تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم یکی

راي دهنده
63. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • HTC HD2

21 33.33%
  • iPhone 3gs

37 58.73%
  • یه گوشی دیگه

5 7.94%
صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: راهنمایی کنید: HTC HD2 ، iPhone 3gs یا...؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

منظور armin_software این بود که در زمینه پشنیبانی قویتر هست و برنامه و امکانات بیشتری نسبت به هر برند دیگری (نه منحصرا htc) به گوشیهای خودش میده و هیچوقت ولشون نمیکنه به امان خدا...
    ضمنا درسته 3 مدل آیفون بیشتر نداریم اما آمار و ارقام فروش حداقل در یک سال اخیر موفقیت اپل آیفون را نشان میدهد...

سلام.

ایفون چه چیزی رو پشتیبانی میکنه؟ اینکه میفرمایید امکاناتش بیشتره یعنی چی؟
    امکانات بیشتر یعنی نداشتن بلوتوث؟ (جز هندز فری) . نداشتن رادیو ؟ ساپورت نکردن جاوا؟ ساپورت نکردن مولتی تسکینگ؟ دوربین ضعیف؟و....و....و......
    برنامه های بیشتر یعنی چی؟ یعنی سودا خوردن با گوشی؟ زدن فندک با گوشی؟ خاموش کردن آتیش با آب؟ و....و....و..... به نظر شما اینا برنامه هست؟
    دوست من آمار برنامه های آیفون با این چیزا بالا رفته.چند تا برنامه کاربردی مهندسی داره؟
    البته شما اگر بازی براتون حرف اول رو میزنه بدون شک فعلا" تو بازار رو دست نداره .اما اینکه فرمودید آیفون حرف اول تو فروش رو میزنه این دلیل بر کامل بودن این گوشی نیست .خیلیها اصلا" نمیدونن و براشون مهم هم نیست چی دارن میخرن فقط این مهمه که هر کی دید بگن گوشیمونو یک میلیون تومن خریدیم.باید دید هدف از خرید گوشی چی هست.برای مثال 3تااز آشناهای خود من برای خرید گوشی برای بچه هاشون (14 پانزده ساله) با من مشورت کردن منم بعد از اینکه با بچه هاشون صحبت کردم دیدم حرف اول و آخر رو براشون بازی میزنه منم پیشنهاد آیفون رو دادم و خریدن.باید اول ببینیم برامون چی مهمه بعد تصمیم به خرید بگیریم.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام.

