5970 تقریبا مساوین ولی 5970 با اور به نزدیکای 5870x2 میرسه!
و در ضمن پاورم در نظر داشته باشین که 5870x2 پاور بیشتری میخواد.![]()
تو چند عدد مانيتور مي خواي بازي كني؟ يا كار كني
اگه يكي كه من اصلا بيشتر از 5850 رو توصيه نمي كنم
واقعا زياديه!
ولي اگه مي خواي توي بالاي 2 تا مانيتور بازي كني 5850 سي اف(كراسفاير) بهتر جواب مي ده (من اينطور فكر مي كنم!)
حالا بازم بقيه كمك كنن!
سلام
دوست عزیز نمیدونم طرز فکر شما چجوریه اما ببنید من چی میگ و شما هم توقعتونر از استفاده از گرافیک رو به من و بقیه بگین تا بهتر متوجه بشیم
در کل که 5850 فعلا و تا یه مدت برای بازیها کافیست مگر اینکه شما یه گیمر حرفه ای باشین و قصد استفاده ی همزمان از چند مانیتور رو داشته باشین که باید برین طرف 5870 و بالاترش
خب پس اینجا رو سوال هستش که آیا حرفای و با چند مانیتور بازی میکنین یا نه ؟
اگه نه پس چرا الان این هزینه ی زیاد رو واسه گرافیک میکنین که چی بشه حالا شما بگیر وقتی نیازت اینقد نیست واسه چی
و اگه بله ببنید الان قیمتها بخصوص برای 5970 بعلت جدید و تکقطبی بودن بازار برای دایرکس 11 که در اختیار شرکت آتی آی هستش شما داری پولی اضافه بر حقت میدی یعنی قیمتی کاذب
شما اگه بازم خیلی میخوای همون 5870 رو میگیری و هر وقت دیدی داری واسه بازیها کم میاری ( که به این زودیها هم نیست )یه 5870 دیگه میگذاری کنارش و کراسفایر با لینک X16 میکنی ( که باید مادربوردت قابلیت دادن این لینک بهت رو داشته باشه )
اینو میگن خرید منطقی چون شما 5870 دومی رو زمانی میگیری که قیمت واقعیشو داره و شما در زمان حال هم با بودجه ای معقول بهترین نتیجه رو از بازی کردنت گرفتی
Last edited by pourya_bo2pmc; 06-01-2010 at 16:36.
5970 در واقع دو تا 5870 هست (اينطور كه من خوندم)
و اين كه 5970 خودش ×2 هست يعني ديگه 5870 ×2 سيخي چند!
اينم توضيح اين كارت:
شاید تا به حال نام قوی ترین تراشه پردازنده گرافیکی جهان یعنیHD 5870 ATI به گوش شما هم خورده باشد. پردازنده گرافیکی که با ورود به دنیای کامپیوتر آغازگر عصری جدید در دنیای کامپیوتر و الکترونیک شده و دروازه ای جدید را در زمینه خلق تصاویر واقعی تر به روی طراحان گرافیک گشوده است.کارت های گرافیکی که از این پردازنده ها استفاده می کنند دارای پیشرفته ترین فناوری های حال حاضر دنیا نظیر DirectX 11 و ATI Stream Technology هستند و بالاترین توان گرافیکی را برای کاربر به ارمغان می آورند. حالا تصور کنید دوتا کارت گرافیک ATI 5870 را به هم بچسبانیم. یقینا" قدرت گرافیکی خیره کننده این کارت گرافیک در دنیا بی سابقه خواهد بود و بازده بالای آن کاربران را شگفت زده خواهد کرد.تولید کنندگان کمپانی ATI قبلا" به این فکر افتاده اند و به تازگی چنین کارت گرافیکی را با نام HD 5970 روانه بازار کرده اند که کمپانی XFX به عنوان شریک تجاری (Launch Partner) کمپانی AMD/ATI اولین تولید کننده کارت گرافیک بر پایه این پردازنده بوده که محصول خود را با حمایت گارانتی سازگار به بازار کشورمان عرضه کرده است.
این کارت گرافیک که دارای پهنای باند 512 بیتی است با اسم رمز Hemlock یا همان شوکران خودمان به بازار معرفی شده است و دارای پردازنده گرافیکی با فرکانس 725MHz و 3200 رشته پردازشی (Stream Processors) بوده و از حافظه گرافیکی GDDR5 با حجم 2000MB و با فرکانس 4000MHz برخوردار است.
XFX ATI HD 5970 از تمامی فناوری های نوین ATI نظیر فناوری سایه زنی (Shader 5) و DirectX 11 و فناوری اتصال همزمان 3 صفحه نمایش به یک کارت گرافیک (ATI Eyefinity) بهره مند است.فناوری دیگری که برای این کارت گرافیک در نظر گرفته شده است فناوری بهینه سازی مصرف انرژی با نام ATI ULPS است که مصرف کارت گرافیک را در زمان های بیکاری تا 30% کاهش می دهد. کارت گرافیک مذکور فناوری ATI CrossfireX را با پیکربندی های دوگانه و سه گانه و چهارگانه تحت پوشش خود قرار می دهد و برای ارسال تصاویر خود به یک صفحه نمایش با کیفیت بالای Full HD از یک درگاه خروجی HD Display Port و دو درگاه DVI بهره می برد.یکی دیگر از امکانات منحصر به فردی که کارت گرافیک XFX 5970 در اختیار کاربر می گذارد ، ابزار Overclock کردن آسان پردازنده و حافظه گرافیکی با نام XFX Overvolt Tool است. کاربر می تواند پس از ثبت محصول خود در سایت کمپانی XFX ، نرم افزار فوق را دانلود کرده و این قابلیت کارت گرافیک خود را فعال کند و بازدهی گرافیکی کارت خود را به طور چشمگیری افزایش دهد.
شاید تا به حال نام قوی ترین تراشه پردازنده گرافیکی جهان یعنیHD 5870 ATI به گوش شما هم خورده باشد. پردازنده گرافیکی که با ورود به دنیای کامپیوتر آغازگر عصری جدید در دنیای کامپیوتر و الکترونیک شده و دروازه ای جدید را در زمینه خلق تصاویر واقعی تر به روی طراحان گرافیک گشوده است.کارت های گرافیکی که از این پردازنده ها استفاده می کنند دارای پیشرفته ترین فناوری های حال حاضر دنیا نظیر
منبع : شركت سازگار ارقام
سايت :
حالا تصميم با خودته!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
ببینید دوست عزیز در حال حاضر من یه مانیتور دارم سامسونگ 22 اینچ هست که تصمصم دارم یکی دیگه هم بهش اضافه کنم
من درمورد بازی بله حرفه ای هستم واز یه شبیه ساز استفاده میکنم که میتونم اینجوری بگم که 2 یا شاید چند برابر خفن ترین بازی های جهان گرافیک میخواد
با این توضیح که یکی از دوست های من به تازگی یه سیستم جمع کرده با مشخصات زیر
CPU I7 920
MATHERBORD GIGA سری X58 دقیقا نمیدونم کدوم مدلش
VGA 2X NVIDIA GTX 260
RAM OCZ 3*2=6 GIG
اما بازم از نظر سرعت وگرافیک در این شبیه ساز کم میاره
امید وارم خوب توضیح داده باشم
واقعا ممنون چون میخوام هم یه خرید خوب بکنم و هم میخوام از نظر قیمت بهترین مورد باشه
پاور که میخوام بگیرم گرین مدل 1235B هست فکر نمیکنم کم باشه ؟
حالا اینهایی که گفتی یعنی خرید 5970 بهتره یا بدتر ؟![]()
برای شما و دوست عزیزمون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه اين سيستم دوستت كم مياره بايد دو تا رم تريپل چنل يعني شيش تا رم بخره اونم 2000 در ضمن كارت 260 نويديا خيلي قوي نيست
كارت 5850 با 285 انويديا حدودا يكي هست
لطف كن بگو اين سيموليتور چي هست كه اين قدر سنگينه!
در ضمن اون سي پي يوش 920 هست مگه تو نمي خواي 950 بخري؟
به نظر من 5970 بهتره!
خوب با سلام
تا اینجای بحث متوجه شدم که شما توی خرید سیستم بازی یکم حرفه ای تر از بقیه دوستان هستید
ولی باید دقت کنید قطعات را طوری انتخاب کنید که حداکثر پرفرمنس را در بازیها بگیرید و خرج اضافه ای که در کارایی شما محسوس نباشه نکنید
با این اوصاف من سیستم زیر را به شما معرفی می کنم :
CPU : I7 960 675000
M.B : MSI ECLIPSE PLUS 450000
VGA : SAPHIRE HD5970 720000
HDD : 3XSAMSUNG F3 500 RAID5 140000
PSU : GREEN GP1035 184000
RAM : 3X2GIG TEAMGROUP 1600 CL7 180000
CASE : CM690 FULLFANS 110000
DVD : LITEON 24X 29000
LCD : 2XSAMSUNG P23500 500000
COOLER : CMV10 135000
مادربرد انتخابی مخصوص گیم طراحی شده و شما به راحتی می تونید 4 تا گرافیک را بصورت SLI یا CROSSFIRE بصورت QUADWAY با سرعت X16X16X16X8 استفاده کنی که بدلیل داشتن دو پل شمالی INTEL ICH10R و NF200 هست
برای رم هم بیشتر از این فرکانس اصلا توصیه نمی کنم چون افزایش کارایی خاصی نداره
در مورد گرافیک هم برای دو مانیتور به راحتی جوابگوی کار شما هست و من الان اصلا کراس فایر را توصیه نمی کنم میشه برای دو سال دیگه بفکر کراس فایر بود
پاور رو بيشتر بگير
كيس رو هم Vanguar Green بگير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)