خودم توی ace combat همین نقشو داشتم با این ویژگی ها...............جنگجویی برای بشریت, احساساتی و عاشق
حالا این کیه؟
خودم توی ace combat همین نقشو داشتم با این ویژگی ها...............جنگجویی برای بشریت, احساساتی و عاشق
حالا این کیه؟
شخصیت اصلی و مرد بازی Prince of Persia . اسمشو نمیدونم![]()
یه راهنمایی
بازی در آینده رخ میده!
بازیش شوتر شخص سوم هم هست!
این مسابقه خیلی مشکل داره باید قوانینش رو عوض کرد مثلا ببینید
موهای سفید , قد بلند , شمشیر مخصوص
با اینکه اینهمه محدود شد بازم کلی کارکتر این خصوصیات رو دارن
red faction نیست؟
سلام به همگی
اول از همه باید تشکر کنم از دوست عزیز G.D.ragoon.Ir به خاطر این تاپیک بسیار جالب
و به نظرم لازمه بعد از این سوال مسعود جان دوستان جمع بشن و با بحث و گفتگو قوانین رو تایین کنیم و بعد به مسابقه ادامه بدیم
آره قوانین رو باید یکم دستکاری کرد
قطعآ یکسری کمبودهایی داره, که به مرور زمان, کشف و با گذاشتن قوانین جدید, برطرف میشهاین مسابقه خیلی مشکل داره باید قوانینش رو عوض کرد مثلا ببینید
موهای سفید , قد بلند , شمشیر مخصوص
با اینکه اینهمه محدود شد بازم کلی کارکتر این خصوصیات رو دارن
اگه تعداد راهنمایی ها بیشتر بود, جوری که فقط 2 - 3 گزینه میموند. اینطوری فقط 2 - 3 نفر میتونستند شرکت کنند و مسابقه هم هیجانی نداشت
منم موافقم ولی مسئله اینجاست که این تاپیک, جزء تاپیکهای زرد محسوب میشه و بخاطر همین, باید دید نظر "سم فیشر 10" چیه؟به نظرم لازمه بعد از این سوال مسعود جان دوستان جمع بشن و با بحث و گفتگو قوانین رو تایین کنیم و بعد به مسابقه ادامه بدیم
خودم هم چندتا پیشنهاد به ایشون دادم که منتظر جوابشون هستم
Last edited by G.D.ragon.Ir; 20-12-2009 at 18:41.
به نظرم اگه یه تیکه عکس خیلی کوچک از تن کاراکتر (لباس - اسلحه مخصوص - هر چی که به تن شخصیت متصل هست) قرار داده بشه بعد دوستان بیان بگن که کی هست. (بودن راهنمایی)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)