تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: LCD یا پلاسما یا LED تا دو میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگه شارپ تلویزیون خوبیه چرا تو سایت های بزرگ نقد و بررسی ازش چیزی نمیگن؟
    دوست من من كه پست بالاتر واستون نقد cnet رو گذاشتم تازه اگه به لينك بريد ميتونيد ريويو تصويريشم ببنيد
    من ميتونم بگم design كابينت پنل همون دكورش خيلي قشنگه(نظربنده) تا حالا از همه ي برند هايي كه ديده بودم بيشتر به دلم نشسته اما خوب cnet فقط خيلي از سازگاري با محيط زيستش تعريف كرده و گفته بهترين پنل تست شده براي سازگاري با محيط زيست(تاثير گذاري- effecient) اما از طرف ديگه ميگه كيفيت تصويرش مارو به بالاتر از نرم lcd هاي موجود با توجه به led بودنش نميبره.اما بنده خودم تاحالا از نزديك نديدمش ونميتونم نظر قطعي بدم درضمن از feature هاشم خبري ندارم كه عنصر بشدت مهمي واسه خيلي هاست(گويا نمره بدي هم از اين لحاظ نگرفته)
    اما در كل دكورش واقعا برا من خيلي خيلي جالب بوده (شايد چيزي خاص نداشته باشه اما شكل مفهومي اون از هر لحاظ به نظرم عاليه)

دركل به نظرم تنها كسي كه ميتونيم رو نظر قطعيش حساب كنيم اقا مهدي هستش كه اميدوارم يه بار سر بزنه ماديران و از نزديك اين پنل هارو تست كنه و نظرشو بگه

يك نكته مهم واسه ي بنده در مورد اين پنل اين بود كه چند سالي اسپانسر man.united بوده

2. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز داخل مغازه میشه بعضی فاکتورهای پنل رو به صورت سطحی سنجید مثل اشباع رنگ و شدت برایتنس ولی بقیه موارد احتیاج به بررسی دقیق داره که داخل مغازه نمیشه به اون مسائل پی برد به خصوص که معمولا داخل مغازه ها از دموهای Customize شده برای پنلهای مختلف استفاده میشه مثلا اگر پنلی روی اشباع رنگ ضعف داشته باشه از سورسهای Over Saturated برای نمایش استفاده میکنن که با ویدئوهای استاندارد فاصله داره و میتونه ضعف پنل رو تا حدی پوشش بده.
    ----------------------------------------------------------------
    در مورد کنتراست معمولا سازنده ها کنتراست Dynamic رو اعلام میکنن که به اون کنتراست Full off-Full on هم میگن و البته به دلیل خلاء وجود نهاد و یا سازمانی که اونهارو ملتزم به رعایت استاندارد خاصی بکنه از هر روش و واحدی که بتونه مارکتینگ بهتری ایجاد کنه برای این منظور استفاده میکنن.
    به هر حال کنتراست داینامیک در یک پنل چندان ارزشی نداره چون یکبار بالاترین میزان شدت نور سفید رو در یک صفحه کاملا سفید اندازه گیری میکنن و بعد همین کار رو در یک صفحه کاملا مشکی انجام میدن که این اختلاف بین سفید ترین سفید عمیق ترین مشکی رو به عنوان کنتراست اعلام میکنن
    ـوضیح: کنتراست داینامیک در مواردی مثل MLL یا Minimum luminance Level میتونه مفید واقع بشه این مورد در نماهایی از بازیهایی ویدئویی و یا فیلمهای سینمایی که صحنه Fade to black یا Fade to whiteمیشه میتونه تجربه لذت بخشی ایجاد کنه به عنوان مثال در پایان یک صحنه هیجانی که شما میخکوب شدین وقتی همه صحنه برای چند لحظه در تاریکی فرو میره هر چقدر میزان مشکی تولید شده توسط پنل عمیقتر باشه تجربه تاثیرگذار تری روی مخاطب میتونه داشته باشه.
    کنتراست واقعی پنل رو هم نه تنها بدون وجود واحد مشخص و یا استاندارد خاصی محاسبه میکنن بلکه از بهترین سناریو هم استفاده میکنن تا اعدادی بالاتری رو اعلام کنن (البته اگر این کار رو هم انجام بدن!)
    برای توضیح بیشتر : کنتراست واقعی یا Interfield Contrast کنتراستی هست که در یک نمای واقعی و کامپلکس (مخلوطی از قسمتهای روشن و تاریک ) اندازه گیری میشه که ممکنه هزاران نقطه تاریک و روشن بقل هم حتی با اختلاف یک پیکسل از هم در یک زمان واحد بر روی صفحه TV نمایش داده بشه بدیهی هست که در این نوع کنتراست هر چقدر مقدار بلوکهایی که وظیفه انجام نوردهی رو در LED های Local Dimm انجام میدن بیشتر باشه ممکنه به بهبود کنتراست Interfield کمک کنه ولی با این وجود باز هم مقدار این کنتراست به پای تکنولوژیهای Pixel Level که میزان مدیریت در نوردهی رو در سطح پیکسل انجام میدن مثل پلاسما پنلهای و یا CRT های مرغوب نمیرسه البته یک عامل دیگه ای که در LCD ها باید در نظر گرفته بشه توانایی صفحات فیلتر کننده رنگ در مسدود (Block) کردن نور بکلایت هم هست یعنی انواع LED های Local Dimm هم اگر توانایی Block کردن نور بک لایت رو نداشته باشن باز هم نمیتونن در یک نمای کامپلکس مشکی عمیق تولید کنن که ظاهرا این مدل از شارپ که وبسایت Cnet و چند وبسایت مطرح دیگه اون رو تست کردن در این مورد چندان موفق نیست.
    Last edited by *Alucard*; 30-12-2009 at 05:54.

4. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه هاااااااااااااااااااااااا اااااا يه سئوال ( كه كسي از من پرسيده و من جواب دقيقشو نميدونم )
    حداقل كنتراستي كه باعث ميشه يه تصوير مطلوب ببيني و خيلي هم مات نباشه چنده؟
    آيا مانيتور هم بايد مثل LCD كنتراستش بالا باشه يا اين نور و كنتراست بالا در مانيتور چشم رو خراب ميكنه؟
    Last edited by samira_googleOne; 30-12-2009 at 09:19.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •