سلام
و تو ... به میزانی که از محدودیت زمان آزاد شوی_ پس از گذشت سیزده قرن ،هنوز خودت را مخاطب این کلام سید الشهدا می یابی ...
"هل من ناصر ینصرنی "
آیا کسی هست _مرا در امر هدایت خویش _یاری کند؟!
و اگر گوشی برای شنیدن و قلبی برای پذیرفتن مانده باشد در خواهیم یافت که رستگاری این جاست !
آری !در کربلا
السلام علیک یا ابا عبدا... الحسین
راستش رو بخواین، زیاد با در خواستتون موافق نبودم اما از اون جایی که کار ما گروهیه و حجم امتحان های شما هم زیاده و خود من هم متاسفانه درس های این ترم رو نخوندم ، مخالفتی ندارم
نمیدونم چرا این قدر بین تاریخ امتحان های شما با تاریخ امتحان های من، متفاوته .تقریبا وقتی پرونده ی امتحان های این ترم شما بسته می شه ،کار من هنوز تازه شروع می شه (امتحان من از 19 دی تا 1 آذر ) یکی از دلایل مخالف بودنم هم به خاطر این بود که ما عملا ، ماه دی رو برای ارشد از دست میدیم
کاش می تونستیم حداقل بین الملل عمومی رو رها نکنیم و فقط روزی دو صفحه ی ناقابل، ازش می خوندیم .حالا که این امکان نیست خواهشم ازتون اینه که هر وقت ،زمان باهاتون همکاری کرد به خلاصه های این پنج فصل قبل یک نگاهی بندازین.(کاری که خود من انجامش می دم )
راستی امروز یک ماه و سه روز از اولین برنامه ریزی و تعهدمون می گذره .من که اصلا فکرش رو نمی کردم ، بتونم تو عرض یک ماه این حجم مطالب رو می خوندم .نمیدونم نظر شما چیه !ولی امیدوارم شما هم راضی باشین.
انشا.. ماه دیگه به قول شما برنامه رو با قدرت بیش تر و کیفیت بهتری ادامه بدیم .
موفق باشین .علی یارتون