ضمن تایید حرف شما ولی
بهتر برای درس خواندن برای دولتی سرمایه گذاری کنید اگر نشد یک پله پایین تر -> دانشگاه آزاد
اگر برای دانشگاه آزاد سرمایه گذازی کنید اگر نشد یک پله پایین تر قبولی خوبی نیست
ضمن تایید حرف شما ولی
بهتر برای درس خواندن برای دولتی سرمایه گذاری کنید اگر نشد یک پله پایین تر -> دانشگاه آزاد
اگر برای دانشگاه آزاد سرمایه گذازی کنید اگر نشد یک پله پایین تر قبولی خوبی نیست
به عنوان یه دانشجو سخت افزار پیشنهاد میکنم رشته الکترونیک رو بخونین.چون درس ها نزدیک به سخت افزاره هم اسم برق میخوره به تا کامپیوتر.سلام دوستان
اطلاعاتی می خواستم درباره رشته مهندسی سخت افزار بدونم!اصلا رشتش به این سخت افزارای کامپیوتر ربط داره!؟
بازار کارش چه جوریه!
من خودم دنبال اینم که برا ارشد بتونم الکترونیک رو ادامه بدم.
دوستان تصمیم گرفتم برم رشته IT
راستش من از چند تا مشاور پرسیدم گفتن رشته های کامپیوتر در کل بازار کار ندارن!؟ گفتن برو رشته دیگه
موندم چه کنم!
ضرایب و عنوان درس های اختصاصی رشته ی مهندسی کامپیوتر در هر دو گرایش در آزمون سراسری اگر میشه بفرمایید
از نظر من در ایران:
از بین رشته های مهندسی، کامپیوتر در بازار کار بعد از رشته هایی مثل مهندسی برق، مهندسی نفت و عمران قرار داره.
و شاید مکانیک، صنایع و مهندسی شیمی هم بازار کار بهتری داشته باشند یا در سطح آن باشند.
در باره ی این سطح بندی ای که گفتم کاملن مطمئن نیستم ولی احتمال میدم اینجوری باشه.
از نرم افزار كه خيلي بهتره ولي در كل رشته هاي كامپيوتر تو ايران واسش كار درستو حسابي نيستش.
من نمیدونم این چه گرفتاری است که کاربران فرومهای اینترنتی با خودشون دارند ...
چرا برخی دوست دارن فقط یه پست بدن و حرفی زده باشند و دیگران رو بجای راهنمایی گمراه کنند...؟؟
من به عنوان یه دانشجوی ترم هشتم سخت افزار جواب برخی سوالات رو میدم تا بلکه دوستمون که استارتر بود بیشتر از این گمراه نشه....
مثلا این دوستمون...
ایشون فکر کردن سخت افزار یعنی فقط و فقط ساخت سی پی یو و قطعات داخل کیس....
نه عمو جان...
خیلی زمینه ها تو حیطه کاری سخت افزار قرار میگیره....
ایشون واقعا خیلی تحقیقات کردن... حالا خوبه به رشته کودکیاری نزدیک نمیبینند...
عجب نظراتی... طرف میخواد مسیر زندگی اش رو معین بکنه آنوقت دوستانی که نه میدونن مکانیک چیه و نه سخت افزار چنین صحبتهایی میکنند....
تا بازار کار چی تعریف بشه....
یه جمله رو من به شما عزیزان بگم تا آویزه گوش بکنید..
بازار کار هیچ رشته ای تو ایران خوب نیست...!!
به هیچ فارغ التحصیلی به قدر لیاقتش پول نمیدن...
اما تو بین همه این بدی ها کلا رشته م. کامپیوتر درآمدش بد نیست ... مخصوصا بعد از لیسانس....
اگر هیچ کاری نبود قطعا وزارت علوم این رشته رو جمع میکرد...
نصب شبکه...
پشتیبانی شبکه...
سیستمهای کامپیوتری پزشکی...
سیستمهای کامپیوتری نظامی...
سیستمهای کامپیوتری مخابراتی...
سیستمای انتقال داده یا data transfer
سیستمهای ISP یا همون internet service provider
سیستمهای پردازش تصاویر که تو ایران روز به روز نیاز بهشون بیشتر میشه.... استاد خودمون سرپرست یکی از همین پروژه ها بود که تو شرکت کنترل ترافیک تهران انجام میشد و برای دوربین های کنترل سرعت بکار میره...
طراحی و ساخت میکروپروسسور هایی با کاربرد خاص و محدود...
و ده ها field کاری دیگه....
مادامی که سخت افزار رو همین طراحی و ساخت قطعات داخل کیس ببینیم این نظریه درسته...
گوشه ای از کاربرد هارو در بالا مثال زدم...
اگر قرار باشه هر رشته ای که درسی از رشته دیگه در آن باشه رشته خوبی قلمداد بشه پس مهندسی صنایع که از برق تا مدیریت و از آمار تا اقتصاد رو در آن تدریس میکنند باید بهترین رشته باشه....
هردو رشته سرمایه میخواد... یعنی امروز همه رشته ها سرمایه میخواد...
شما اگر تا این حد دنبال پول هستی و خودت سرمایه ای نداری بهت توصیه میکنم اصلا و ابدا دنبال دانشگاه نری... چون تو ایران آنطور که شما میخواهی به فارغ التحصیلان هیچ رشته ای پول نمیدن...
یه چیزی رو یادم رفت بگم:
شما استارتر محترم اول هدف خودت رو از ادامه تحصیل معین کنید...
دوم ببینید چه انتظاراتی دارید...
و قبل از همه اینها به علائق خود فکر کنید و در باره آنها تحقیق کنید...
رشته سخت افزار دروس مشابهی با مهندسی برق داره و برای همین رشته زیاد آسانی نیست... خیلی از بچه ها وسط راه کم میارن... بنابر این خوب دقت کنیدتا اشتباه نکنید...
Last edited by robert; 09-04-2010 at 17:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)