میشه راه انداخت ولی پاور کمه !
میشه راه انداخت ولی پاور کمه !
دوست عزیز همونطور هم که قبلا گفتم با توجه به فقط و فقط پاور شما 5770 انتخاب نسبتا معقول تری هست حالا اگه شما بتونی 4890 رو حدود 210 بخری و تعویض پاور باید حدود 25 تومن بیشتر خرج کنی که برای 4890 یکم جای بحث داره هر چند اونم یه گیگ هست اور شده هست کم صدا و دما مناسب فقط مصرفش کمی بیشتر هست (اون دوستانی که با 470 هیچ مشکلی نداشتند رو من دقیق نمیدونم تو کارکرد 100% پایدار سیستم هم تضمینی نمیدم) اما یه چیزی رو به شما میگم که مطمئن باشی 5770 برای رزولوشنهای بالا و تنظیمات بالا و یا بازی های نسل جدید DX11 که هنوز انبوه نشدن توان پردازش مناسبی نداره و افزایش کارایی تدریجی همراه درایور جدید یا افزایش امتیاز جی پی یو 3d mark vantage به هیچ عنوانی طوری نیست که بتونه +25-30% اختلاف فریم (ِ10 , 10.1 که 90% بازی های فعلی رو تشکیل میدن) و باقی حدود 20% رو جبران کنه همونطوری که این افزایشها رو (چه در بازی چه در امتیازها) برای 4890 داشتیم و البته داریم ولی دیگه به شدت قبل نیست و طبیعی هست که بهینه سازی بهتر برای سری های جدیدتر باشه اگه پاور شما مشکلی نداشته باشه(که یکم شک دارم!) 5-10 تومن هزینه بیشتر برای 4890 منطقی و قابل توجیه هست ولی با تعویض پاور نه چندان...ممنون از تمام دوستان بابت راهنمائیشون
اما واقعا بهم حق بدین که با این وصف خیلی سردر گم شدم
من هم به این نتیجه رسیدم که 4890 بهتره اما اینکه برا من و شرایط من بهترینه سوال دارم
مشخصات سیستمم رو مینویسم ؛من اگه بدونم که پاورم با 4890 جواب میده خوب مطمئنم در خریدش اما درصورت اجبار به ارتقاء پاورم
خوب واقعا برام مشکله
حالا ممنون میشم یه بررسی دقیقتر بهم بدین که میتونم 4890 داشته باشم با این پاورم یا نه:
cpu phenon2 x4 945 3-3.2 ghz
ram DDR3 1333 4 gig
m.b giga 770-ud3p
power green 485w
در ضمن مانیتورم full hd هستش samsung 22700
دوستمون که میگن با 470 وات 4890 رو بدون مشکل دارن میشه مشخصات دیگر سیستمشون رو بدن تا دوستان نظر بدن
ببین دوست من 485 وات برای کارتی مثل 4890 خیلی ریسک بالایی هست شما هاردت مصرف داره دی وی دی رایترت مصرف داره همه اینها مصرف دارن تازه اگر بخواهید کارت تی وی داشته باشین چند تا دستگاه اکسترنال دیگه وای به حال این پاور من نمیگم شما 4890 رو نخر یا بخر اگر شما 4890 رو دوست داری به نظر من 535 وات گرین رو بگیر و حالشو ببرقیمت هم 55 تومان ولی باور کن 485 وات برای 4890 خیلی پایینه به خصوص اینکه 2 تا 6 پین با حداقل 40 آمپر روی خطوط 12 ولت میخواهد در حالی که این عدد برای پاور شما روی یک 6 پینی که داره فقط 17 آمپر هست
تازه شما اگر از نرم افزار گرین بخواهید برای محاسبه مصرف سیستمتون استفاده کنید رقم خیلی بالایی رو بهتون میگه که اگر بشنوید آدم مغزش سوت میکشهتازه ما این رو هم قبول نداریم اگر نظر من رو بخواهید من پیشنهادم اینه که 535 وات رو خواهشا بگیرید
خیلی ریسک بالایی هست حال تصمیم با خودتون هست
حسن خطرناکه حسن![]()
5770 با توجهبه پاورتون انتخاب بسیار مناسبی است
بالاخره خریدید یا نه ؟ کجارفتید ؟
من 2 ماهه پیش این کارت رو 265 تومن گرفتم عجیبه تو این مدت اینهمه قیمتش پایین اومده ! شما مطمِنی 210 گرفتی
![]()
Last edited by mehshad; 23-12-2009 at 23:38.
هستم اما هنوز نتونستم پاور 485 رو بفروشم که یکماه خریدم
میخوام بفروشم 585 بخرم
5770 با مانیتور من مشکل داره که!!!!
200٪ مطمئن هستم![]()
دوست گرامی
5770 کارت پر مصرفی نیست و 99٪ اطمینان دارم با پاور 485 وات شما هیچ مشکلی نخواهد داشت مگر اینکه پاور شما مارک خوبی نباشه و 485 وات قدرت پیک اون باشه
با 5770 و مونیتورتون چه مشکلی دارید ؟ ( گمان نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه)
آقا نیما مگه خود شما نگفتید :
کلا از خرید 5770 پشیمون هستم چون روی رزولیشن مونیتورم ( 1680*1050 ) بازیهائی مثل crysis warehead رو نمیشه روی ماکزیمم دیتیل اجرا کرد و مرتب فریز میکنه
منم همین سوال رو دارم
مگه خودتون نگفتین در رزولیشین بالا فریز داره
مانیتور منم full hd هستش خوب
من نمیگم در 5770 پاورم مشکل داره اگه 4890 بگیرم مشکل داره وگرنه پاورم green هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)