ایفون چه چیزی رو پشتیبانی میکنه؟ اینکه میفرمایید امکاناتش بیشتره یعنی چی؟
    امکانات بیشتر یعنی نداشتن بلوتوث؟ (جز هندز فری) . نداشتن رادیو ؟ ساپورت نکردن جاوا؟ ساپورت نکردن مولتی تسکینگ؟ دوربین ضعیف؟و....و....و......
    برنامه های بیشتر یعنی چی؟ یعنی سودا خوردن با گوشی؟ زدن فندک با گوشی؟ خاموش کردن آتیش با آب؟ و....و....و..... به نظر شما اینا برنامه هست؟
    دوست من آمار برنامه های آیفون با این چیزا بالا رفته.چند تا برنامه کاربردی مهندسی داره؟
    البته شما اگر بازی براتون حرف اول رو میزنه بدون شک فعلا" تو بازار رو دست نداره .اما اینکه فرمودید آیفون حرف اول تو فروش رو میزنه این دلیل بر کامل بودن این گوشی نیست .خیلیها اصلا" نمیدونن و براشون مهم هم نیست چی دارن میخرن فقط این مهمه که هر کی دید بگن گوشیمونو یک میلیون تومن خریدیم.باید دید هدف از خرید گوشی چی هست.برای مثال 3تااز آشناهای خود من برای خرید گوشی برای بچه هاشون (14 پانزده ساله) با من مشورت کردن منم بعد از اینکه با بچه هاشون صحبت کردم دیدم حرف اول و آخر رو براشون بازی میزنه منم پیشنهاد آیفون رو دادم و خریدن.باید اول ببینیم برامون چی مهمه بعد تصمیم به خرید بگیریم.
    عزیز شما که اطلاعات درست از آیفون نداری چرا طلاع دادن غلط مردم رو منحرف میکنی.توی یه تاپیک دیگه هم همین رو بهت گفتم جواب ندادی
    اولا 5 روز پیش برنامه جدید بلوتوس براشآیفون اومده که 100% کار میکنه بدون هیچ مشکلی.این از این!
    دوربینش هم با اینکه 3.2 ولی همه 5 های HTC رو میزاره تو جیبش.میخوای لینک یوتیوب که مقایسه شده با گوشی مثل Nexus رو بدم؟
    مولتی تسکینگ هم 100 بار بحثش شده...1000 ا برنامه و بازی تو اپل استور هست که بهت اجازه مولتی تسکینگ رو واسه خود اون برنامه میده .یعنی این چیز دست شرکت سازنده برنامست.من که وقتی موزیکم رو گوش میکنم همزمان اس ام اس میدم بازی هم میکنم.تا حالا مشکلی ندیدم!
    خیلیها اصلا" نمیدونن و براشون مهم هم نیست چی دارن میخرن فقط این مهمه که هر کی دید بگن گوشیمونو یک میلیون تومن خریدیم
    بیشتر از 30 میلیون آیفون تا حالا فروخته شده.به نظر تو چند درصدشون 1 میلیون دادن واسه گوشی؟مگه همه جا آیفون مثل ایران 1 میلیونه؟
    اینکه حالا ایفون تو بازی حرف اول رو میزنه یا نمیزنه و فامیل شما رفته گرفته دلیلش اینه که همه آیفون رو واسه بازی میگیرن؟
    این حرف رو دقیقا تو یه تاپیک دیگه زدی.قول میدم یه جا شندیش همینجوری داری کپی پیس میکنی
    عزیز شما با 100 هزار برنامه اپل استور کار کردی؟خداییش تا حالا اصلا با آیفون یا از رو pc رفتی ببینی اپل استور چیا داره؟
    اینکه روزی 100 برنامه سرگر و بازی واسه مک میاد دلیل میشه که همه برنامه های مک همینن؟
    من عزیز با آخرین ویندوز موبایلی که کار کردم وین موب 2003 بوده.بعد اون هم با وین مو کار نکردم.اطلاعی هم ازش ندارم.پس در موردش نظر نمیدم.شما هم در مورد چیزهایی که اطلاع نداری نظر نده و مردم رو گمراه نکن.
    ضمن اینم بگم من خودم تا چند روز دیگه دارم یا HD2 میگیرم یا nexus.پس بدون پدرکشتگی نه با HTC دارم نه با وین مو یا آندو نه هیچ سیستم عاملی!
    Last edited by saman65; 17-02-2010 at 10:47.

4. 3 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

عزیز شما که اطلاعات درست از آیفون نداری چرا طلاع دادن غلط مردم رو منحرف میکنی.توی یه تاپیک دیگه هم همین رو بهت گفتم جواب ندادی
    اولا 5 روز پیش برنامه جدید بلوتوس براشآیفون اومده که 100% کار میکنه بدون هیچ مشکلی.این از این!
    دوربینش هم با اینکه 3.2 ولی همه 5 های HTC رو میزاره تو جیبش.میخوای لینک یوتیوب که مقایسه شده با گوشی مثل Nexus رو بدم؟
    مولتی تسکینگ هم 100 بار بحثش شده...1000 ا برنامه و بازی تو اپل استور هست که بهت اجازه مولتی تسکینگ رو واسه خود اون برنامه میده .یعنی این چیز دست شرکت سازنده برنامست.من که وقتی موزیکم رو گوش میکنم همزمان اس ام اس میدم بازی هم میکنم.تا حالا مشکلی ندیدم!

بیشتر از 30 میلیون آیفون تا حالا فروخته شده.به نظر تو چند درصدشون 1 میلیون دادن واسه گوشی؟مگه همه جا آیفون مثل ایران 1 میلیونه؟
    اینکه حالا ایفون تو بازی حرف اول رو میزنه یا نمیزنه و فامیل شما رفته گرفته دلیلش اینه که همه آیفون رو واسه بازی میگیرن؟

این حرف رو دقیقا تو یه تاپیک دیگه زدی.قول میدم یه جا شندیش همینجوری داری کپی پیس میکنی

عزیز شما با 100 هزار برنامه اپل استور کار کردی؟خداییش تا حالا اصلا با آیفون یا از رو pc رفتی ببینی اپل استور چیا داره؟
    اینکه روزی 100 برنامه سرگر و بازی واسه مک میاد دلیل میشه که همه برنامه های مک همینن؟
    من عزیز با آخرین ویندوز موبایلی که کار کردم وین موب 2003 بوده.بعد اون هم با وین مو کار نکردم.اطلاعی هم ازش ندارم.پس در موردش نظر نمیدم.شما هم در مورد چیزهایی که اطلاع نداری نظر نده و مردم رو گمراه نکن.
    ضمن اینم بگم من خودم تا چند روز دیگه دارم یا HD2 میگیرم یا nexus.پس بدون پدرکشتگی نه با HTC دارم نه با وین مو یا آندو نه هیچ سیستم عاملی!

سلام.

اینکه من اطلاع دارم یا نه رو اونایی که پستهای منو میخونن خودشون تشخیص میدن و لااقل تو این فروم اونایی که منو میشناسن میدونن تا با چیزی کار نکرده باشم و اطلاع نداشته باشم حرفی در موردش نمیزنم (چند تا پست نمونه میخوای برات بزارم؟). اما اینکه یه جای دیگه هم شما یه چیزی گفتی و من جواب ندادم قطعا" ندیدم پستتون رو لینکش رو بدید لطفا" که من ببینم چی فرمودید.
    اما اینکه فرمودید من یه چیزی شنیدم و همینجوذی یه چیزی میگم هم بماند.........اما در مورد اپل استور ,شما تا حالا چند تا برنامه ازش خریدی؟
    منم با اپل پدر کشتگی ندارم و واسه اینکه مطمئن بشی که نه پدر کشتگی دارم و نه ازش بی اطلاعم تو پیغام خصوصی آدرس بده تا حداقل 6 گیگ بازی از اپل برات بفرستم.(حتما" باهاش کار کردم که یه چیزی میگم.)

پی نوشت:

آهان این شد یک بحث دیگه .من الا ن محل سکونت شما رو دیدم.اگر شما واقعا" USA باشید اگر آیفون نخریده باشید اشتباه کردید چون شما اونجا میتونی از امکانات مک استفاده کنی اما شما باید خودت رو بزاری جای یکی مثل من که تو ایران دارم زندگی میکنم و از هیچ یک از امکانات مک نه میتونم و نه اجازه میدن که استفاده کنم.و با این شرایط ببین خرید آیفون برات درسته یا نه.
    Last edited by AryanLand; 17-02-2010 at 11:31.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام.

اینکه من اطلاع دارم یا نه رو اونایی که پستهای منو میخونن خودشون تشخیص میدن و لااقل تو این فروم اونایی که منو میشناسن میدونن تا با چیزی کار نکرده باشم و اطلاع نداشته باشم حرفی در موردش نمیزنم (چند تا پست نمونه میخوای برات بزارم؟). اما اینکه یه جای دیگه هم شما یه چیزی گفتی و من جواب ندادم قطعا" ندیدم پستتون رو لینکش رو بدید لطفا" که من ببینم چی فرمودید.
    اما اینکه فرمودید من یه چیزی شنیدم و همینجوذی یه چیزی میگم هم بماند.........اما در مورد اپل استور ,شما تا حالا چند تا برنامه ازش خریدی؟
    منم با اپل پدر کشتگی ندارم و واسه اینکه مطمئن بشی که نه پدر کشتگی دارم و نه ازش بی اطلاعم تو پیغام خصوصی آدرس بده تا حداقل 6 گیگ بازی از اپل برات بفرستم.(حتما" باهاش کار کردم که یه چیزی میگم.)

پی نوشت:

آهان این شد یک بحث دیگه .من الا ن محل سکونت شما رو دیدم.اگر شما واقعا" USA باشید اگر آیفون نخریده باشید اشتباه کردید چون شما اونجا میتونی از امکانات مک استفاده کنی اما شما باید خودت رو بزاری جای یکی مثل من که تو ایران دارم زندگی میکنم و از هیچ یک از امکانات مک نه میتونم و نه اجازه میدن که استفاده کنم.و با این شرایط ببین خرید آیفون برات درسته یا نه.
    من چرا دروغ بگم.فقط یه بازی ازش خریدم.بقیش همه برنامه ها و بازی های مجانیش کارم رو راه انداخته.هرچند 95% برنامه هاش کرک شدست و ایران و جای دیگه نداره.هرجا باشی میتونی استفاده کنی.
    من الان شاید 30 تا برنامه رو آیفونم دارم که از اون 30 تا فقط یه رادیو احتیاج به نت داره.همین!بقیه برنامه ها بدون نت کار میکنن.بعدشم من رو گوشیم نت ندارم.منطورم اینترنت 3G هستش.پس استفاده من از آیفون با کسی که ایرانه هیچ فرقی نمیکنه
    در مورد اطلاعتون هم لازم نیست کسی چیزی بگه.کسی که میخواد آیفون بگیره اگه یه سر با بعضی فروم ها مثل i-phone دات ir میزنه میفهمه آیفون چه برنامه هایی داره!

چون شما اونجا میتونی از امکانات مک استفاده کنی اما شما باید خودت رو بزاری جای یکی مثل من که تو ایران دارم زندگی میکنم و از هیچ یک از امکانات مک نه میتونم و نه اجازه میدن که استفاده کنم.و با این شرایط ببین خرید آیفون برات درسته یا نه
    این جمله رو n بار شنیدم.جوابم هم اینه مگه چند درصد از برنامه های آیفون اینترنت میخواد؟؟؟
    بابا مک هم مثل بقیه سیستم عامل ها برنامه هاش رو نصب میکنی حالش و میبری.ایران و آمریکا نداره کسی که آمریکاست بتونه استفاده کنه کسی هم که ایرانه نتونه!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

این جمله رو n بار شنیدم.جوابم هم اینه مگه چند درصد از برنامه های آیفون اینترنت میخواد؟؟؟
    بابا مک هم مثل بقیه سیستم عامل ها برنامه هاش رو نصب میکنی حالش و میبری.ایران و آمریکا نداره کسی که آمریکاست بتونه استفاده کنه کسی هم که ایرانه نتونه!

سلام.

منظور من اینترنت نیست .اینترنت که تو ایران هم هست.منظور بنده ساپورت مک هست و اینکه امکانات مخابراتی و قیمتی که شرکتهای مخابراتی این گوشی رو میفروشن و امکاناتی که شرکتهای مخابراتی با خرید این گوشی برای کاربراشون قایل میشن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام.

منظور من اینترنت نیست .اینترنت که تو ایران هم هست.منظور بنده ساپورت مک هست و اینکه امکانات مخابراتی و قیمتی که شرکتهای مخابراتی این گوشی رو میفروشن و امکاناتی که شرکتهای مخابراتی با خرید این گوشی برای کاربراشون قایل میشن.
    امکانات مخابراتی چیزی نمیدن.فقط همون اینترنت که اونم مجبوریه.چه بخوای چه نخوای رو قرارداد باید بگیری...در عوض کلی بابت چیزهای الکی شارژت میکنن.به هر حال این بحث به خرید دوستمون کمکی نمیکنه.تموم بشه بهتره

9. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بدون شک آیفون بهتره (البته به نظر من)
    باید بگم که سیستم عامل مک واقعا ساپورت فوق العاده ای داره هر روز 100 ها بازی و برنامه
    فقط در یه صورت برو سراغ hd2
    1. اعلاقه ی شدید به ویندوز موبایل
    2 . . اهمیت بیش از حد به صفحه ی نمایش بزرگت تر
    Last edited by starn; 17-02-2010 at 14:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

به هر حال این بحث به خرید دوستمون کمکی نمیکنه.تموم بشه بهتره

موافقم.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

بابا برو همون iphone بخر.
    3gs هم که پرسرعت ترینه.
    چند هزارتا برنامه و بازی داره.
    البت hd2 هم خوبه ولی گنده هست و ویندوز موبایل هم به نظر من خیلی فاز نمیده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بحثهادر مورد مقایسه سیستم عاملها به جایی نمیرسه
    پس بیخیال بشین بهتره
    هر کدوم مزایا و معابی داره
    البته مردم انتظار دارند بعضی ایرادها را نداشته باشه
    مثلا 1 میلیون میدی ایفون تری جی اس انتظار داری که بلوتوثش همون ابتدا کار کنه
    اما شرکت سازنده هدفش چیه ؟
    هدفش جلوگیری از کپی رایت هست (برای خودشون مزیت هست)

و یا 700 میدی ویندوز موبایل انتظار داری عالی باشه
    در کل گوشی اگه کامل باشه قانون گوشیها لغو میشه
    و بقیه گوشیها را کسی نمیخره
    پس باید داره که نقص داشته باشه ...

هم ایفون و هم ویندوز موبایل خوب هستند
    اما هر دو از دنیای دوربین عقب هستند

آیفون تعداد گیمهای زیادی داره و از این لحاظ از بقیه سرتره (گیمهای با کیفیتی نیز داره)
    اما در مورد برنامه برتری نسبت به ویندوز موبایل نداره هر دو خوب عمل میکنند.
    اما به نظر شخصی خودم 1 میلیون نمی ارزه

شما حساب کنید یه PSP چنده ؟ 260 تقریبا ؟
    یک ان86 چنده ؟
    400 درسته؟
    این 2 را همزمان داشته باشی اخر کیف میشه جمعا 660

بجای psp میشه Ipod Toch نیز خرید (هرچند psp بهتره)

خواهشا دیگه بحثی در این مورد نشه

15. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •