اون آدرسی هم که گذاشتی نام شرکت های که تو اون منطقه سرویس میدن رو زده
شما این قیمت ها رو مطمئنی؟؟
چون تو سایت خود مخابرات 64KB رو زده 110 هزار تومن شایدم من اشتباه می کنم ولی تو سایت مخابرات اینو زده بود
![]()
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
اون آدرسی هم که گذاشتی نام شرکت های که تو اون منطقه سرویس میدن رو زده
شما این قیمت ها رو مطمئنی؟؟
چون تو سایت خود مخابرات 64KB رو زده 110 هزار تومن شایدم من اشتباه می کنم ولی تو سایت مخابرات اینو زده بود
![]()
Last edited by mehran_pqqp; 23-12-2009 at 09:33.
چرا توی تاپیک دولتی بچه ها اسم مراکز رو گذاشتن
قیمتهاش هم ارزونه
128 ده تومن
266 دوازده تومن
52 بیست تومن
1 مگ ماهی سی تومن
2 مگ ماهی 76 تومن
چرا توی سایتش نوشته که چه مناطقی هست
اکثر همه شماره ها هست فقط 2240 منطقه جعفری نیست
شما یه سری به اون تاپیک سرویس دولتی بزنین میبینین![]()
شرکت انترنتی مثل صبانت واقعا خودش رو در این سالها نشون داد(مرکز صبا نت تهران به من حتی فحش هم داد)
یکی مثل شاتل ما ازش راضی بودیم
اون هم مدت ها که سرویس ها در حد آشغال رسیده است و فقط مودب صحبت میکنند
همین و بس
اینی که شما گذاشتی قیمت های پهنای باند تضمین شده یا همون Dedicate هستش فکر کنم
دقیقا همینطوره ولی کو گوش شنوا
یکی اومده توی تاپیک پر سرعت مخ منو جویده میگه چرا تعرفه هاش اینجوریه
میگم هنوز اعلام نکرده بازم میپرسهحالا خوبه فارسی واسش نوشتم
قیمتهای adsl همونی که قبلا گفتن و مخابرات 128 نامحدود رو 10 تومن می ده و هرکس سرعت بالاتر بخواد فقط با اجازه مدیر عامل مخابرات استان تهران مهندس روح اللهی ممکنه ضمنا اون لینک adsl مخابراتی که گذاشتن ربطی به adsl خود مخابرات نداره بلکه فقط لیست مراکزی است که شرکت های pap تجهیزات دارن و خدمات می دن من خودم که هیات علمی هستم با بدبختی تونستم از مرکز بعثت که هیچ بنی بشری adsl نمی ده adsl بگیرم و واقعا رئیسش همکاری کرد چون توی کافو خط ما رو از روی فیبر ، روی مس برد البته بدنیست بگم من از مهر ماه به شخص وزیر نامه نوشتم و الان تازه داره نتایجش معلوم می شه
مخابرات هر وقت رضعیت کشور ناجور بشه اینترنت مشترکای خونگی شو قطع می کنه ولی شرکت های خصوصی مخصوصاَ اونایی که استفاده کننده ی کم تری دارن هیچ وقت این کارو نمی کنن.
البته اینم باید اضافه کرد صد در صد از نظر پشتیبانی مخابرات بدترین چون اولا طرف حساب شما دقیقا معلوم نیست و از طفی فقط توس ساعات اداری هستنی و از طرفی امور مشترکین مراکز از این سرویس اطلاعات لازم رو ندارن .
متاسفانه با وجود گذشت 5 روز از رانژه کردن خط من و روشن شدن لینک adsl هنوز شبکه دیتا برای من فعال نشده و این خود حاکی از مشکلات اولیه این طرح می باشد.
ويرايش شد.
Last edited by mehrdad38; 03-01-2010 at 10:04.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران از ارایه پورت اینترنت پرسرعت (adsl) از ابتدای بهمن ماه در تهران خبر داد.
"محمد روح الهی" اظهار داشت: عملیات نصب و راه اندازی تجهیزات پورت های پرسرعت به اتمام رسیده است و از اوایل ماه آینده کار ارایه پورت آغاز خواهد شد.
وی افزود: در زمان حاضر مراجعات موردی برای دریافت پورت پرسرعت به مخابرات استان تهران انجام می شود که با اعلام فراخوان عمومی با حجم بالایی از تقاضا در این رابطه مواجه می شویم.
تاريخ درج خبر 88/10/9 Iran IT Analysis and News
Last edited by mehrdad38; 03-01-2010 at 10:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)