تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: انتخاب رشته؛ مهندسی سخت افزار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حجت جان چه بحثيه آخه. اگه شما تونستين و يا خواستين برين دولتي چرا الكي براي دانشگاه آزاد جو سازي ميكنيد. نه اينكه بخوام براش تبليغ كنم ولي خب هر كي بتونه پولش رو پرداخت كنه غصه اي هم نخواهد داشت
    ضمن تایید حرف شما ولی
    بهتر برای درس خواندن برای دولتی سرمایه گذاری کنید اگر نشد یک پله پایین تر -> دانشگاه آزاد
    اگر برای دانشگاه آزاد سرمایه گذازی کنید اگر نشد یک پله پایین تر قبولی خوبی نیست

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

سلام دوستان
    اطلاعاتی می خواستم درباره رشته مهندسی سخت افزار بدونم!اصلا رشتش به این سخت افزارای کامپیوتر ربط داره!؟
    بازار کارش چه جوریه!
    به عنوان یه دانشجو سخت افزار پیشنهاد میکنم رشته الکترونیک رو بخونین.چون درس ها نزدیک به سخت افزاره هم اسم برق میخوره به تا کامپیوتر.
    من خودم دنبال اینم که برا ارشد بتونم الکترونیک رو ادامه بدم.

3. این کاربر از Luxe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

دوستان تصمیم گرفتم برم رشته IT
    راستش من از چند تا مشاور پرسیدم گفتن رشته های کامپیوتر در کل بازار کار ندارن!؟ گفتن برو رشته دیگه
    موندم چه کنم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

ضرایب و عنوان درس های اختصاصی رشته ی مهندسی کامپیوتر در هر دو گرایش در آزمون سراسری اگر میشه بفرمایید

داره خودمونی میشه aryan1423's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان تصمیم گرفتم برم رشته IT
    راستش من از چند تا مشاور پرسیدم گفتن رشته های کامپیوتر در کل بازار کار ندارن!؟ گفتن برو رشته دیگه
    موندم چه کنم!
    از نظر من در ایران:
    از بین رشته های مهندسی، کامپیوتر در بازار کار بعد از رشته هایی مثل مهندسی برق، مهندسی نفت و عمران قرار داره.
    و شاید مکانیک، صنایع و مهندسی شیمی هم بازار کار بهتری داشته باشند یا در سطح آن باشند.

در باره ی این سطح بندی ای که گفتم کاملن مطمئن نیستم ولی احتمال میدم اینجوری باشه.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از نرم افزار كه خيلي بهتره ولي در كل رشته هاي كامپيوتر تو ايران واسش كار درستو حسابي نيستش.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم این چه گرفتاری است که کاربران فرومهای اینترنتی با خودشون دارند ...

چرا برخی دوست دارن فقط یه پست بدن و حرفی زده باشند و دیگران رو بجای راهنمایی گمراه کنند...؟؟

من به عنوان یه دانشجوی ترم هشتم سخت افزار جواب برخی سوالات رو میدم تا بلکه دوستمون که استارتر بود بیشتر از این گمراه نشه....

بله ربط داره
    بازارشم چون ایران کارخانه نداره خیلی کمه برو نرم افزار..
    مثلا این دوستمون...
    ایشون فکر کردن سخت افزار یعنی فقط و فقط ساخت سی پی یو و قطعات داخل کیس....

نه عمو جان...
    خیلی زمینه ها تو حیطه کاری سخت افزار قرار میگیره....

من خیلی تحقیقات کرده بودم و فهمیدم با رشته ی مکانیک خیلی نزدیکه و گفتن اگه میخوای بری سخت افزار ، بری مکانیک بهتره!
    ایشون واقعا خیلی تحقیقات کردن... حالا خوبه به رشته کودکیاری نزدیک نمیبینند...

عجب نظراتی... طرف میخواد مسیر زندگی اش رو معین بکنه آنوقت دوستانی که نه میدونن مکانیک چیه و نه سخت افزار چنین صحبتهایی میکنند....

البته بازار کار آزادش خیلی بهتر از نرم افزاری هاست
    چون الان کسانی که پی سی تعمیر میکنن حسابی ننونشون تو روغنه
    ولی نرم افزاری ها بنده خدا فقط باید ویندوز نصب کنن !
    تا بازار کار چی تعریف بشه....

یه جمله رو من به شما عزیزان بگم تا آویزه گوش بکنید..

بازار کار هیچ رشته ای تو ایران خوب نیست...!!
    به هیچ فارغ التحصیلی به قدر لیاقتش پول نمیدن...

اما تو بین همه این بدی ها کلا رشته م. کامپیوتر درآمدش بد نیست ... مخصوصا بعد از لیسانس....

2 تا سوال دیگه هم دارم!
    1-بعد از اینکه مدرک لیسانس سخت افزار گرفتی یعنی هیچ کاری واسش نیست؟!
    2-رشته نرم افزار درساش چه جوری هست! (ویژیال بیسیک . 3D MAX و...) این جور چیزا داره؟
    اگر هیچ کاری نبود قطعا وزارت علوم این رشته رو جمع میکرد...
    نصب شبکه...
    پشتیبانی شبکه...
    سیستمهای کامپیوتری پزشکی...
    سیستمهای کامپیوتری نظامی...
    سیستمهای کامپیوتری مخابراتی...
    سیستمای انتقال داده یا data transfer
    سیستمهای ISP یا همون internet service provider
    سیستمهای پردازش تصاویر که تو ایران روز به روز نیاز بهشون بیشتر میشه.... استاد خودمون سرپرست یکی از همین پروژه ها بود که تو شرکت کنترل ترافیک تهران انجام میشد و برای دوربین های کنترل سرعت بکار میره...

طراحی و ساخت میکروپروسسور هایی با کاربرد خاص و محدود...

و ده ها field کاری دیگه....

متاسفانه در ایران تحصیل کردن تو رشته سخت افزار هیچ ارزشی نداره. دلیلش هم واضحه، نبود کمپانی های بزرگ تولید کننده تجهیزات سخت افزار کامپیوتری و... که مسلما واحدهای R&D که بهترین محل برای جذب نخبه های این رشته به حساب میان هم وجود خارجی نخواهد داشت. در نتیجه فارغ التحصیلای این رشته یا باید در مقاطع بالا ادامه تحصیل بدن و جذب دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی بشن یا اینکه تو شرکت های اندکی که عمدتا دولتی هستن و تولید کننده (و در حقیقت مونتاژ کننده!) تجهیزات الکترونیکی هستن مشغول بکار بشن و یا اینکه از کشور خارج بشن که همه این مواردی که گفتم شاید تا نهایت 10-15 درصد فارغ التحصیلای این رشته رو شامل میشه!
    در نتیجه توصیه میکنم که یا رشته الکترونیک رو ادامه بدین که خیلی از واحدهای رشته سخت افزار رو توش داره (البته با خیلی از تفاوت های دیگه..) یا اگه کلا به کامپیوتر علاقه دارین یکی از رشته های نرم افزار یا IT رو انتخاب کنین که اون هم زیاد فرقی نداره! چون عملا عمده فارغ التحصیلای IT همون راه نرم افزاری هارو ادامه میدن!
    مادامی که سخت افزار رو همین طراحی و ساخت قطعات داخل کیس ببینیم این نظریه درسته...
    گوشه ای از کاربرد هارو در بالا مثال زدم...

اگر قرار باشه هر رشته ای که درسی از رشته دیگه در آن باشه رشته خوبی قلمداد بشه پس مهندسی صنایع که از برق تا مدیریت و از آمار تا اقتصاد رو در آن تدریس میکنند باید بهترین رشته باشه....

نرم افزار رشته اي هست كه به سرمايه يا احتياج نداره براي بازار كار. سرمايت فقط يه كامپيوتر يا لپ تاپ هست. اما واسه سخت افزار سرمايه ميخواد كه بتوني كار كني و پيشرفت كني، وگرنه بايد آچار دستت بگيري پشت كيس ها رو باز و بسته كني. و در آخر هم به هيچ جان ميرسي.
    هردو رشته سرمایه میخواد... یعنی امروز همه رشته ها سرمایه میخواد...

شما اگر تا این حد دنبال پول هستی و خودت سرمایه ای نداری بهت توصیه میکنم اصلا و ابدا دنبال دانشگاه نری... چون تو ایران آنطور که شما میخواهی به فارغ التحصیلان هیچ رشته ای پول نمیدن...

یه چیزی رو یادم رفت بگم:
    شما استارتر محترم اول هدف خودت رو از ادامه تحصیل معین کنید...
    دوم ببینید چه انتظاراتی دارید...

و قبل از همه اینها به علائق خود فکر کنید و در باره آنها تحقیق کنید...
    رشته سخت افزار دروس مشابهی با مهندسی برق داره و برای همین رشته زیاد آسانی نیست... خیلی از بچه ها وسط راه کم میارن... بنابر این خوب دقت کنیدتا اشتباه نکنید...
    Last edited by robert; 09-04-2010 at 17:47.

9. 2 کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •