در شرکتهای ISP و یا REseller اونها تعدادی جوان نخبه پیدا میشوند که برای ارتقای حقوق 200000 تومانی خودشون همچین کاری رو انجام میدهند
دوستی داریم که کارش همینه سفارش میگیره و این کار رو انجام میده و در پستهای قبلی هم اشاره شد ( پسرعموی دوست خودم)
بحث در این مورد بی فایده است چون کاملا مشخص شد که از چه روشهایی استفاده میشه
1- دانلود با استفاده از سرویسهای سرعت بالای EDSL که قیمت نامحدود از 15 هزارتومان داره به بالا و 5 مگ رو میتونی با ماهی 150 هزار تومن تهیه کنید
2- دانلود با استفاده از شیوه های سو استفاده از سرویسهای تخصیص یافته به کاربران خاص ( نمایندگان و...) که این طوریه که چند نفر با استفاده از سرویس پر سرعت یک شرکت یا ارگان خاص از سرعت و پهنای باند بالا سو استفاده میکنند
3- پشتیبانان شیفت شب شرکتهایی که نمایندگی چند شرکت pap رو دارند و با استفاده از پهنای باندی که به کاربرانشون میدهند بیشترین خط رو برای خودشون نگه میدارند
البته این سندیست بر گفته های من ببینید که این دوستمون با ترانسفریت 500 کیلو درحال دانلود هستند ( البته منظور من ایشون نیستند
چون از کاربران قدیمی هستند و لحترامشون واجبه
بلکه شرکتهایی هستند که صاحب چنین خطوطی هستند و بعضا چند کاربر در اون شرکت سو استفاده میکنند)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از روی این تاپیک هم میشه بفمیم که شرکتهایی هم هستند که دارای همچین سرویسهای پر سرعتی هستند و بصورت نامحدود درحال دانلود هستند حالا اگه کسی بخواد چهارگیگ هم دانلود کنه فکر نکنم مشکلی در روند کار شرکت بوبجود بیاره