اگه motion sensor همون شتاب سنج باشه ، داره
دوربین دوم هم داره ولی تو گوشی شاپ نوشته نداره
منبع: دیجی کالا
در کل گوشی خیلی خوبیه با قیمت بسیار مناسب![]()
اگه motion sensor همون شتاب سنج باشه ، داره
دوربین دوم هم داره ولی تو گوشی شاپ نوشته نداره
منبع: دیجی کالا
در کل گوشی خیلی خوبیه با قیمت بسیار مناسب![]()
نه، خوب من فکر نمی کنم داشته باشه، چند وقت پیش که هنوز تو گوشی شاپ و دیجی کالا نیومده بود، من یه سرچ کردم تو گوگل و yahoo answers و ... فکر کنم گفته بودن نداره، توی جی اس ام آرنا هم به موشن سنسور اشاره نکرده بود.
شتاب سنج یا accelerometer (for auto rotation) l که تو جی اس ام آرنا هم نوشته، برای چرخش خودکار صفحه هست و با سنسور حرکتی فرق داره...
نه کوروش جان شتاب سنج با Motion Sensor فرقی نداره که! شاید این گوشی بازی هاش رو نداشته باشه ولی وقتی گوشی رو تکون میدی در حقیق یه شتابی بهش دادی و یه عملی انجام میشه....مثلا کوکی فقط نوشته شتاب سنج داره که میشه باهاش بازی های حرکتی هم انجام داد......یا مثلا برای گوشی جت نوشته:
- Accelerometer sensor for auto-rotate and Motion UI
بابا بالاخره کسی تو این انجمن نیست که این گوشی رو خریده باشه!!!!!![]()
پس چرا من نمی تونم با این کوکی خان بازی های حرکتی بکنم ؟![]()
بعد از اونجایی که توی بازی هاش لازم میشه که از کیبورد استفاده کنی، موقع اجرای اپلیکیشن ها صفحه اش می چرخه ؟؟
بله صفحه اش میچرخه!! اینو تو ویدئو هایی که گوشی رو برسی کردن دیدم!! شما قصد خرید این گوشی رو دارید؟؟
این جور که پیداست استقبال خوبی از این گوشی نشده![]()
خیلی عجیبه یادمه اوایل که استار اومده بود قیمتش حدوده همین 220 تومن بود ولی استقبال زیادی ازش شد
حالا این گوشی با این که تقریبا تمام امکانات استار رو داره و علاوه بر اون امکاناتی مثل gps ، wireless ، صفحه کلید کامل ، 3g (دوربین دوم) ، صفحه نمایش 16000000 رنگ ، multi tasking ، ظاهری فشن!! ، پخش divx و .... رو داره ولی استقبال زیادی ازش نمیشه![]()
بهتر![]()
بزار خز نشه ... من همین قصد رو دارم، از لحاظ تئوری که خوبه، منتها باید ببینم مصرف کنندگان چی میگن...
سلام گوشیه خیلی خوبیه من میخواستم اینو بخرم ولی اون موقع هنوز نیومده بود بعد از عید بود من هنوزم عاشقشم ولی استار خریدم رفت منم واقعا ازش راضیم ولی هنوزم کوربی پرو رو دوست دارم خدا رو چی دیدی شاید اینو خریدم قیمتش همون 220 تومنه ولی 100 درصد ارزون میشه ولی من میگم بخرین چون گوشیه مشتیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)