بله درسته ، ولی قبل از ارائه Gen-D یک نسخه دیگه از Gen-b Full بوده که همه ماهایی که نصب کردیم دیگه هیچ آپدیتی نتونستیم نصب کنیم .
بله درسته ، ولی قبل از ارائه Gen-D یک نسخه دیگه از Gen-b Full بوده که همه ماهایی که نصب کردیم دیگه هیچ آپدیتی نتونستیم نصب کنیم .
دوستان دستگاه 3.80 m33-5 است gen-d 5.50 را دانلود کردم ولی هنگام نصب برنامه - psp خاموش میشه لطفا راهنمای کنید
الان من یک psp 20000 دارم. version 4.01 با کدام یک از این ها کپی خور کنم؟
اول به m33 5.00 آپدیت کنید
بعد مطابق آپدیت های gen در تاپیک پیش برید
اقا چی میگی
حسن کچل اپدیت نکنی بریک بشه
شما باید اول به 5.03 اپدیت کنی بعد با chickhen کپی خورش کنی
دقت کن 2000 داره
من خودم 2000 رو اونجوری که گفتم آپدیت کردم
البته اول باید دید دستگاهشون این برد جدیدا روشه یا از 2000 های قدیمی هست
Last edited by Big-Boss; 30-12-2009 at 22:37.
برای 1000 و دستگاه هایی که با روش پاندورا کپی خور میشوند همین طوری درسته . ولی برای کپی موقتی ها نه .
دوست عزیز تمام psp های 2000 دارای فریم ور 4.01 و بالاتر دارای برد ta-088v3 هستند (یا همون برد جدید)
pspخود من هم دقیقآ همین مشخصات رو داشت . این نوع psp با پاندورا کپی خور نمی شوند .
آره راست میگی من حواسم میدونی کجا رفت؟؟؟
فکر کردم psp 2000 قدیمی بوده خودش آپدیت کرده به 4.01
من تا قبل از 5.50gen-c خیلی راحت آپدیت کردم همین که به 5.50gen-c آپدیت کردم حالا وقتی psp بالا میاد گیر میکنه و منو نمیاد بعد از چند لحظه هم با یه صدای تق کوچولو خاموش میشه
قبل از بوت psp با R میتونم به ریکاوری منو برم
از اونجا نمیشه درستش کرد؟
--------------ویرایش:
پ.ن:
وقت نصب 5.50gen-cچند تا گزینه اومد اولی رو زدم !!
از ریکاوری هم نمیتونم به فایل EBOOT.PBP رو اجرا کنم همون حالت بالا میشه میره لود نمیشه منو psp
-------------- Reویرایش !!! :
پ.ن 2 :
از ریکاوری flash1 رو فرمت کردم دوباره psp راه افتاد تاریخ و اطلاعات خواست مثل اولین بار که روشن میشه !!! بعد که فکر کردم کپی خورش پریده دیدم فرمویر 5.50gen-c هست
ولی هیچ بازی رو اجرا نمیکنه و ارورو میده از بازیهای جدید بگیر تا پاتتاپون و لوکوروکو و exit !!
محتوای مخفی: error
--------------------ویرایش:
پ.ن 3 :
به 5.50gen-d آپ کردم ولی بازم بازی ها رو اجرا نمیکنه (از وقتی فلش 1 رو فرمت کردم)
باید چیکار کنم که بازها اجرا بشه؟؟
قبل از آپ کردن باید کدوم گزینه رو انتخواب میکردم؟ چون چندتا گزینه میاد و اولی مربوط به آپدیت gen باشه
محتوای مخفی: گزینه ها
Last edited by Big-Boss; 22-01-2010 at 07:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)