من قبلا دنلودش کرده بودم حالا نمی دونم چرا دنلود نمی شه
من قبلا دنلودش کرده بودم حالا نمی دونم چرا دنلود نمی شه
آواتارت خیلی شبیه انسان های اولیه ست. اه حالا که من اینو گفتم صد نفر از تو حمایت می کنن و همه سر من خراب می شن! بابا حالا می یه شوخی کردم و گفتم یه بازی ال و بل ساختم. حالا هر کی رو دیدی پیشش منو مسخره کن.آخه مگه من چه بدی در حق تو کردم؟؟ حالا یه بار پول ازم خواستی ندادم. خوب مگه تقصیر منه که فونیکس بسته بود؟ها؟ این قدر منو پیش بقیه ضایع نکن. حالا خوبه تو استاد گیم میکر نبودی وگرنه پدر مارو درمی آوردی!![]()
آخه یه پولی به هش می دادی تا بنده پیاده نره خونوشون فرداش می رفتی سی دی بخری
جناب آقای کیان!اینجا جای دعوا نیست!هر چی خواستی فحش بدی تو پروفایلم بهم فحش بده!اینجا با این کارت تاپیک رو به انحراف کشوندی.امیدوارم دیگه چنین مشکلاتی پیش نیاد.
در جواب اون قسمتی که میگی خوبه من استاد گیم میکر نبودم,باید بگم که مگه خودت کی هستی(فکر نکنی میگم استادما!خودم هیچ چی حالیم نیست)؟؟؟یه جوری میگی انگاری خودت خداییو همه بنده ی تو هستن.بعدشم شما رو من اصلا نمی بینم که بخوام ضایع بکنمت.بعدشم اون آواتارم واقعا آدم اولیه ی جنگجوئه!از قوم آزتک ها.بعدشم من در مقابل شما نیازی به حمایت هیچ کی ندارم.مگه شما کی هستی که بخوام مقابلت تیم جمع کنم؟؟؟؟
امیدوارم دیگه مشکلاتی از این قبیل پیش نیاد.در ضمن اصلا اون روز که حاضر نشدی 200 تومن قرض بدی به خاطرش از دستت ناراحت نشدم چون با پیاده رفتن از آزادگان تا بهار لاغر کردم!
موفق و سربلند باشی.
از دوستان می خواستم خواهش کنم گیم میکر نسخه حرفه ای رو برای دانلود در اختیار من قرار بدن GameMaker Pro Edition)
از همه شما دوستان عزیز ممنونم
ازتون ممنونم
ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)