ممنون میشم دوستان این سوال هام رو هم جواب بدن میدونم خیلی زحمتتون دادم![]()
ممنون میشم دوستان این سوال هام رو هم جواب بدن میدونم خیلی زحمتتون دادم![]()
سلام
در مورد رم شما مطمئنی که ddr2 1333 وجود داره؟ من فکر کنم حداکثرddr2 1200
باشه(طبق لینکی که بعدا در مورد رم میزارم)
اما سیستم مبتنی بر ddr2 از دو جهت بده
1) از کارایی پایین تری نسبت به ddr3 1333 برای پلتفورم های مبتنی بر amd برخورداره
این لینک توضیحات در این مورد و کلا رم ها:
2) از قابلیت به رو رسا نی پایینی در آینده برخوردار خواهد بود ضمن اینکه این نوع مادربوردها با رم ddr2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cpu مانند 965 رو ساپورت نمی کنن و نیز cpu هایی که در آینده ارائه خواهد شد
Last edited by nikaan; 12-12-2009 at 15:23.
اما در مورد چیپست ها باید بگم که ربطی به ساپورت نداره چون چیپ 770 و 785 و 790 کلا تفاوت های بسیار کمی دارن
واگر مشخصات این چیپ ها رو ببینید خواهید دید که تفاوتشون فقط در مورد گرافیک آنبورد، تعداد اسلات های کارت
گرافیک و احتمالا تعداد پورت های usb و چیزهای کوچیک دیگه باشه و از نظر پرفورمنس تفاوتی ندارن و دلیل این
نامگذاریها هم این تفاوت هایی بود که گفتم و نه از نظر مچ بودن یا نبودن
در مورد مادر بوردها با چیپ 785 لینک زیر چندین مادربورد از جمله foxconn رو بررسی کرده( که گویا foxconn هم ddr2 هست) که
در مجموع من از مدل ایسوس ، گیگا(البته ddr3) که نمی دونم توی ایران اومده یا نه ،
msi، asrock خوشم اومد
که البته ایراد مدل msi در اینه که گرافیکش تا 800 مگاهرتز اور میشه و لی بقیه حداقل تا 900مگاهرتز و حداکثر 1 گیگاهرتز
و مدل asrock که تجربه ی شخصی خودمه(البته مدلی که یه دونه اسلات کارت گرافیک داره) و اینکه وقتی سیستم ریست میشه و
میخواددوباره بوت بشه بعضی مواقع صفحه سیاه میشه و قسمت های شناسایی سخت افزار
رو نشون نمیده تا اینکه ویندوز بالا بیاد و ویندوز رونمایش بده!!!!
البته توی بنچمارک زیر از مدل asrock ایراد acc رو گرفته بود که با بایوس جدیدی که asrock
داده مشکل حل شده
خود من از مدل ایسوس بیشتر خوشم اومد که نمی دونم آیا در ایران هست یا نه!!!
اینم لینک در مورد مادر بوردها با چیپ 785:
که اگه بخوام بین این 4 مدل پیشنهاد کنم به ترتیبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایسوس
msi
گیگا مدل ddr3
asrock
که مدل گیگا حتی با اینکه تا 1000 مگا هرتز اور میشه ولی نسبت به msi برتری نداره(اگر هم خواستی دلایل این انتخاب رو میگم هرچند اگه خودت هم بنچمارک بالا رو بخونی متوجه میشی چرا اینجوری انتخاب کردم)
Last edited by nikaan; 12-12-2009 at 16:11.
ram ddr3 1066 cl7=ram ddr2 800 cl5
ddr3 1333 cl7=ddr2 1066 cl5
ddr3 1600 cl 9= !!!!!!قدرت این رم هایی رو که گذاشتم با هم مساوی هستند در ضمن آخرین رم 1600 نیست و بالا تر از 2100 هم اومده!!!تازه 1600 اوور هم نشده و ولتاپ هم 1.6 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)