تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: گزارش گیری از تمام رکوردها و ارتباط تنگاتنگ دو جدول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    تشکر از راهنماییهای شما.
    مشکل بالاخره حل شد.
    فقط اول اینکه چطوری میشه محیط گزارش را طراحی کرد .
    بعد اون فایلی را که برای آموزش fast گفته بودید را دانلود کردم . عکس یک کامپیوتر می آید با اسم main.exe ولی اجرا نمی شود !!!.
    تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دیگه محیط گزارش به خودتون مربوطه که چطوری طراحی کنید سمت چپ یه سری ابزار برای اینکار گذاشته مثل فتوشاپ
    در مورد فایل آموزشم معذرت دوباره آپلود کردم اینم لینک جدیدش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خدارو شکر که مشکلتونم حل شد بالاخره راضی شدید از فیست استفاده کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    یک سوال :
    اگر شما در صفحه ی جستجو یک سری اسامی پیدا کردید ( یعنی کل اسامی را جستجو می کنیم و همهی این اسامی با اطلاعات شخصی آنها در یک دیبی گرید نمایش داده می شود ) .حالا می خواهیم از این دیبی گرید گزارش بگیریم ولی نه به صورت یک صفحه .
    می خواهیم گزارش به صورتی باشد که فرم گزارش را مثل فرم های ثبت نام طراحی کنیم و اطلاعات هر نفر را در یک فرم نمایش بدهیم بعد کاربر برای مثال با دکمه ی چپ و راست بین فرم ها گردش کند.
    یعنی اگر 10 تا اسم داریم ده تا فرم گزارش داشته باشیم و اطلاعات هر نفر در یک فرم ( که به صورت فرم ثبت نام طراحی شده است ) نمایش داده شود و کاربر با فشار دادن دکمه های چپ و راست گزارش اطلاعات نفر بعدی را مشاهده کند و .... .البته گزارش باید پویا باشد یعنی اگر 10 نفر بودند بفهمد که 10 تا فرم می خواهد و اگر بیشتر به همین صورت ....
    تشکر.

---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

دوست عزیز این لینک را هم که داده بودید دانلود کردم ولی باز هم همان پیغام را می دهد . فکر کنم پیغامی در رابطه با بانک اطلاعاتی می دهد که نتوانسته پیدا کند . فکر کنم علاوه بر این فایل باید یک فایل بانک هم همراه آن باشد .
    تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام خیلی شرمنده ام چون چندین آموزش فیست دارم فایل پایگاه رو ندیدم اینم از فایل پایگاه اون فایل آموزش

فایل آموزش
    کد:
    اینم فایل پایگاه
    کد:
    در مورد سوالتون هم مگه به نظر من اینکار رو بکنین چون فکر نکنم نرم افزارهای گزارش گیری انقدر پویا باشن که واسه هر رکود یک صحفه تشکیل بدن اینکه شما دو تا دکمه بذارین جلو و عقب بعد در داخل اینها کد نویسی کنید چون فیست یه قسمت واسه کد نویسی داره که با زدن جلو یک رکورد بره جلو یعنی اینکه الان شما فقط یه فرم مشخصات طراحی میکنید بعد که جستجو رو انجام بدین وقتی شما میخواین گزارش بگیرین اولین رکورد توی گزارشتون نشون داده میشه بعد شما با زدن جلو و عقب رکورد ها رو جلو و عقب کنین و اطلاعات مشخصات عوض بشه من تا به حال همچین کاری نکردم ولی فکر کنم با این روش بشه تعداد زیادی رکورد نشون داد ولی اینکه به این صورت که شما بخواین در این حد پویا باشه گزارش نمیدونم فکر نکنم بشه

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •