سلام.
اینکه من اطلاع دارم یا نه رو اونایی که پستهای منو میخونن خودشون تشخیص میدن و لااقل تو این فروم اونایی که منو میشناسن میدونن تا با چیزی کار نکرده باشم و اطلاع نداشته باشم حرفی در موردش نمیزنم (چند تا پست نمونه میخوای برات بزارم؟). اما اینکه یه جای دیگه هم شما یه چیزی گفتی و من جواب ندادم قطعا" ندیدم پستتون رو لینکش رو بدید لطفا" که من ببینم چی فرمودید.
اما اینکه فرمودید من یه چیزی شنیدم و همینجوذی یه چیزی میگم هم بماند.........اما در مورد اپل استور ,شما تا حالا چند تا برنامه ازش خریدی؟
منم با اپل پدر کشتگی ندارم و واسه اینکه مطمئن بشی که نه پدر کشتگی دارم و نه ازش بی اطلاعم تو پیغام خصوصی آدرس بده تا حداقل 6 گیگ بازی از اپل برات بفرستم.(حتما" باهاش کار کردم که یه چیزی میگم.)
.gif)
پی نوشت:
آهان این شد یک بحث دیگه .من الا ن محل سکونت شما رو دیدم.اگر شما واقعا" USA باشید اگر آیفون نخریده باشید اشتباه کردید چون شما اونجا میتونی از امکانات مک استفاده کنی اما شما باید خودت رو بزاری جای یکی مثل من که تو ایران دارم زندگی میکنم و از هیچ یک از امکانات مک نه میتونم و نه اجازه میدن که استفاده کنم.و با این شرایط ببین خرید آیفون برات درسته یا نه.
.gif)