تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 62

نام تاپيک: دانلودرها از چه اینترنتی استفاده می کنن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوست عزیز
    شما بگو یه دونه هزارتومنی هزارو پونصد رو نیمخواد پرداخت کنی
    میشه چرا نشه وقتی ضریب نفوذ بالا باشه به شرکت چه ربطی داره ده نفر باشند چه صد نفر
    ببینم وقتی تلوزیون خونتون روشن میکنی ؟؟ اگه دونفر بشینند نگاه کنند میسوزه ؟؟ فشار بهش وارد میشه ؟؟ اگه ده نفر باشند چی ؟؟ اگه صد نفر باشند چی ؟؟ پس میبینی که به قیمت ربطی نداره
    یارو یه سیرک راه انداخته به نام پرسرعت ملت هم میرن تماشا دهمین نفری که بلیط بخره بره تو یارو سود شبش رو کرده
    و بقیه اش سود بیشتره تموم شد و رفت
    ضریب نفوذ هم یعنی این هرچقدر مشتری باشه اینرتنت میده نداریم و نمیشه هم همش کشکه
    من متخصصص شبکه ام از من بپرس بهت میگم میشه اینها همش چرته و دروغه که نداریم و نمیشه

2. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    شما بگو یه دونه هزارتومنی هزارو پونصد رو نیمخواد پرداخت کنی
    میشه چرا نشه وقتی ضریب نفوذ بالا باشه به شرکت چه ربطی داره ده نفر باشند چه صد نفر
    ببینم وقتی تلوزیون خونتون روشن میکنی ؟؟ اگه دونفر بشینند نگاه کنند میسوزه ؟؟ فشار بهش وارد میشه ؟؟ اگه ده نفر باشند چی ؟؟ اگه صد نفر باشند چی ؟؟ پس میبینی که به قیمت ربطی نداره
    یارو یه سیرک راه انداخته به نام پرسرعت ملت هم میرن تماشا دهمین نفری که بلیط بخره بره تو یارو سود شبش رو کرده
    و بقیه اش سود بیشتره تموم شد و رفت
    ضریب نفوذ هم یعنی این هرچقدر مشتری باشه اینرتنت میده نداریم و نمیشه هم همش کشکه
    من متخصصص شبکه ام از من بپرس بهت میگم میشه اینها همش چرته و دروغه که نداریم و نمیشه
    بابا خیلی نامفهوم حرف میزنی. آدم نمیدونه مخالفی یا موافق. من موندم علیه ت جبهه بگیرم یا طرفداری کنم

یالا تکلفیت رو روشن کن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اصلا دقت کردین توی سایتهای شرکتهای اینترنتی از المانهای شاخصه سرعت استفاده کردند ؟ عکس آسمان و آرامش خیال و بال زدن پرنده ها وعقاب تیز پرواز به معنای خیال راحت در هنگام استفاده از اینترنت هست دیگه !!! جمبوجت گذاشتن یعنی سرعت نور میدیم وقتی میای کار میکنی میبینی دایال آپ جلوش پشتک میزنه

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

13

نقل قول نوشته شده توسط MaSoUd555
    فکر کنم منظور ایشون همون پهنای باند کاملا اختصاصی که به هیچ وجه افت سرعت نداره
    اما خیلی خیلی گرون در میاد نمیدونم چوری ایشون گفته ارزون!!!(حتی برای مراکز دولتیش!!!)
    تو ایران با اینترنت پول در میارن اونوقت بیان ارزون هم بدند؟
    در مورد اون صحبت شما هم بگم من قبلا یک جا دیدم که سرعت 4 مگ (م-ا-هو-ا-ره-ای)میداد ماهیانه 240 تومن اما یادم نمیاد مال کجا بود
    بعضی دیگه از اکانتها هم بودند که شما نمیتونستی باهاش وبگردی کنی لینک دانلود رو میدادی به نرمافزار بعد از 10 15 دقیقه رسی-و میشد از ما-ه-وا-ره

نقل قول نوشته شده توسط KING_DESIGNER
    اون خط ددیکیت هم سرعتی نداره داداش
    dedicated یه خط هست که برای شما تضمین کرده اند سرعتتون از مقدار مجاز خط کمتر نباشه
    یعنی چی ؟
    .

.
    .

بله همینطوره 
    ولی توجه کردید حتما که من مزیت ددکیت رو در ثابت بوودن سرعتش عنوان نکردم بلکه در ارزان بوودنش  اون هم بین 3 نوع سرویس رایج (  DSL  - satellite - Dedicate  ) مورد بحث 
    و همونطور که عرض کردم برای جاهای خاص ! تخفیف های عمده ای میدن که این خواص ممکنه تو کل کشور بیشتر از 10 مورد نباشه 

اما راه های جانبی رو کینگ جان فرمودند 
    چند مورد رو من بهش اضافه میکنم که خودم در جریانش بوودم
    ) یکی از دانلودر ها که خیلی هم مشهور هست کل دانلود هاش رو از اینترنت دانشگاه تهران انجام میده !
    )) یک فردی رو میشناختم که از مقامات بوود  و اینترنت پرسرعت منزلش داشت ( در حد چند  ده مگابیت ! ) 
    بخاطر کارش بیشتر مواقع در خارج بوود و یکی از اشناهاش از اون خط استفاده میکرد 
    ))) مخابرات یکی از شهر ها برای کارمندانش اینترنت پرسرعت تدارک دیده بوود  داخل اداره و . . .

و 100 البته به قول دوستمون اصلا نمیصرفه که خط اینطوری بگیری  و باهاش دانلود کنی ( پست قبل اشاره کردم ) 

6. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

گفتم که قطعا یه چیزی هست که اینها دارند اینجوری کش میرن
    اون هم چیزی نیست جز سوداستفاده از موقعیت
    وگرنه پدرجان کدوم اداره مخابرات میاد در خونه آدم یه خط ده گیگ پیاده کنه بره ؟؟؟ اون هم توی این دوره زمونه ؟؟
    همش کلاهبرداریه
    حتی کسانی هم که دارند سفارش میدهنمد به این آقایان خودشون باید بدونند که این کار مشکوکه و گناه داره حق الناس داره
    چون توی یک مملکتی هستیم که ده درصد هم نیستند کسانی که به سرعت 100 کیلو دسترسی دارند اونوقت این برادران دارند از مال مفت بیت المال تقسیم میکنند
    البته بگم ها بیت المال منظورم شکرت خصوصی نیست که اینرتنت میده و پشتیبانهاش دارند میخورند !!! نه منظورم اینترنت ادارات هست چون اون سرعت رو برای کار ادرای باید استفاده کنند ولی میبنید که خرج جیب خودشون میکنند اقایان هم به روی گل مبارک نمیارند
    من که راضی نیستم حساب بقیه پیش کش
    بالاخره ما هم ادمیم و باید استفاده کنیم ولی میبینین که انحصاری افتاده دست یه عده دیگه اون هم به خاطر سوداستفاده از موقعیت
    واقعا شرم آوره

8. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شما که میدونید بفرمایید توضیح بدید بر اطلاعات ما هم افزوده بشه!اگر توجه کرده باشید صحبتهای شما رو دوستان گفتند ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

در شرکتهای ISP و یا REseller اونها تعدادی جوان نخبه پیدا میشوند که برای ارتقای حقوق 200000 تومانی خودشون همچین کاری رو انجام میدهند
    دوستی داریم که کارش همینه سفارش میگیره و این کار رو انجام میده و در پستهای قبلی هم اشاره شد ( پسرعموی دوست خودم)
    بحث در این مورد بی فایده است چون کاملا مشخص شد که از چه روشهایی استفاده میشه
    1- دانلود با استفاده از سرویسهای سرعت بالای EDSL که قیمت نامحدود از 15 هزارتومان داره به بالا و 5 مگ رو میتونی با ماهی 150 هزار تومن تهیه کنید
    2- دانلود با استفاده از شیوه های سو استفاده از سرویسهای تخصیص یافته به کاربران خاص ( نمایندگان و...) که این طوریه که چند نفر با استفاده از سرویس پر سرعت یک شرکت یا ارگان خاص از سرعت و پهنای باند بالا سو استفاده میکنند
    3- پشتیبانان شیفت شب شرکتهایی که نمایندگی چند شرکت pap رو دارند و با استفاده از پهنای باندی که به کاربرانشون میدهند بیشترین خط رو برای خودشون نگه میدارند
    البته این سندیست بر گفته های من ببینید که این دوستمون با ترانسفریت 500 کیلو درحال دانلود هستند ( البته منظور من ایشون نیستند چون از کاربران قدیمی هستند و لحترامشون واجبه بلکه شرکتهایی هستند که صاحب چنین خطوطی هستند و بعضا چند کاربر در اون شرکت سو استفاده میکنند)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از روی این تاپیک هم میشه بفمیم که شرکتهایی هم هستند که دارای همچین سرویسهای پر سرعتی هستند و بصورت نامحدود درحال دانلود هستند حالا اگه کسی بخواد چهارگیگ هم دانلود کنه فکر نکنم مشکلی در روند کار شرکت بوبجود بیاره

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان لطفا جواب ایشون رو ندید بزارید مسئولش بیاد باهاش برخورد کنه اصلا لازم نیست برخورد کنین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

از مدیر عزیز سپاسگذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شايد VPS گرفتن! و يه ريموت ميگيرن ( با نرم افزار خاصي ) فايلايي كه دانلود كردن رو كپي ميكنن توي هارد خودشون!

چون من VPS ديدم سرعت 24 مگابايت در ثانيه!
    VPS ها 100MB هم دارند برخی از Dedicate Serverها بیشتر هم دارند!

اما اینا که به هارد دسترسی ندارند مگه اینکه سرور تو ایران باشه(وگر نه باز باید دانلودش کنن)که باز خرجش زیاد در میاد

هیچ کس نمیاد به خاطر گیگی 500 تومن این همه سختی بکشه که!!!

سرعت خط ارتباطی سرورها سه نوع هست. 10، 100 و 1000 مگابیت در ثانیه.
    دقیقا درست حدس زدید. بسیار از دانلودرها از این روش استفاده می کنند.

فایل ها رو رو هارد سرور دانلود می کنند و به شرکت درخواست می دهند که فایل ها رو روی هارد براشون ارسال کنه.
    البته فقط بعضی از شرکت ها انجام این کار رو قبول می کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •