آره جدیدا خوشم اومده ازشون، از این کد جاوا هم که چیزی سر در نیاوردیم
بجز مساله هکر این مساله جدیده هم مشکل ساز شده همون که گفتی خطای زمان غیر مجاز میده![]()
آره جدیدا خوشم اومده ازشون، از این کد جاوا هم که چیزی سر در نیاوردیم
بجز مساله هکر این مساله جدیده هم مشکل ساز شده همون که گفتی خطای زمان غیر مجاز میده![]()
Last edited by hoax3r; 22-11-2009 at 02:45.
سلام. نظرمو در مورد acm میگم.
خیلی از سوالا مبهمه و توضیح کافی نداره. مثل سوال factorial. اولا معلوم نیست تعداد خطوط ورودی چند تاست و ثانیا نگفته هر عدد رو میشه به منحصر به فرد نوشت.
سیستم اونجا هم خیلی جالب نیست! می تونس بهتر باشه. مثلا میتونس یه کامپایلر آنلاین داشته باشه.
اما سوالای خوبی هست.
Last edited by CppBuilder2006; 22-11-2009 at 07:33.
شما چه ورودی زدی که جواب غلط داده?مطمئنین که جواب درست رو خودتون باهاش گرفتین ؟ من که جواب درست نگرفتم
منظورتون از سیستم اونجا همون دانشگاه شریف هست ؟
مثلا کلمه to ، کلمه Fort و ...
مطمینید که برنامه این ورودی ها رو اشتباه پردازش می کنه؟مثلا کلمه to ، کلمه Fort و ...
دوباره امتحان کنید و خروجی رو با ورودیتون اینجا کپی کنید .
منتظرم
مسئله هکر ها رو من قبلا با ویژال استدیو نوشته بودم مسئله امتحان برنامه نویسی پیشرفته بود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله . برای کلمه to باید نتیجه چی چاپ بشه ؟ خب to کلمه غلطی هست دیگه . باید حرف اول بزرگ نوشته بشه . ولی این برنامه اونو درست در نظر می گیره . Fort هم کلمه غلطی هست . باید r و t با حرف بزرگ نوشته بشن تا برنامه بگه که این کلمه درسته ولی به همین Fort هم میگه درسته . در حالی که درستش FoRT هست .
اوه ه ه ه ه ه ه ه
حق با شماست.برنامه من موارد غلط رو می شمره و اعلام میکنه.اگر Fort رو وارد کنید می گه یکی از یکی.البته یکی از یکی غلطه.
مرسی
خطی که خروجی رو چاپ می کنه با این عوض کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali zi zeperto; 22-11-2009 at 18:45.
منظورم م«حکم داور خودکار برنامه» س و کلامنظورتون از سیستم اونجا همون دانشگاه شریف هست ؟ترجیح میدادم برای داوری برنامه یه محیط مثل IDE باشه که برنامه رو توش کپی کنم..البته نظر خودمو گفتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
میخواستم ببینم کسی موفق شده یه برنامه وارد کنه که حکم درست بگیرتش یا نه؟
من یه برنامه بسیار مزخرف و ساده براش فرستادم در حد جمع کردن ارقام یک عدد با ++g هم امتحانش کردم.که برام نادرست گرفت
ملاکش واسه نادرست بودن چیه این آخه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)