یه مشخصات کلی از بازی بدین ببینم اگه میارزه بگیرم
یه مشخصات کلی از بازی بدین ببینم اگه میارزه بگیرم
میارزه؟ یه چیزی اونورش فقط بین مراحل بازی به خودت سراغ fun برو که زیاد درگیر نشی و اصلا هم نزار افراد کم سن و سال ببینن یا بازی کنن چون خشونت خیلی وحشتناک بالاست داستانش هم رگه های فلسفی و روانشناسی داره
کلا تو ایران با این قیمتا بازی میارزه هر چی میخواد باشه
خود پی سی هم واسه فروش داره
حالا داستان بازی رو یکی برامون تعریف میکنه
من بازی رو تموم کردم
این لیو کی بود؟؟؟ شخصیت دوم دنیل بود؟؟؟؟
اون دموی اخری یعنی چی؟؟؟ دنیل اسمش یه چی دیگه بود؟؟
کلا یه توضیحی میدین؟
پست اول رو تا حدودی ویرایش کردم....دیگه ویدئویی از بازی نداشتم اگه کسی ویدویی از بازی داشت بگه تا بزارم....
حالا یکی جواب سوال مارو بده
حالا داستان بازی رو یکی برامون تعریف میکنه
من بازی رو تموم کردم
این لیو کی بود؟؟؟ شخصیت دوم دنیل بود؟؟؟؟
اون دموی اخری یعنی چی؟؟؟ دنیل اسمش یه چی دیگه بود؟؟
کلا یه توضیحی میدین؟
من نسخه ریپ شده این بازی که حدود 600 مگابایت بود رو دانلود کرد دو تا سئوال داشتم از اونایی که نسخه اصلیش رو دارن :
1- مشکل با من با انتخاب کلیدها در کیبورد برای بازی کردن است تو این نسخه ای که من دانلود کردم دو تا لایه بیشتر نداره و اجازه نمیده که خودم برای هر گزینه یک کلید تو کیبورد انتخاب کنیم از اونجا که من میخوام با لپ تاپ بازی کنم یکم به مشکل برخورد کردم
2- دومین مشکل من اینه که حرکت دادن تصویر بسمت بالا هنگامیکه شخصیت بازی ثابت وایسته مشکله مثلا اگر جلوی یک ساختمان دو طبقه ایستاده باشه برای نگاه کردن به سمت طبقه بالایی باید شخصیت بازی رو به عقب ببرم تا بتونم طبقه بالا رو بیبنم .
در ضمن من تو اون مرحله که میخاد وارد یه اتاق بشه اما نگهبان اجازه نمیده و میگه باید یه چهره آشنا ببینه چجوری این مرحله رو باید رد کرد .
مشکل اولت من دقیق نمیدونم
مشکل دومت طبیعیه مشکل خود بازی هستش
در مورد اون سوالت شما باید با تبر(طبقه بالا بگردی پیداش میکنی روی دیواره)
یکی از اون دشمنا رو بکشی و سرش رو قطع کنی و با کلید F سرش رو برداری ببری جلو در نگهبانی و ادامه ماجرا
یه نفر خیر پیدا نمیشه که داستان بازی رو برامون تعریف کنه؟
کسی میدونه تو اون قسمت تو زیر زمین چجوری باید از اون در قفل شده عبور کرد ؟
محتوای مخفی: چکیده داستان
این موضوع کلی هر دو منهانت بود بقیه اش نکات خیلی ریزی هست مخصوصا شخصیت های دیگه در نسخه 2 و گذشتشون و روابطشون با دنی همجنین اعضای کمپانی که لذت داستان بازی تو اینه که کم کم خود بازیکن متوجه بشه خیلی جالبه
بیشتر توضیح میدی کدوم مرحله من بازی رو حدود یه سال پیش روی psp بازی کردم اگه میتونی یه شات ازش بزار
دو پست بالاتر من جوابتون رو کامل دادم....در مورد اون سوالت شما باید با تبر(طبقه بالا بگردی پیداش میکنی روی دیواره)
یکی از اون دشمنا رو بکشی و سرش رو قطع کنی و با کلید F سرش رو برداری ببری جلو در نگهبانی و ادامه ماجرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)