زیاده عزیز !
جت هستش ...
ال جی رنوار هست ! ...
ارنا هستش
ویوتی اسمارت هم هست
زیاده عزیز !
جت هستش ...
ال جی رنوار هست ! ...
ارنا هستش
ویوتی اسمارت هم هست
دستت درد نکنه
ولی اگه ال جی بخرم مساله بعدش عذاب دهندس!!!
چون من معمولا هر ۳ تا ۵ ماه گوشی عوض میکنم و فروش ال جی دست ۲ تو شیراز خیلی خیلی سخته معمولا سعی میکنم دور ال جی نرم(ضررش فروش دست ۲ ال جی هم خیلی زیاده)
میگم جت با صفحات اینترنتی مشکلی نداره
مثلا وقتی با اریکسون میری تو اینترنت صفحات رو اینقدر بد نشون میده که اعصابت به هم میخوره
ولی نوکیا صفحات اینترنت رو مثل رو کامپیوتر باز میکنه
میخواستم بدونم جت از کدوم دسته هست؟؟؟مثل نوکیا یا مثل اریکسون؟'؟؟'![]()
کلا جاوا برای مرور نت ضعیفتر از گوشی های با سیستم عامله این به برند بر نمیگرده ! ...
ولی جت تو جاواها از همه بهتره ..از گوشی که داری بهتره
ممنون
یعنی صفحات وب رو ۵۵۳۰ نشون میده؟؟
اگه اینطور باشه که خیلی عالیه
چون ۵۵۳۰ صفحات وب رو تقریبا مثل کامپیوتر باز میکنه
اگه جت هم مثل ۵۵۳۰ باشه فوقالعاده هست![]()
جت یکی از بهترین وب هارو داره :
Samsung S8000 Jet is among the pioneers of the new WebKit-based Dolfin web browser, which is an in-house developed application. With full Flash support and the new one-finger zooming, it is one of the finest web browsers we have seen so far (especially on a feature phone).
The new web browser allows up to 5 pages to be open at the same time. Multiple downloads in the background are also supported and there is also a built-in AdBlocker. Unluckily, it tends to run out of resources pretty fast, displaying a warning with only three not really heavy sites opened at once. We cannot quite see it managing the promised five pages but we don't really use that many on a cell phone anyway.
دیدین آخر جت چه جتیه؟؟؟؟؟ندیدین بیارم نشون بدم؟؟؟؟؟؟![]()
پس به نظرتون برم بگیرم؟؟
کیفیت پخش موسیقی تو هدفونش چطوره؟؟؟
بله دلفین یکی از بهترین مرورگراست از این نظر اصلا مشکلی نداری .. با توجه به سرعتی هم که داره ...
مدل s همه تو پخش موسیقی مخصوصا تو هند زفری عالی هستند ...جت یکی از بهترین مدلهای s هستش و توی هدفون و اسپیکر از 5530 بهتره الیته تو اسپیکر استریو نیست ولی کیفیت و بلندی زیادی داره
کاملا" مشخصه:
جت یا n86
ایشون گفتن تاچ میخوان....بعد شما میاین میگین 86؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)