سلام
من در منطقه نواب تهران روی خط NOD یعنی همون فیبر نوری هستم ، چند بار هم مخابرات نواب رفتم گفتن چون کل سیستم تلفن شما فیبر نوری شده امکان استفاده از ADSL رو ندارین
!!! علتش هم پرسیم گفتن دستگاه مبدل که باید در مرکز وصل بشه رو نخریدن هنوز
سلام
من در منطقه نواب تهران روی خط NOD یعنی همون فیبر نوری هستم ، چند بار هم مخابرات نواب رفتم گفتن چون کل سیستم تلفن شما فیبر نوری شده امکان استفاده از ADSL رو ندارین
!!! علتش هم پرسیم گفتن دستگاه مبدل که باید در مرکز وصل بشه رو نخریدن هنوز
سلام دوستان
من از چوئبده از توابع آبادانم که خط ما فیبرنوری هستش و تازگیا adsl هم گرفتم ،پس می شه با سیستم فیبرنوری adsl گرفت. البته یه روز کار کرد اما فعلا قطعه که بعد از تعطیلات گفتند حتما مشکلش بر طرف می شه.
فقط هر کاری میکنید این وایمکس لعنتی رو نگیرید من که گرفتم از دایال آپ بیشتر راضیم تا این!ایرانسل هم که......تشریف دارن و نصف پول هایی که به حساب وایمکس واریز میکنید رو میل میکنند بعد که بهشون زنگ میزنی شکایت میکنی میگن چون تو وضعیت تعلیق بودید باید برای هزینه ی فعال کردن حسابتون از پول واریز شدتون استفاده میکردیم!حالا خوبه برای اینکه بردن تو تعلیق پول نگرفتند!سرعت هم که افتضاح است من 128 دارم سرعت دانلودم 5 هست!
ده ساله از پارس انلاین نت دارم. سه روز تلفن هامون قطع شد. و گفتن شده فیبر نوری .حالا میگن دیگه نمیشه از شرکت خصوصی نت گرفت و باید از مخابرات بگیری؟ یعنی چی؟ انحصار مخابراتی که پول زیرساختشو ملت دادن کی تمام میشه؟ اصلا رو فیبر نوری مگه میشه adsl داد؟ اگه میشه ،مگه میشه پورت از شرکتی که قبلا کار میکرده گرفت و داد به کسی دیگه؟
فیبر نوری کلک شرکت مخابرات هست که به اینوسیله شمارو محدود به ای دی اس ال آشغال خودش میکنه.
دزدای بیشرف
اصل موضوع از این قراره که این خطوط فیبر نوری که میگن، در اصل خطوط PCM هستند و به این صورتن که روی یک رشته فیبر نوری چند خط تلفن داده میشه که این کار هم به دلیل کمبود تجهیزات انجام میشه و یه روش من درآوردی مخابراته، درحالی که نباید اینطور باشه و هر رشته فیبر باید به یک مشترک تعلق گیره که در این حالت ارائه ADSL هیچ مشکلی نداره. روی این خطوط PCM هم واقعا نمیشه ADSL داد( نه مخابرات میتونه بده و نه هیچ شرکتی دیگه) اونم به این دلیل که تو این حالت کل پهنای باند اون رشته فیبر نوری مصرف شده و دیگه جایی برای انتقال دیتا وجود نداره. اما اگر شما برید و از مخابرات اینترنت بگیرید، مخابرات لطف میکنه(!) و خطتون رو از PCM درمیاره و اون موقع بهتون ADSL میده و اگر شما پورت رو تخلیه کنید دوباره برتون میگردونه به حالت قبل!
خیلی وقت پیش قرار بود که این خطوط PCM جمع بشن ولی متاسفانه هنوز تو خیلی از شهرها استفاده میشن
جساراتا باید بگم که اطلاعاتتون اشتباهه!
PCM با فیبر نوری فرق میکنه!
منظور از فیبر نوری اینه که بین کافوی سر کوچه شما تا مخابرات از فیبر استفاده شده و کل خطوطی که داخل این کافو هستن از طریق این فیبر به مخابرات وصل شدن که قاعدتا برای پیاده سازی خطوط و همچنین دادن ADSL به این خطوط احتیاج به تجهیزات خاصی هست که معمولا فقط مخابرات میتونه به این مشترکین اینترنت بده ( تو بعضی شهرها آسیاتک تجهیزاتش رو خریده یا از مخابرات اجاره کرده و داره به فیبر سرویس میده )
اما منظور از PCM این هست که مخابرات به جای اینکه بیاد از کافو تا خونه شما اختصاصا یه زوج سیم بیاره میاد برای هشت تا مشترک که کنار هم هستند ( عدد دقیقش رو خاطرم نیست ، دوستان اهل فن تصحیح کنن اگر اشتباه میکنم ) یه زوج سیم میاره و از طریق تکنولوژی PCM هر هشت تا خط تلفن رو روی یه دونه زوج سیم میاره!
از بارزترین مشکلات این PCM هم اینه که عملا در این حالت شما فقط یه خط صوتی داری و نمیتونی اینترنت داشته باشی
تا اونجایی هم که میدونم الان مخابرات موظفه که کلیه خطوط PCM رو جمع آوری کنه و اگر نکنه میتونید تو سایت وزارت ازشون شکایت کنید ( اگر به سایت سر بزنید میبینید یکی از موضوعات شکایت همینه )
اما فیبر نوری : اصلی ترین مشکل فیبر اینه که شرکتها حاضر به خرید تجهیزات مورد نیاز فیبر نیستند حالا به هر دلیلی و فقط مخابرات بهتون سرویس میده. ( اکثر شهرها)
وگرنه هر ادمی میدونه که فیبر نوری صددرصد بهتر از کابل مسی هست اما چه کنیم که تو این مملکت همه چی برعکسه!
بازهم اگر دوستان میبینند جایی اشتباه کردم ممنون میشم تذکر بدن. ندانستن عیب نیست ، نپرسیدن عیب است ...
واللا این فیبر اینا همش الکیه
فقط مخابرات راه انداخته ماهارو مجبور به استفاده از سرویس adsl خودشون کنه ولاغیر
نمونه بارزشم اینه که خط ما فیبر بود بعد رفتیم مرکز کلی دعوا رااه انداختیم و شکایت و ... که سرعت نتتون خرابه و اینا آخرش رئیس گفت برو زنگ می زنم خطت رو از فیبر بردارن از یه شرکت دیگه بگیر بعدم یه زنگ زد سر چن دیقه گفت برو از یه شرکت دیگه بگیر منم رفتم از شاتل گرفتم![]()
اصلا تکنولوژی ای دی اس ال روی یک جفت سیم مسی هست و برای فیبر نوری نیاز به کارتهای تبدیل داره که مخابرات توی خیلی جاها خودش راه میاندازه و از همین جهت جنبه نسبتا انحصاری پیدا کرده.
توی بعضی از مناطق سیم های مسی قبلی باقی هستن و بعضا می تونن از حالت فیبر به همون سیم مسی برگردونن
من خودم چقدر پیگیری کردم تا این کار رو برام انجام بدن ( سال 1388 ) و ای دی اس ال 128 مخابرات گرفتم دانلود 16 کیلوبایت چقدر اون موقع خوشحال بودم. الان ایرانسل سرعتش رو از 30 مگ کرد 16 مگ من می نالم. چه زمونه ای شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)