بچه ها من تصميم دارم اين LED رو بخرم. كسي نظر ديگه اي نداره.
من از نزديك ديدمش و تصويرشم مقايسه كردم . خيلي خوشم اومده. ميشه راه نمايي كننين؟
بچه ها من تصميم دارم اين LED رو بخرم. كسي نظر ديگه اي نداره.
من از نزديك ديدمش و تصويرشم مقايسه كردم . خيلي خوشم اومده. ميشه راه نمايي كننين؟
به عزیزانی که قصد خرید lcd یا led رو دارند پیشنهاد میکنم حداقل یکبار برن نملایندگی فیلیپس و کیفیت فیلیپسو ببینن مطمعنم نظرشون عوض میشه
سلام ...
بهترين انتخاب در سايز 46 اينچ(LED) چه برنديه و ممنون ميشم از دوستان قيمت تقريبيشو اعلام كنند.
من تمايل به خريد برند شارپ دارم اما ظاهرا" تو اين سايز 46 اينچ LED عرضه نشده.ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام دوست عزيز. به نظر من هم بهترين انتخاب LED شارپ هست. ولي يه نكته اي داره كه : فعلا 40 اينچ داره. البته تو نمايشكاه CES ال اي دي هاي 46 شارپ موجوده. اميدوارم ايران هم بياد. اينم لينكش:
قيمت ال اي دي 40 اينچش 2 مليونو 280 هزار تومنه (شايدم ارزونتر)
ولي 46 ال سي دي هاي خوبي داره. من خودم شارپ رو از همه بيشتر دوست دارم به خاطر سيستم Direct LED كه داره. اگر لينك زير رو ببيني متوجه ميشي:
البته سوني هم برند خوبيه. ولي LED سام سونگ داغ ميشه به خاطر اينكه LED حاشيه اي داره. كلا Direct LED رو هيچ كارخونه ديگه اي نداره انگار فقط شارپ دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قسمت قرمز رو از پستتون که مارک کردم شما برای چندمین بار هست که داری تکرار میکنی و تا به حال فکر میکنم 10 نفری از دوستان به شما راجب این قضیه توضیح دادن این سیستمی که شارپ بهش میگه Direct LED یا هر چیز دیگه ای که دوست داره اسمشو بزاره یک مدل ناقص از Local dimm هست که تاریخ ساختش بر میگرده به 4-5 سال پیش و قبل از شارپ هم تقریبا برندی در بازار نیست که از سیستم استفاده نکرده باشه از جمله LED های سری 850 و 950 سامسونگ که محصول سال 2008 هستن بنابراین امیدوارم که این آخرین پست تبلیغاتی شما در این باره باشه!!
Last edited by *Alucard*; 17-01-2010 at 18:52.
There are two major versions of LED backlights illuminating today's LCD TVs. One is called local dimming, found on sets such as the Samsung 8500, the LG LH90, the Toshiba SV670, and the Vizio VF551XVT, that lets the backlight dim or turn off in different areas across the screen ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). Edge-lit, the other version, is found on sets such as the Samsung B8000 models, and it gets its name from the arrangement of the LEDs along the edge of the screen, allowing for extremely thin cabinet designs .). A third version is also available, but from only one manufacturer so far. Sharp's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uses LED backlights without local dimming that are arranged behind the screen instead of along the edge حداقل دلم رو به اين خوش ميكنم كه شما ريويو سي نت رو قبول دارين: اينم لينكشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من مثل اينكه شما ديگه واقعا حرف منطقي حاليتون نميشه(شرمنده يه مقدار تند صحبت كردم) و ميخواين يكسره اين بحث مسخره اين يكي فول led اون يكي نيست رو ادامه بديد.
من دقيقا نميدونم رو چه حسابي اين لينكو گذاشتيد وميخواستيد چي رو ثابت كنيد اما دقيقا اومديد حرف خودتونو نقض كرديد.
A third version is also available, but from only one manufacturer so far. Sharp's uses LED backlights without local dimming that are arranged behind the screen instead of along the edge
دراين لينك اومده سه مدل تكنولوژي نمايشيي back light led برسي كرده وگفته تنها برند شارپ كه از يك نوع بك لايت ال اي دي استفاده ميكنه كه طول بيشتري از لبه هارو شامل ميشه.
در ادامه كه دوستمون نقل قول نكردن گفته(عجب سانسوري )
In the Sharp's case, the LEDs don't have much on an impact on picture quality.
درمدل شارپ(ارايش direct led) تاثير زيادي بر كيفيت تصوير نگذاشته.تنها مدل به قول شما فول led همون local dimming هستش كه براي توضيح ميتونين به لينك زير مراجعه كنين
پس با اين نقل قول مشخص شد حرف خودتون كه اثلا مدل هاي فعلي شارپ فول ال اي دي هستن .......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما من خودم در سال 2010 به اين برند به خاطر ارائه تكنولوژي qouad pixel اميدوارم.
Last edited by ramincybran; 13-01-2010 at 17:12.
سامسونگ تو هایپر استار حراج هست 3 میلیون و 50
قبلا 3 و نیم بود
instead of along the edge
من فكر كردم معني اين جمله ميشه " در طول حاشيه "
يعني به جاي اينكه در طول حاشيه باشه، پشت Screen چيده شده. احساس ميكنم يه مقدار درست تر از شما فكر كردم.
فقط تو هايپر نه.
همه جا ارزون شده.
قيمت هاش الان مناسب شده جدا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)