تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 20 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 193

نام تاپيک: بررسي Sharp LCD , LED شارپ ، هر چي ميدوني بگو

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها من تصميم دارم اين LED رو بخرم. كسي نظر ديگه اي نداره.
    من از نزديك ديدمش و تصويرشم مقايسه كردم . خيلي خوشم اومده. ميشه راه نمايي كننين؟

2. این کاربر از LeiliBaManAst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به عزیزانی که قصد خرید lcd یا led رو دارند پیشنهاد میکنم حداقل یکبار برن نملایندگی فیلیپس و کیفیت فیلیپسو ببینن مطمعنم نظرشون عوض میشه

4. 2 کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت panda2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام ...
    بهترين انتخاب در سايز 46 اينچ(LED) چه برنديه و ممنون ميشم از دوستان قيمت تقريبيشو اعلام كنند.

من تمايل به خريد برند شارپ دارم اما ظاهرا" تو اين سايز 46 اينچ LED عرضه نشده.ممنون ميشم راهنمايي كنيد

با تشكر

6. این کاربر از panda2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

1

سلام ...
    بهترين انتخاب در سايز 46 اينچ(LED) چه برنديه و ممنون ميشم از دوستان قيمت تقريبيشو اعلام كنند.

من تمايل به خريد برند شارپ دارم اما ظاهرا" تو اين سايز 46 اينچ LED عرضه نشده.ممنون ميشم راهنمايي كنيد

با تشكر
    سلام دوست عزيز. به نظر من هم بهترين انتخاب LED شارپ هست. ولي يه نكته اي داره كه : فعلا 40 اينچ داره. البته تو نمايشكاه CES ال اي دي هاي 46 شارپ موجوده. اميدوارم ايران هم بياد. اينم لينكش:

قيمت ال اي دي 40 اينچش 2 مليونو 280 هزار تومنه (شايدم ارزونتر)
    ولي 46 ال سي دي هاي خوبي داره. من خودم شارپ رو از همه بيشتر دوست دارم به خاطر سيستم Direct LED كه داره. اگر لينك زير رو ببيني متوجه ميشي:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته سوني هم برند خوبيه. ولي LED سام سونگ داغ ميشه به خاطر اينكه LED حاشيه اي داره. كلا Direct LED رو هيچ كارخونه ديگه اي نداره انگار فقط شارپ داره

8. این کاربر از erfan_abedi_CB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوست عزيز. به نظر من هم بهترين انتخاب LED شارپ هست. ولي يه نكته اي داره كه : فعلا 40 اينچ داره. البته تو نمايشكاه CES ال اي دي هاي 46 شارپ موجوده. اميدوارم ايران هم بياد. اينم لينكش:

قيمت ال اي دي 40 اينچش 2 مليونو 280 هزار تومنه (شايدم ارزونتر)
    ولي 46 ال سي دي هاي خوبي داره. من خودم شارپ رو از همه بيشتر دوست دارم به خاطر سيستم Direct LED كه داره. اگر لينك زير رو ببيني متوجه ميشي:
    کد:
    البته سوني هم برند خوبيه. ولي LED سام سونگ داغ ميشه به خاطر اينكه LED حاشيه اي داره. كلا Direct LED رو هيچ كارخونه ديگه اي نداره انگار فقط شارپ داره
    این قسمت قرمز رو از پستتون که مارک کردم شما برای چندمین بار هست که داری تکرار میکنی و تا به حال فکر میکنم 10 نفری از دوستان به شما راجب این قضیه توضیح دادن این سیستمی که شارپ بهش میگه Direct LED یا هر چیز دیگه ای که دوست داره اسمشو بزاره یک مدل ناقص از Local dimm هست که تاریخ ساختش بر میگرده به 4-5 سال پیش و قبل از شارپ هم تقریبا برندی در بازار نیست که از سیستم استفاده نکرده باشه از جمله LED های سری 850 و 950 سامسونگ که محصول سال 2008 هستن بنابراین امیدوارم که این آخرین پست تبلیغاتی شما در این باره باشه!!
    Last edited by *Alucard*; 17-01-2010 at 18:52.

10. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این قسمت قرمز رو از پستتون که مارک کردم شما برای چندمین بار هست که داری تکرار میکنی و تا به حال فکر میکنم 10 نفری از دوستان به شما راجب این قضیه توضیح دادن این سیستمی که شارپ بهش میگه Direct LED یا هر چیز دیگه ای که دوست داره اسمشو بزاره همون Local dimm هست که تاریخ ساختش بر میگرده به 4-5 سال پیش و قبل از شارپ هم تقریبا برندی در بازار نیست که از سیستم استفاده نکرده باشه از جمله LED های سری 850 و 950 سامسونگ که محصول سال 2008 هستن بنابراین امیدوارم که این آخرین پست تبلیغاتی شما در این باره باشه!!
    There are two major versions of LED backlights illuminating today's LCD TVs. One is called local dimming, found on sets such as the Samsung 8500, the LG LH90, the Toshiba SV670, and the Vizio VF551XVT, that lets the backlight dim or turn off in different areas across the screen ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). Edge-lit, the other version, is found on sets such as the Samsung B8000 models, and it gets its name from the arrangement of the LEDs along the edge of the screen, allowing for extremely thin cabinet designs .). A third version is also available, but from only one manufacturer so far. Sharp's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uses LED backlights without local dimming that are arranged behind the screen instead of along the edge حداقل دلم رو به اين خوش ميكنم كه شما ريويو سي نت رو قبول دارين: اينم لينكش
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

There are two major versions of LED backlights illuminating today's LCD TVs. One is called local dimming, found on sets such as the Samsung 8500, the LG LH90, the Toshiba SV670, and the Vizio VF551XVT, that lets the backlight dim or turn off in different areas across the screen ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). Edge-lit, the other version, is found on sets such as the Samsung B8000 models, and it gets its name from the arrangement of the LEDs along the edge of the screen, allowing for extremely thin cabinet designs .). A third version is also available, but from only one manufacturer so far. Sharp's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uses LED backlights without local dimming that are arranged behind the screen instead of along the edge حداقل دلم رو به اين خوش ميكنم كه شما ريويو سي نت رو قبول دارين: اينم لينكش
    کد:
    دوست من مثل اينكه شما ديگه واقعا حرف منطقي حاليتون نميشه(شرمنده يه مقدار تند صحبت كردم) و ميخواين يكسره اين بحث مسخره اين يكي فول led اون يكي نيست رو ادامه بديد.

من دقيقا نميدونم رو چه حسابي اين لينكو گذاشتيد وميخواستيد چي رو ثابت كنيد اما دقيقا اومديد حرف خودتونو نقض كرديد.

A third version is also available, but from only one manufacturer so far. Sharp's uses LED backlights without local dimming that are arranged behind the screen instead of along the edge

دراين لينك اومده سه مدل تكنولوژي نمايشيي back light led برسي كرده وگفته تنها برند شارپ كه از يك نوع بك لايت ال اي دي استفاده ميكنه كه طول بيشتري از لبه هارو شامل ميشه.

در ادامه كه دوستمون نقل قول نكردن گفته(عجب سانسوري )
    In the Sharp's case, the LEDs don't have much on an impact on picture quality.

درمدل شارپ(ارايش direct led) تاثير زيادي بر كيفيت تصوير نگذاشته.تنها مدل به قول شما فول led همون local dimming هستش كه براي توضيح ميتونين به لينك زير مراجعه كنين
    کد:
    پس با اين نقل قول مشخص شد حرف خودتون كه اثلا مدل هاي فعلي شارپ فول ال اي دي هستن .......

اما من خودم در سال 2010 به اين برند به خاطر ارائه تكنولوژي qouad pixel اميدوارم.
    Last edited by ramincybran; 13-01-2010 at 17:12.

13. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

سلام ...

با تشكر
    سامسونگ تو هایپر استار حراج هست 3 میلیون و 50

قبلا 3 و نیم بود

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Sharp's uses LED backlights without local dimming that are arranged behind the screen instead of along the edge

دراين لينك اومده سه مدل تكنولوژي نمايشيي back light led برسي كرده وگفته تنها برند شارپ كه از يك نوع بك لايت ال اي دي استفاده ميكنه كه طول بيشتري از لبه هارو شامل ميشه
    .

instead of along the edge
    من فكر كردم معني اين جمله ميشه " در طول حاشيه "
    يعني به جاي اينكه در طول حاشيه باشه، پشت Screen چيده شده. احساس ميكنم يه مقدار درست تر از شما فكر كردم.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سامسونگ تو هایپر استار حراج هست 3 میلیون و 50

قبلا 3 و نیم بود
    فقط تو هايپر نه.
    همه جا ارزون شده.
    قيمت هاش الان مناسب شده جدا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •