تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 47

نام تاپيک: Adsl / شهر بابل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

میشه لطفا سرعتت رو با عدد بنویسی؟
    مثلا من از شاتل اکو 512 داشتم و سرعت شبانه اش بین 30 تا 60 متغیر بود و شبانه تا 1 گیگ دانلود داشتم که البته محدودم کردند. شما با چه سرویسی می تونی انقد دانلود کنی؟
    (البته فطع و وصل شدن هم خودش دنیای مکافاته ،خصوصا وقتی دانلودت بپره...)
    در کل به نظرتون می ارزه از شاتل کوچ کنم برم پارس آنلاین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

11 دوستان گول شاتل را نخورید.

من الان 2 سال میشه از پارس میگیریم. در کل سرعتش خوبه! البته سرویسی که من دارم دیگه ارائه نمیشه(چون سرویس های پارس تغییر کرده) من اگه فول تایم شبانه رو بزارم تا 3.2 گیگ میگیره. البته ماه رمضان و یه چند روز بعدش سرعت خراب بود ولی فکر کنم اون موقع کل کشور مشکل داشت. پینگش هم یه روز خوبه یه روز بعد(برای بازی)!
    سلام.دوستان شاتل نگیرید. چرا ؟

چون همه کل ایران دارن تایید میکنن ... کردنشو. 22 شهریور سرویسم شروع شد تا 26 روز خوب بود و 4 روز اخر هم محدود کردن منو با سرعت 1 تا 5 کیلوبایت.بهشون زنگ زدم گفتن وقتی دوباره تمدید کنی رفرش میشه و بر میگرده به حالت قبل.این هفته جمعه ساعت 12 شب تمدید کردم زدم رو دانلود یک فایل 499 مگابایتی که رسیو منو سایت زده 700 مگابایت ! خلاصه خودم از قصد زیاد دانلود نکردم که منو دوباره محدود نکنن ولی باز شب بعدش منو محدود کردن. دیشب رفتم نمایندگی شاتل (کشوری) اون زنه مدیر نمایندگی گفته این محدودیت دوباره شما به خاطر ماه قبلته و تا چند شب دیگه دانلود نکنی خوب میشه

دیشب کلی باهاش صحبت کردم میگه ما خودمونم نمیدونیم ! عجبا !

خدایی مخابرات 13 تومان میدی 256 میگیری با 8 گیگ.تازه میدونی هم 8 گیگ فیکس میتونی دانلود کنی. یا پارس انلاین که دیگه عالیه. ولی حیف که منطقه ما (کشاورز) را ساپورت نمیکنه ....
    Last edited by Javad0111; 23-10-2011 at 23:21.

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میشه لطفا سرعتت رو با عدد بنویسی؟
    مثلا من از شاتل اکو 512 داشتم و سرعت شبانه اش بین 30 تا 60 متغیر بود و شبانه تا 1 گیگ دانلود داشتم که البته محدودم کردند. شما با چه سرویسی می تونی انقد دانلود کنی؟
    (البته فطع و وصل شدن هم خودش دنیای مکافاته ،خصوصا وقتی دانلودت بپره...)
    در کل به نظرتون می ارزه از شاتل کوچ کنم برم پارس آنلاین؟

همونطور که گفتم سرعت بستگی به منطقه مخابراتی داره ولی اینطور که معلومه شاتل دیگه شورشو در آورده! محدود کردن دانلود مسخره است! همونطور که گفتم شرکت های دیگه ای هم هستن که سرویس میدن: مخابرات ، مبین نت ، پارسیان نت ، لایزر . ولی من که الان 4 ساله ADSL داشتم از لایزر ، شاتل و پارس آنلاین بهترینشون تا به الان پارس آنلاین بوده. سرویس من توی پارس ارائه نمیشه ( لیست جدید سرویس ها تغییر کرده).

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

شاتل واقعا شورشو در اورده از بدبختی ما تو مرکز کشاورز جز شاتل شرکت دیگه ای خدمات نمیده مخابرات هم نمی دونم بگیرم یا نه هر جور حساب کنی 8 گیگ تو ماه خیلی کمه البته از الان که تو شاتل تو طول یه ماه 1 گیگ هم شبانه نمیتونیم دانلود کنیم بهتره

5. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

منم از شاتل اومدم رو پارس آنلاین ...

فعلا خوب بوده ...

یه شب 3 گیگ و شب بعدش 3.5 گیگ دانلود کرده ...

به جر بعضی مسائل کوچیک فعلا راضی هستم ...

این که دانلود کنیم محدود نمیکنه که؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم از شاتل اومدم رو پارس آنلاین ...

فعلا خوب بوده ...

یه شب 3 گیگ و شب بعدش 3.5 گیگ دانلود کرده ...

به جر بعضی مسائل کوچیک فعلا راضی هستم ...

این که دانلود کنیم محدود نمیکنه که؟

محدودیت به اون صورتی که توی شاتل هست توی پارس نیست! البته بعد یه مدت که 3.5 گیگ دانلود کردی دیگه شبی میرسه که لینکی برای دانلود نداری وضعیت پینگ من هم به نسبت ماه قبل بهتر شده شب هم بین 3-3.2 گیگ فول تایم میگیره. شما کدوم سرویس POL رو گرفتید؟ از همون نمایندگی مرکزی سرویس گرفتید؟

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

کسی میدونه مخابرات بابل طرح بعثت میده یا نه

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

محدودیت به اون صورتی که توی شاتل هست توی پارس نیست! البته بعد یه مدت که 3.5 گیگ دانلود کردی دیگه شبی میرسه که لینکی برای دانلود نداری وضعیت پینگ من هم به نسبت ماه قبل بهتر شده شب هم بین 3-3.2 گیگ فول تایم میگیره. شما کدوم سرویس POL رو گرفتید؟ از همون نمایندگی مرکزی سرویس گرفتید؟
    من POL-1024-2G سه ماهه گرفتم ...
    یکی از دوستان زحمتش رو واسم کشید. فکر کنم از نادر گرفت ...

از الان واسه اینکه لینک واسه دانلود کم نیاد زدم تو کار دانلود سریال

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من POL-1024-2G سه ماهه گرفتم ...
    یکی از دوستان زحمتش رو واسم کشید. فکر کنم از نادر گرفت ...

از الان واسه اینکه لینک واسه دانلود کم نیاد زدم تو کار دانلود سریال
    اینم یه راهیه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

پس برو بچه های بابل اینجا هستن من تو تاپیک وضعیت پارس آنلاین مشکلاتم رو گفتم اگه بتونم کپی میکنم اینجا

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

نمیدونم این مشکل منو کسی داشت یا نه
    الان 40 روز که اینترنت از پارس آنلاین گرفتم تو 30 روز اول سرعتم در روز 180 الی 200 متغیر بود و شب هم 15 روز اول همین 180 تا 200 و 15 روز دوم 120 شد که اگه دو فایل رو همزمان میذاشتم رو دانلود میشد همون 180 الی 200
    البته واقعیتش 194 بود همیشه
    تا اینکه 3 روز پارس آنلاین بخاطر تغییر سیستم سراسری قطع بود که اعلامیه رو تو خود سایت هم زدن
    بعد اون پورت منطقه ما رو عوض کردن خط من قطع شد به مدت 9 روز و از اون موقع سرعت هیچ وقت بیشتر از 194 نمیره اما قبلا تا 230 میرفت
    و سرعت آپلودم که 26 بود شده 16
    زنگ زدم گفتن نه اینجا مشکلی نیست...حالا نمیدونم بعد از قطعی سراسری چیکار کردن که اینطوری شد
    و مشکل مهمتر اینه که سرعت دانلودم توی شب به هیچ وجه بیشتر از 25 نمیره...بنظرتون چیکار کردن؟
    یوزر منو تو لیست پر مصرفین گذاشتن ؟ چون من شبی حدود 2 گیگ دانلود میکردم...
    خواهشا کمک کنید...

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

سرعت دیشب من از 32 شد به 24 دو ساعت طول کشید یه 175 مگی رو دانلود کنم.
    یعنی تو منطقه ما 5 تا یوزر هستن که جز من 4 تا دیگه بهم گفتن شبا ما کاری نمیکنیم و دانلود نمیکنیم...پس چطوری سرعتم پایینه اینقدر؟؟؟؟؟ مگه سرعت نباید بین یوزر های منطقه که دارن کار میکنن شیر بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •