اره نوک مدادی و زیتونی قشنگن اما رنگهای پرخرجین...132 عالیه فقط مواظب چراغ جلوش باشید که از چراغ206گرونتره!!
خوبیه 132 اینه که جای پرژکتورم داره سپرجلوش که با نسبش خیلی توپ میشه هلو
اره نوک مدادی و زیتونی قشنگن اما رنگهای پرخرجین...132 عالیه فقط مواظب چراغ جلوش باشید که از چراغ206گرونتره!!
خوبیه 132 اینه که جای پرژکتورم داره سپرجلوش که با نسبش خیلی توپ میشه هلو
سلام
بعد از اینکه زد به ماشین اول سپرو چک کردم بعد داخل صندوق ماشین هیچیش نشده بود .اگه باورتون نمیشه اینم عکسهاش ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MCI; 27-01-2010 at 11:04.
نه کسی حرف از باور کردن نزد
من میگم اگه با اون سرعتی که شما گفتین :
ماشینتون خیلی خراب میشدبا سرعت 65_60 از پشت زد به ماشین من ( پراید صبا)
حتی اگه 40 تا هم سرعت داشت خسارت خیلی میشد
خودت حساب کن این تصادف با حدود 90 - 100 تا سرعت حداکثر انجام شده اگه اون با 60 تا به ماشین شما میزد مطمئنا وضعیت خوبی نداشت ماشین شما
![]()
امیرجان راست میگه خداییش 60 دیگه خیلی بالا هست !
ولی تو اینکه 132 خیلی حساس تره به نظر من شکی نیست مخصوصا سپرهاش
توجه کنید لبه های سپرهای اکثر 132 ها رنگاش رفته و یا توی برخوردها کاملا میترکه! واقعا میترکه..خودم چند تا 132 دیدم سپرش انگار کاغذیه! وقتی تصادف کرده بودند کاملا پوچ شده بود
از جلو هم همینه ..یادمه یکی از دوستان میگفت با 20 تا زده بود به سطل اشغال سپر جلو پاشیده بود... جلوپنجره رو هم که نوشته دست نزنید
ولی در کل 132 و صبا بستگی به سلیقه طرف داره الان 132 تقریبا اندازه صبا زیاد شده و کمترین مقدار پرایدو هاچبک داره که جای اونم 111 میاد
پس بهونه زیاد بودن صبا منتقیه!
امیر جان وقتی که یارو زد به ماشین من پشت فرمون بودم ضربه تا حدی شدید بود که ماشین پرید جلو و منم سرم خورد به شیشه. باور کنین سرعت از 60 بالا بود . جالب اینجاست که خود یارو ( راننده پیکان) میگفت سرعتش 60 تا بوده .دلیلشم این بوده که بیچاره ترمز بریده بوده. خدا خیلی هوامو داشته که ماشین هیچیش نشده . حالا اینکه ماشین چیزیش نشده باید مهندسین طراحی سایپا بگن![]()
سپرهای 132 رنگ شده امادشو بیرون دارن قیمتش 20-30تومن از سپر صبا گرونتره پس مشکلی نیست!!!
پراید لوازمش ارزونه پس بهتره ادم شیکشو بگیره که اونم 132بیش نیست...
سپرهای 132 رو میشه رو صبا انداخت ؟
تا جایی که میدونم نه!
جلو که کلا فرق میکنه
عقب هم یه تفاوت هایی داره(از نظر محل قرار گیری و ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)