تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 69

نام تاپيک: تمرین رندر

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مرسی...عالیه
    خیلی خوب شد که باسه رندر هم تاپیک زدی اینطوری از حضور اساتید رندر هممون استفاده می کنیم
    عالیه...ادامه بده رندرت داره جذاب و جذاب تر میشه...امیدوارم بلاخره به یه جمع بندی مناسب برسی
    موفق باشی

2. این کاربر از maxya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز G LADIATOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز ______ (^_^) پست ها: 111,111,111,111,111,111

11

آقا یه سوال!
    حمیدرضا از تصاویر HDRI گفت.
    میگم این نوع تصاویر فقط وقتی یه مدل رو تو فضای باز رندر میگیرم کاربرد داره، درسته؟ و اگه ماشین رو تو یه سالن یا استودیو یا یه انباری رندر بگیریم نیازی به HDRI نیست؟
    بعد این تصاویر HDRI کلا ساختارشون با عکسهای معمولی فرق داره یا نه میتونه یه عکس JPG یا BMP یا ... هم باشه؟
    میتونه یه طیف رنگی مث اونی که حمید بالا نشون داد باشه؟
    اونوقت بجزء HDRI ، اصطلاح HDR هم داریم؟ اگه آره فرقشون چیه؟
    و در آخر تصاویر HDRI رو کجای برنامه باید استفاده کرد؟ و فرقش با HDRI واسه رفلکت چیه؟(آخه تا اونجا که من فهمیدم اون HDRI اولی واسه تنظیم نورپردازی مناسب هستش و ساختار وفرمت بخصوصی داره و این یکی یه دونه عکسه که واسه طبیعی شدن رفلکت ماشین و نشون دادن یه محیط دور ماشین هستش. در حقیقت یه محیط مجازی رو نشون میده.)

ممنونم از همه...
    HDRI مخفف همون: High Dynamic Range Imaging هست.
    حالا بعضي وقتا Imaging رو نميخونن و به صورت High Dynamic Range در مياد كه مخففش ميشه HDR.
    دقيقا مثل JPG و JPEG
    حالا تصاوير HDR مثل بقيه تصاوير هستن..فقط با يه تفاوت اصلي...
    اگه دقت كرده باشيد ميبينيد كه سايز يه تصوير HDR با اندازه ي: 800×600 حتي به 10 مگابايت هم ميرسه(يا بيشتر) در صورتي كه همين تصوير با همين اندازه با فرمت JPG حد اكثر 150 كيلوبايت هست.
    خوب تفاوت كجاس؟
    تفاوت اينجاست كه تصاوير HDR از تركيب حد اقل 4/5 تا تصوير به وجود ميان...
    يه تصوير HDR خوب تقريبا از تركيب 8/9 تا عكس به وجوود مياد...
    تصاوير HDR رو خودمون هم ميتونيم بسازيم...
    از اونجايي كه حجم اين تصاوير زياد هست و دانلود كردنشون حال گيريه...پس اگه خودمون بسازيم بهتره...
    فقط بايد يه تصوير با سايز بزرگ داشته باشيم...كه بايد پانوراما يا همون 360درجه باشه...
    حالا تصاوير پانوراما رو هم ميتونيم با استفاده از چند تا تصوير ديگه بسازيم و بزنيمشون به هم...
    هم با فتوشاپ ميشه هم با برنامه هاي ديگه...خود اتودسك هم يه برنامه واسش داره...:Stitcher ( Autodesk Stitcher Unlimited photo stitching )z
    توي تصاوير HDR چند تا تصوير با ميزان روشناي مختلف رو با هم قاطي ميكنيم(با تنظيمات خاص)...
    حالا فرق HDR با بقيه فرمت ها چيه كه توي سه بعدي زياد كاربرد داره؟
    خوب تصاير HDR اين امكان رو به ما ميدن كه ميزان روشنايي رو تنظيم كنيم...
    خوب حتما ميگيد كه همه تصاوير رو ما ميتونيم توي مكس يا...ميزان روشناييش رو تغيير بديم...
    ولي HDR فرق فوكوله...
    توي HDR ما ميتونيم مثل واقعيت روشنايي رو ريل كم و زياد كنيم...
    يعني اينكه:
    شما يه دوربين ديجيتال بيگيريد دستتون و داخل اتاقي باشيد كه يه پنجره هم داره...
    حالا اگه از ديوار داخل اتاق عكس بگيريد..فضاي بيرون از پنجره به خاطر تفاوت نوري كه با داخل اتاق داره كاملا سفيد سفيد مي افته توي عكس...
    و اگه از محيط بيرون پنجره عكس بگيريد..به همين دليل محيط داخل اتاق كاملا سياه ميشه توي عكس...

HDR اينجور تنظيمي رو به ما ميده واسه تنظيم كردن شدت نور...در صورتي كه توي ساير فرمت هاي تصاوير ما اگه شدت نور رو زياد كنيم همه جا روشن تر ميشن..و جاهاي سيا هم خاكستري ميشن...كه اين درست نيست...
    حتما تصاويي رو هم تو اينترنت و... ديديد كه مثلا يارو از دريا عكس گرفته و ابر هاي توي آسمون هم كاملا با كيفيت بالا توي عكس مشخص هستن...
    حالا اگه ما خودمون رو هم بكوشيم كه اينجور عكسي بگيريم نميشه...يا دريا زيادي تاريك ميشه...يا آسمون زيادي روشن مي افته توي عكس...
    خوب اينجور تصاوير رو با استفاده از همون تكنيك HDR ميگيرن...
    ولي اينبار اونا بر عكس كار ميكنن و ميان شدت نور هر دو قسمت رو يكسان ميكنن و همه جاي تصوير به خوبي ديده ميشه...

حالا ما از تصاوير HDR در همه جا ميتونيم استفاده كنيم...چه محيط باز و چه محيط بسته...
    توي محيط باز از HDR يي استفاده مي كنيم كه يه تصوير از فضاي بيرون باشه...
    توي نماي داخل هم ميتونيم از HDR يه اتاق يا... استفاده كنيم..
    حتي توي استوديو رندر ماشين هم ميتونيم از HDR هايي كه مخصوص همين كار درست شدن استفاده كنيم...
    معمولا اينجور HDR ها هيچ جسم خاصي داخلون نيست و فقط خطوط سفيد داخل فضاي مشكي هستن...كه رفلكت اونا بي افته روي ماشين...
    در حقيقت به جاي اينكه يه استوديو واسه ماشين بسازيم از اين HDR استفاده ميكنيم..
    ولي خوب وقتي ما خودمون استوديو ميسازيم چيز بهتر ميشه..چون دقيقا همون رفلكتهايي كه ميخوايم رو ميندازيم همونجاهايي از ماشين كه خودمون دوست داريم..
    از تصاوير HDR هم همه جا...و هر جا كه لازم بود ميتونيم استفاده كنيم...
    از اونجايي كه سايز تصاوير HDR بالاست..پس فقط جاهاي لازم ازش استفاده ميشه...
    ولي حتي واسه بعضي از كارها از HDR واسه تكسچر هم استفاده ميشه...واسه كارهايي كه به صورت انيميت هستن...
    ولي خوب خيلي نادر...(شايد هم جاسم )

واسه رفلكت و... از فرمت هاي ديگه هم ميشه استفاده كرد مثل
    jpg-gif-png &... ولي ديگه اين تصاوير رو نميتونيم زيادي تنظيم كنيم و بايد همون شدت نوري رو داشته باشن كه ما ميخوايم..
    از HDR واسه هون تنظيم نور هم ميشه استفاده كرد...
    ميشه يه SkyLight آورد و يه HDR بهش داد و يه نور پردازي خوب در كنار بقيه لايت ها داشته باشيم...يا واسه رندر هاي ساده...خوب هم ريل ميشه...

4. 10 کاربر از G LADIATOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا، از این آقا مسلم سوال نپرسید، سرور سایت آسیب می بینه!
    حالا که صحبت HDRI شد بذار منم سوالم رو بپرسم.. من یه سری HDRI دارم که همراهش یه سری عکسه، مثل عکس پائین؛ از این عکس ها چه جور میشه استفاده کرد؟!
    مثلا باید تو یه رندر داخلی و تو فضای یه اتاق اینا رو به در و دیوار اعمال کرد؟ آخه اون قدی هم رزولیشن ندارن. (نه خودشون نه HDRI شون - منظورم فرمت HDRI همین عکسه، نه HDRI اصلی)

6. 4 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت

پيش فرض

آقا، از این آقا مسلم سوال نپرسید، سرور سایت آسیب می بینه!
    حالا که صحبت HDRI شد بذار منم سوالم رو بپرسم.. من یه سری HDRI دارم که همراهش یه سری عکسه، مثل عکس پائین؛ از این عکس ها چه جور میشه استفاده کرد؟!
    مثلا باید تو یه رندر داخلی و تو فضای یه اتاق اینا رو به در و دیوار اعمال کرد؟ آخه اون قدی هم رزولیشن ندارن. (نه خودشون نه HDRI شون - منظورم فرمت HDRI همین عکسه، نه HDRI اصلی)

خوب به اين جور تصاوير Cross ميگن...
    اين تصويري كه شما گذاشتي..Horizontal Cross هست...
    اينم يه جور HDR هست...ولي معمولا اين شكلي ازش استفاده نميكنن...
    معمولا اين تصوير رو با استفاده از برنامه هاي ديگه تبديل ميكنن به HDR هاي Spherical Map..
    خوب كلا HDR ها چند مدل هستن كه اينم يه جورشه...
    Lightprobe_Spherical Map_ Horizontal Cross_ Vertical Cross_ etc....

8. 7 کاربر از G LADIATOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و باز هم سوال..
    وقتی که از منتال ری استفاده می کنیم و از نورپردازی DayLight با تنظمیات متعارفش استفاده می کنیم، مکس از mr Physical Sky استفاده می کنه با این توجیه که :

These two light sources will be accompanied by the mr Physical Sky environment shader, which establishes the physical representation of the sun and sky.
    یعنی ما الان در مپ مربوط به Envirionment این رو به کار گرفتیم.. حالا اگر بخوایم از یه HDRI استفاده کنیم باید این رو به کجا اعمال کنیم؟!
    ( و یا اینکه این کار غیر ممکنه و باید یا خدا رو خواست یا خرما رو؟؟! فرض من اینه که یه HDRI محیط خارجی مناسب دارم و می خوام ازش استفاده کنم در عین حال که نورپردازی با DayLight هست.. یعنی HDRI رو فقط با SkyLight میشه استفاده کرد؟)
    Last edited by N O V A L I S; 02-12-2009 at 21:30.

10. 5 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

و باز هم سوال..
    وقتی که از منتال ری استفاده می کنیم و از نورپردازی DayLight با تنظمیات متعارفش استفاده می کنیم، مکس از mr Physical Sky استفاده می کنه با این توجیه که :
    یعنی ما الان در مپ مربوط به Envirionment این رو به کار گرفتیم.. حالا اگر بخوایم از یه HDRI استفاده کنیم باید این رو به کجا اعمال کنیم؟!
    ( و یا اینکه این کار غیر ممکنه و باید یا خدا رو خواست یا خرما رو؟؟! فرض من اینه که یه HDRI محیط خارجی مناسب دارم و می خوام ازش استفاده کنم در عین حال که نورپردازی با DayLight هست.. یعنی HDRI رو فقط با SkyLight میشه استفاده کرد؟)
    خوب ببین محسن جان
    این کار یعنی نورپردازی توی منتال ری با HDRi قدری متفاوت و میتونم بگم سخته .
    از سختیش بگذریم
    مستقیما میرم سراغ پاسخ سوالت ببین اگه میخوای با Daylight ت یه HDRi داشته باشی کاری که انجام میدی اینه :
    اول شبیه ساز آسمان رو از Mr Physical sky میبری به SKylight و بعد هم واسه Skylight ت تصاویر HDRi رو توی قسمت Map ش وارد میکنی. همین
    اما شاید بعد از انجامش یکم که مقایسه کنی ببینی که نه اصلا تاثیری نداشت
    دلیلش اینجاس Exposure control هست ببین اگه صحنه رو بدون اون ( Exposure ) رندر کنی میبینی که همه چیز سپیده
    در واقع Exposure control قدرت نور رو کنترل میکنه با تنظیماتی که روی دوربین انجام میشه ( روی دوربینش در دنیای وافعیه توی نرم افزار این مسئله شبیه سازی شده )
    خوب چاره چیه ؟؟
    چاره اینه که حالا که شدت نور Mr sun اینقدر زیاده شدت Skylight هم زیاد شه مثلا من واسه یه Test مجبور شدم شدتش رو به 100000 برسونم تا توی رندر خودش رو نشون بده ( دقت داشته باش که اینجا اندازه آبجکتها و مقیاس نقش اساسی در مقدار پارامترها داره .
    ضمنا دو تا نکته رو فراموش نکنی :
    1- HDRi ت رو روی یه Slot خالی از متریال ادیتور درگ کن بزن Instance توی Coordinates تیک Environment رو بزار و پارامتر روبروش روبه Spherical ... تغییر بده.
    یه کپی هم از همون مپ توی فسمت environment رندرت بزار
    اونی که توی SKylight گذاشتی روی نور و ترکیب رنگها تاثیر میزاره و اونی که توی Environment میزاری واسه رفلکت هست.

اما با همه ی این حرفها استفاده از HDRi با یه شبیه ساز نور مثل Daylight کار صحیحی نیست چون دیگه جای چندانی برای نمایان شدن اثر تصاویر HDRi اون MR sun نمیزاره.

خوب من خودم یه آزمایش انجام دادم
    اینجا من از یه MR Sky portal به همراه یه SKylight استفاده کردم که نورپردازی رو خیلی لطیف و ظریف میکنه

در این تصویر از HDRi و Environment مپ استفاده نکردم و نتیجه کار بدون Exposure control این شد :

اما در این یکی یه تصویر HDRi توی قسمت Map نور SKylight قرار دادم و اونوتوی Environment هم گذاشتم
    ونتیجه کار شد این :

12. 8 کاربر از hrgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم حمید گل.. من قبلا با hdri و منتال ری و تنظیماتشون، رندر گرفتم، ولی اینجور که پرسیدم نه! در واقع این قسمت آخر سوالم یه کم گنگ کرد سوالم رو :
    یعنی HDRI رو فقط با SkyLight میشه استفاده کرد؟
    خوب مسلما نه!
    یعنی قبلا از نور فتومتریک استفاده کردم که دیگه نیازی به mr Physical Sky نبود.. (مثلا اون ناخن گیره)
    به هر حال،
    منظورت از این تیکه اول چیه :
    اول شبیه ساز آسمان رو از Mr Physical sky میبری به SKylight
    منظورت اینجاست؟

چون تو Exposure Control همچین کاری نمیشه کرد! (میشه؟) یا منظورت اینه که یه نور SkyLight به صحنه اضافه کنم و...
    (با تنظیماتش تو متریال ادیتور و.. اینا هم آشنا هستم.. ولی جواب این سوالم رو بده چون بدون این جواب نمی تونم تا آخر پستت رو بخونم.)

14. 5 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت

پيش فرض

منظورت اینجاست؟
    با اجازه آقا حميد...
    آره منظور آقا حميد همينجاست...
    ==========
    خوب تمام نكاتي كه آقا حميد گفتن درسته ...
    يه توضيح ديگه هم در كنارش:
    ======
    خوب وقتي كه ما از Daylight استفاده ميكنيم قبل از اينكه اون رو توي محيط ايجاد كنيم يه پنجره باز ميشه و يه سوال از ما مپرسه و ما yes رو ميزنيم...(البته اگه دي لايت رو از منو اصلي بسازيم)...
    خوب سوال چي بوده كه ما يس كرديم؟
    خوب 99% افراد اينو ميدونن ولي ميگم كه يه چيزي گفته باشم
    مكس اينو ميگه كه واسه ساختن Daylight و داشتن نتيجه بهتر شما بايد از قسمت Environment نوع Exposure Control رو بزاريد روي mr Photographic Exposure Control
    حالا اگه شما يس رو بزنيد اين كار به صورت اتوماتيك انجام ميشه...
    حالا وقتي از توي تنظيمات Daylight نوع Sky رو ميزاريد روي mr Sky
    به صورت اتوماتيك mr Physycal Sky كپي ميشه تو Environment map
    خوب..تا اينجاشو كه همه ميدونن
    حالا وقتي كه Exposure Control روي: mr Photographic Exposure Control باشه ما نميتونيم به راحتي و مثل هميشه يه تصوير يا hdr رو بندازيم واسه بك گراند توي Environment .
    ====
    حالا واسه داشتن بكگراند در كنار استفاده از دي لايت دو تا كار ميشه كرد..
    1.
    mr Physycal Sky رو كه كپي شده بود توي: Environment map رو ميگيريم و با يه لگد ميندازيمش توي متريال اديتور....(instance)
    حالا از توي تنظيماتش:
    تيك جلوي: Inherit from mr sky رو برداريد...
    بعد تصوير يا hdr كه داشتيد رو بندازيد تو قسمت:Haze
    حالا بايد توجه داشته باشيد كه نور تصوير شما با زمان و مكان خورشيدتون كم و زياد ميشه...
    مثلا اگه از تنظيمت خورشيد زملن رو بزاريد روي 6 عصر ..تصوير شما تاريك و رو به قرمز رنگ ميشه و....
    راه دوم واسه داشتن بك گراند هم اينه كه Exposure Control رو بزاريد روي: Logarithmic Exposure Control و با استفاده از تنظيماتش نورتون رو تنظيم كنيد و رندر بگيريد...

البته سعي كنيد كه هميشه واسه رندر كردن دي لايت و لايت هاي Photometric از mr Photographic Exposure Control استفاده كنيد.
    ميشه خود منتال اسكاي رو ويرايش كرد و همون رنگ و چيزي كه دوست داريم رو باهاش در بياريم..

البته از اسكاي لايت هم ميشه استفاده كرد ولي اينا رو واسه داشتن رفلكت و خود تصوير توي رندر گفتم.
    Edited .recovered
    Last edited by G LADIATOR; 04-12-2009 at 02:46. دليل: شكايات مكرر رهبر

16. 7 کاربر از G LADIATOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی.. من همین رو می خواستم :
    حالا وقتي كه Exposure Control روي: mr Photographic Exposure Control باشه ما نميتونيم به راحتي و مثل هميشه يه تصوير يا hdr رو بندازيم واسه بك گراند توي Environment .
    گرفتم... دستت درد نکنه..

18. 4 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

حالا واسه داشتن بكگراند در كنار استفاده از دي لايت دو تا كار ميشه كرد..
    1.
    mr Physycal Sky رو كه كپي شده بود توي: Environment map رو ميگيريم و با يه لگد ميندازيمش توي متريال اديتور....(instance)
    حالا از توي تنظيماتش:
    تيك جلوي: Inherit from mr sky رو برداريد...
    بعد تصوير يا hdr كه داشتيد رو بندازيد تو قسمت:Haze
    حالا بايد توجه داشته باشيد كه نور تصوير شما با زمان و مكان خورشيدتون كم و زياد ميشه...
    مثلا اگه از تنظيمت خورشيد زملن رو بزاريد روي 6 عصر ..تصوير شما تاريك و رو به قرمز رنگ ميشه و....
    راه دوم واسه داشتن بك گراند هم اينه كه Exposure Control رو بزاريد روي: Logarithmic Exposure Control و با استفاده از تنظيماتش نورتون رو تنظيم كنيد و رندر بگيريد...
    ممنون مسلم جان از توضیحاتت
    اما من اینی که گفتی رو امتحان کردم یعنی HDRi م رو توی Horizon همین Mr Ph Sky انداختم
    اما هیچ تاثیری روی رندر نداشت ( Instance ) هم زدم
    کلا با این مسئله Physical sky زیاد ور رفتم اما تصاویر HDRi اصلا روش حوی جواب نمیده ؟؟؟

20. 5 کاربر از hrgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •