تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: 2261?

داره خودمونی میشه zanes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خواهشا راجع به hdmi دیگه بحث نکنین. خودم می دونم با dvi فرق نداره.
    در ضمن به نظر من طرفدارای samsung حرفشون منطقی تره.
    ولی طرفدارای lg خیلی متحجرانه نظر میدن و اطلاعاتشونم کمتره.

احتمالا samsung میگیرم
    اینو از یکی از دوستان تو یه تایپیک دیگه کپی کردم در جواب به حرف شما
    سلام دوستان,
    من خودم دارم 2261 میگیرم و اونو به 23700 ترجیح دادم.
    میخواستم کمی اطلاعات فنی و درست در این مورد بدم بلکه تنوعی باشه :

سایت Prad.de هر 2 این مانیتور ها رو به بهترین صورت ممکن و کاملاً حرفه ای آزمایش کرده:

LG Flatron W2261VP
    کد:
    http://www.prad.de/new/monitore/test/2009/test-lg-w2261vp.html
    Samsung P2370
    کد:
    http://www.prad.de/new/monitore/test/2009/test-samsung-p2370.html
    از لحاظ کیفیت تصویری 2261 خیلی بهتر هست و یکی از بهرین مانیتور های 22 اینچ در حال حاضر می باشد.

نقاط قوت:
    - هیچگونه ضعف در نمایش و پردازش سریعترین بازی و فیلم ها
    - کمترین مشکل در نمایش ناصحیح رنگ ها (مخصوصاً سیاه و سفید)
    - دارای بیش از 320cd/m² روشنایی در هنگام آزمایش

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 767x450.
    به این میگن سیاه !!!

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 769x450.
    سفیدش به نظرم قابل قبوله ! (از پنل TN توقع بهتری نداشته باشید)

خلاصه بگم, این سایت این مانیتور رو از لحلظ سرعت واکنش و پاسخگوییش تو بازی و فیلم ها هم سطح مانیتور HP w2228h دانست که تو ایران نیست.
    مدل 2261 در این سایت جزء 3 مانیتور برتر جهت نمایش بازی و فیلم انتخاب شد.
    تنها ضعف که نسبت به 2370 داره زاویه دیدش کمتر هست و خیلی حساس تو زاویه نگاه کردن هست.

در مقابل مانیتور 2370 یک مشکل اساسی هنگام پخش بازی و فیلم های سریع داره اونم اینه که قسمت هایی از تصویر تار میشه که میتونید در عکس زیر ببینید و حتی صحبت از زیرنویس های متحرک بود (حرکت نوشته از چپ به راست) که تار نشون میده:

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x390.

و مشکل دیگه اون رو خودتون در 2 عکس زیر ببینید:

این جداً سیاه هست؟

در نتیجه می توان گفت اگر زیاد دنبال بازی نیستی و یا زیاد برات کیفیت عالی فیلم مهم نیست مانیتور 2370 بهترین گزینه هست, در غیر اینصورت حتماً 2261 رو بگیرید که از کیفیت تصویر آن واقاً لذت می برید.

به نظر من کیفیت 2370 و 2250 زیاد تفاوت نباید داشته باشد لذا برای این مانیتور هم همین صدق می کنه.

اما این دلیل نمیشه که سامسونگ خوب نیست, اتفاقاً مدل xl2370 سامسونگ یکی از بهترین مانیتور های تست شده سایت cnet هست که طبیعتاً اینم ایران نیست !
    و اگه بود حتماً اونو میخریدم

2. 2 کاربر از zanes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا این تست هارو توی تاپیکی که من برای مقایسه این 2 مانیتور زده بودم دوستان گذاشتن
    شما باید صفحه بعدیشم اینجا میذاشتید تا ایرادهای تست که گفته شد و همینطور ترجمه اشتباهی این دوستمون گذاشتن هم باید توجه میکردید حالا که شما این کارو نکردید من میکنم
    این برای فیلم:
    چیزی که خوندم و جالب بود زاویه دید بهتر سامسونگ بود
    samsung

lg

و چیز ذیگه ای که میگفت اینه که 23700 برای dvd عالیه که اصل مطلبشم این پایین میزارم:
    DVDs which are played back via the PC score well with clean image display and high colour intensity. Even without an extended colour space, the colour display is very vivid. The sharpness is also very good for fast movements despite the streaking on the SyncMaster P2370. If the colours are not bright enough for you, you can activate "Ideal Contrast" in the image mode, although this then makes the image look somewhat artificial.
    و در مورد اون صفحه سبز هم اگه برید توی سایت اشاره کرده به گوشه های تصویر و میگه مربوط به زاویه دیدiه که اگه بالاتر باشه گوشه های تصویر تیره نمیشه و زاویه دید سامسونگ بهتر از lg بود پس با این حساب مانیتور 2261 اگر توی اون سایت این تست در موردش اجرا میشد کیفیتش از 23700 پایین تر بود.
    یکی از ایرادهای اون سایت همینه که تستها مشابه نیستند.و جدولها در تستهای مشابه , متفاوت هستند.
    و حالا که منبعتون شده سایت prad شما توی اون سایت هیچ تست گیمی برای 2261 نمیبینید که بخواید بگید 2261 از 23700 برای گیم بهتره.
    Last edited by sir payman; 20-12-2009 at 12:56.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای اینکه بحث یه مقدار پخش و پلا شده بهتره این بحث توی این تاپیک که زیر لینکشو گذاشتم پیگیری بشه و برای این میگم توی اون تاپیک چون یه مقدار جلوتر از این تاپیکه و چندین تست هم اونجا قرار داده شده(هم از طرف خود کاربراها و هم از سایتهای مختلف)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •