ازونجایی که بحث خیلی علمی بود ! و معلوم نشد که GeOW چطوری گرافیکی بالاتر از PC در سال 2006 داشت ! (که همچین چیزی اصلا با عقل جور در نمیاد !) آره کاملا مشخصه که اصلا کنسولا جلوی pc رو نگرفتن واسه همین امسال COD:MW2 روی pc به گند کشیده شد ! به نظر من که بابا جمع کنین کلا سردر فرومتون بزنین طرفداران کنسول ! واقعا رئیس فروم عدالت رو نشون داد و همه دیدیم که چگونه یه فن بوی کنسول شده رئیس کل فروم بازیها ! شما عزیزم باید ریاست بخش کنسولا رو قبول کنین هر وقت تونستین بی طرف باشین بعد بیاین رئیس این قسمت باشین ! دیگه نیازی هم به تحلیل نداره همه چی مثل روز روشنه !
.gif)
جالبه دوستان همین آقا ... میان نظر میدن و میگن امتیازات سایتهای معروف مهم نیست , مهم اینه که بازیگر چه نظری داشته باشه (و احتمالا نظر خودشون از سایتها و حرفه ای ارجع تره ) «به قسمت نظرات جناب همکار بازنشسته مراجعه فرمائید !!» ... خلاصه دسته همتون رو شده آقایون معاون و رئیس و ...
این فروم هم که از همه بدتر بیشتر فرومهای حرفه ای همه این داستانها توشون هست و اینطوری هم باهش برخورد نمیشه بعد این فروم فکستنی میاد html code رو غیر فعال می کنه ! (ربطش هم خودتون پیدا کنین !)
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
خلاصه من همینجا به رئیس فروم
اخطارها می کنم که حساب کار خودشو بکنه ! اگر مثل یه جامعه آزاد اومده اخطارم پاک کرد که کرد ! اگر نه معلوم میشه که حق شماها همین آقایونین که بهتون حکومت می کنن !
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
خلاصه من همینجا به رئیس فروم
اخطارها می کنم که حساب کار خودشو بکنه ! اگر مثل یه جامعه آزاد اومده اخطارم پاک کرد که کرد ! اگر نه معلوم میشه که حق شماها همین آقایونین که بهتون حکومت می کنن !