تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین نقد نوشته شده از نظر شما؟

راي دهنده
131. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • محمد رضا حیدری

9 6.87%
  • Masoud King

46 35.11%
  • layken

31 23.66%
  • mahpesar

8 6.11%
  • ali_ranger22

42 32.06%
  • Bs_panzer

20 15.27%
  • nathan mckane

11 8.40%
  • CATALONIA

56 42.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 4 از 10 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 95

نام تاپيک: [ نظرسنجی ] بهترین نقد بر بازی CoD: Modern Warfare 2 از نظر شما؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منو که بن کردن اگر هم برنده شم نمیشم

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من تقریبا نقد ها رو خوندم ( بعضی ها رو کامل نخوندم چون به یکدیگر شباهت داشت )
    دو انتقاد از Sam Fisher 10 حسین عزیز ، اول اینکه نظرسنجی نباید Multi باشه چون شما یک تی شرت میخواهید کادو بدید ، پس فقط رای ها باید بر مبنای انتخاب یک نفر باشه ، اینطوری نظمی در انتخاب نیست
    دوم اینکه تاپیک نقد ها رو حسین با پست و ویرایش خودت زدی که تشکر ها از خودت بشه !!؟

من به ali_ranger22 رای دادم ، گرچه بقیه هم خوب نوشته بودند ولی Review و نقد علی کامل تر و جمع و جور تر بود

پ.ن : یک سوال حسین جان ، اگه تی شرت رو برای برنده فرستادید و تنگ بود چکار میکنید ؟
    اول راجع به اینکه چرا نظرسنجی به صورت multi صورت گرفته..........شما اگه دوست داری میتونی فقط به یکی رای بدی
    من خودم به 4تا رای دادم چون واقعا هر4تاشون خوب نوشته بودن و انتخاب کردن کار سختی بود
    به هر حال از جانب خودم از sam fisher تشکر میکنم که با این ایده به تاپیک شور و هیجان خاصی دادن
    اینکه کسی بخواد بیاد جو رقابت رو خراب کنه به درک و شعور خودش بستگی داره....مگر نه تقصیر اون کسی نیست که قصد داشته یک رقابت سالم رو برگذار کنه
    بلاخره رقابت بدون جایزه که مزه نداره....اگه هم قرار باشه که جایزه رو به همه بدن هم بازم بی مزه میشه
    نظر من اینه که اگه به نفرات دوم و سوم هم به ترتیب جایزه هرچند کوچکی تعلق بگیره هم خوبه....چون اونها هم بلاخره وقت صرف کردن و زحمتی کشیدن
    دوم اینکه اگه پست ها رو خود نقد کننده ها میزاشتن ممکن بود هر چندوقت یکبار بیان و ویرایشش کنن که اینطوری دیگه مسابقه از نظر زمانی ارزشی نداشت

سوم هم اینکه راست میگیا شاید بهتر بود پایان هر نقد دوستان اعلام میکردن که سایز پیراهنشون چنده!!
    Last edited by underworld; 08-12-2009 at 16:22.

3. 4 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خدمت SAAM عزیز
    میگم بد نبود شما هم اون نقدی رو که توی اولین پست تاپیک این بازی گذاشته بودین رو برای مسابقه میفرستادین...خودم بهت رای میدادم!
    Last edited by underworld; 08-12-2009 at 18:35.

5. 2 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بحث رو منحرف نکنین ممکنه به مزاج بعضی از مدیران خوش نیاد و تاپیک سوت شه تراش !؟!!!؟!؟!؟

7. 2 کاربر از P A N Z E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

می گیم تی شرت مهم نیست مهم اینه که چیزی بنویسیم
    اما تحمل شکست رو نداریم
    درونمون یه حس وجود داره که بهمون میگه باید به هر قیمتی من بقیه رو شکست بدم
    بهتره در مورد چیزایی که نمی دونیم نظر ندیم, اینطوری خیلی بهتره!

حالا من مسعود و علی رو مثال میزنم ناراحت نشید. چون بیشتر باهاشون دوست هستم اینجوری میگم)
    من کی با تو دوست بودم؟
    +
    بیا اینجا خودم واست تی شرت میگیرم.
    من دوتا میخرم واست : دی
    +
    در کل اصلا درست نیست همچین بحثایی اینجا مطرح بشه!
    گر نبدی زین سخن تو حلق را / آتشی آید بسوزد خلق را

همینجا بحث رو تمومش کنیم!
    ممنون!
    Last edited by Masoud King; 08-12-2009 at 20:08.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

این پیشنهاد خیلی خوبیه که به نفر دوم و سوم هم یک جایزه بدین اینطوری خیلی بهتر میشه
    البته نه یه شلوارک یا جوراب ش و خ ی
    من هم میگم که تایپک به جاهای دیگه کشیده نشه
    وبچه ها این قدر بحث رو جدی نکن این یه نظر سنجی بیشتر نیست و برای افزایش شور و نشاط توی انجمن قرار داده شده نه دعوا و تنه زدن به بقیه
    در کل برو بچ این چیزا رو وله له
    خوش باشین

10. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان یه اخطار کاملا جدی:

شوخی شوخی داره بحث بالا میگیره خواهشا دیگه تیکه نندازید ممکنه دوباره باعث بشه این دوستی های حداقل تازه جوش خورده دوباره دچار بحران بشه!!!

دوستان اگه میخواند نظر بدن بیان کاملا منصفانه نقدها رو نقد کنند(چی گفتم) که هم برای اونهایی که نقد نوشتن خوبه و می تونند اشکالات خودشون رو رفع کنند و هم بقیه هم استفاده ببرند
    همگی موفق باشید...

12. 7 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

نقد ها خوب بودن ولی اکثرا غلت املایی داشتن
    فکر کنم بعضی دوستان انقدر عجله داشتن که از اول چیزی که خودشون نوشته بودن رو نخوندن!

14. 3 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

اول اینکه نظرسنجی نباید Multi باشه
    حالا خوبه اول تاپیک توضیح دادم + میخواستم هر کس حداقل چند رای رو بگیره که دلسرد نشه!

دوم اینکه تاپیک نقد ها رو حسین با پست و ویرایش خودت زدی که تشکر ها از خودت بشه !!؟
    آره چون من عاشق زیاد شدن پستها و تشکرهامم تا باشون پز بدم و حقوقم بیشتر شه

نه خارج از شوخی نقدها که تو تاپیک MW2 هم پست شدن و بچه ها ازشون تشکر کردن اونجا بعلاوه اینکارو واسه نظم بیشتر کردم.

یک سوال حسین جان ، اگه تی شرت رو برای برنده فرستادید و تنگ بود چکار میکنید ؟
    میتونن بدن خیاط واسشون چاکش بده یا بزننش به دیفال اتاقشون: دی

از منتقد هایه قدیمی هم که فقط علی و مسعود جان بودند
    به نظرم همه ی نقدها خوب بود فقط بعضی دوستان حوصله ی نوشتن ندارن وگرنه مطمئنن خیلی ها توانایی این کارو دارن! به صرف اینکه یکی تعداد پستهاش کمه نمیشه گفت از گیم چیزی حالیش نمیشه! ینفر ممکنه یه گیمر الداسکوول باشه ولی تازه عضو شده باشه دلیل نمیشه که از رو سابقه یه عده رو بزرگ تر و بهتر از بقیه کاربران بدونیم!
    بازم از همه ی شرکت کننده ها تشکر میکنم که جراته رقابت کردن رو داشتن و نقد فرستادن!

البته حسین جانم برشکست میشه
    اینو راست میگه : دی

باور کنید 5 هزارتومن خرج درست کردن اینجور تی شرت ها که یه مارک Modern Warfare 2 روش بزنه نمیشه
    خوب ساام جان زحمت ارسال تی شرت های نفرات دوم و سوم افتاده به گردن شما دیگه 5تومان(به قول خودتون: دی) ارزش نداره...

یه توضیح کوچولو بدم تا دوستان تو پ.خ و جاهای دیگه سوال نپرسن...
    هزینه ی تی شرتو نگفتم تا فک نکنید میخوام منت بذارم، برنده ی تی شرت وقتی دستش برسه میتونه بره به یه اینکاره نشونش بده تا قیمتش دستش بیاد!
    قصدم دادن یه جایزه ی متناسب با تاپیک بود و اینکه به قول یکی از دوستان مسابقه بدون جایزه نمیشه! بودجه ی منم در حدی نیست که بتونم به نفرات دوم و سوم هم و جایزه بدم شرمنده...
    عکس تی شرت هم فعلا نمیذارم همون دوستی که واسش فرستاده میشه یه عکس بگیره و بذاره...
    +

اینقد به همدیگه تیکه نندازین حالا هر کی برنده بشه میخواین یه چی پشت سرش بگین؟ هدف فان بوده و بس دیگه با این صحبت ها فقط ناراحتی بوجد میارید.
    هیچوقت رو هوا حرف نزنید و بدون مدرک کسی رو متهم نکنید!
    البته میدونم همیشه یه عده هستن که اینطور حرفهایی بزنن...خدارو 100هزار مرتبه شکر که خودم شرکت نکردم: دی اول میشدم میگفتین رایارو دست کاری کرده آخر میشدم میگفتین خاک برسره بی سوادش مدیره گیمه اونوقت...و بازم خدارو شکر که همکارم مسعود هم بالا نیست: دی بعضیا عینهو قوم بنی اسراییل همیشه یه فنگی واسه انداختن دارن: دی

16. 8 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقد ها خوب بودن ولی اکثرا غلت املایی داشتن
    فکر کنم بعضی دوستان انقدر عجله داشتن که از اول چیزی که خودشون نوشته بودن رو نخوندن!
    شایدم کپی پیست بوده : دی

به دل نگیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •