تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 79 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 783

نام تاپيک: Metro 2033

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

هیچ جای دنیا جز ایران pc رو به عنوان ابزار بازی نمیشناسن
    اشتباه میکنی سینا جون.اصلا همچین چیزی نیست.هر 3 تا کنسول طرفدارهای خودش رو داره و همه جای دنیا بازی میکنن. خبرها که منتشر میشه کامنت های زیرش رو که بخونی معلومه.
    شما گرافیک heavy rain alanwake رو ببین
    گرافیکشون دیدنی و تحسین برانگیزه ولی برای کنسول . نه pc
    میدونی واسه بازی کردنشون چه سیستم قوی میخواد.پس مطمئننا کنسول ها برندن.
    اگه یه دو دو تا چهار تا بکنی میبینی اصلا همچین چیزی نیست. سخت افزار کنسول کجا و pc کجا ؟!
    اگه برای یه بازی وقت بذارن روی pc میبینیم که اصلا همچین اتفاقی نمیفته. مثل بازی mass effect 2 رو که دیدم روی کنسول روی 30 قفل شده بود فریم ریتش ولی من با یه 8800 gt میتونستم بین 50-60 فریم بگیرم ( روی رزولوشن 900*1440 )
    پس اگه میبینین یه برای بازی مثل Gta iv به خاطر ضعیف بودن pc نیست. به خاطر port بد هست. که همچین بازی هایی هم کم میبینیم.

دوست عزیز شما که تو خواب هم نمیتونی alan wake , heavy rain , halo , gow بازی کنی چه طور میتونی حتی انتقادی از این بازی ها بکنی ؟؟؟ دوست داری بازی کنی میدونم اما خوب نمیتونی میدونم که باید حرف مفت بزنی دیگه دست خودت نیست !
    با بچه ها میشینیم یه نقدار پول جمع و جور میکنیم واس شما ps3 , xb360 میخریم که شما هم بتونی بازی کنی که به دلت نمونه داداش....
    لحن شما هم خیلی بدتر از مجید هست. یه جوری میگی انگار اونایی که این بازیا رو بازی نکردن گدا هستن !!
    مگه یه کنسول چنده؟ هم قیمت یه کارت گرافیک خوب (متوسط) که بخوای بخری. بحث تو خواب بازی کردن هم نیست.
    عزیزم شما فقط بازی رو گرافیک میبینی ؟!!! یه نگاه به فیزیک gow , heavy rain بنداز ! بازی فقط گرافیک نیست!
    فیزیک ؟؟!!! انویدیا یعنی فیزیک. فیزیک کنسول رو با pc مقایسه میکنین ؟!

فکر میکنید یکی داره بهتون توهین میکنه خوب مثل مراد جوابش رو بدید نه اینکه بیاد . . .
    فکر میکنید یه نفر داره اشتباه میکنه بیاید با دلیل و مدرک جوابش رو بدید.
    این بحث ها رو هم تموم کنید دیگه که فایده نداره.فکر میکنین کنسول بهتره خوب کنسول بخرین. فکر میکنین pc خوبه با pc حال کنید.
    Last edited by aghamajid1369; 23-02-2010 at 18:36.

2. 10 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

- 2 تا از تکنیک های گرافیکی که تا الان مشخص شده :
    According to a press release issued by the companies, Metro 2033, which does look gorgeous, will support a number of advanced DirectX 11 features including advanced Depth of Field effects and Full Tessellation on character models
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - همچنین در تاریخ 26 March که قرار انویدیا در PAX دستاوردهای جدید خودشو رونمائی کنه (و البته شاید عرضه در بازار جهانی) , به احتمال زیاد این بازی هم با استفاده از کارتهای سری 400 انویدیا پردازش خواهد شد تا کیفیت بازی در PhysX و استفاده از تکنیکهای dx11 برای همگان به اثبات برسه , البته نا گفته نماند که بازی از 3d vision انویدیا هم پشتیبانی می کند !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 7 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

فروم جنبه میخواد..........

حالا این دفعه djmd شروع کرد دفعه قبل هم کنسول بازا

که چی بشه حالا گرافیک پی سی بیشتره دلیلی نداره تو سر کنسول بازا بزنه کسی که ماله من بیشتره یا کنسول بازا بگن بازی اختصاصی داریمتو سره پی سی گیمر ها بزنن

آخرش چه سود و زیانی می بینید ؟

جز این که 5 نفر که تو فروم با هم دست بودن رو به جون هم میوفتن و دلخوری به وجود میاد

تو BC هم همینه حتی تو کامنت های gamespot هم دعوا هست

6. 6 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

لطفا اين پستو پاك نكنين چون فقط بحث علمي توشه....و متفرقه نداره.

مراد جون فکر نمیکنم لازم باشه پست های دوستانت توی تاپی هیلو و فروزا و هنگام کنسل شدن dead space 2 واسه pc رو بیارم برات
    خوب مجيد جان...من كه كاراي اونا رو هم تصديق نمي كنم..من اين تاپيك رو ميگم...... .

چجوری میگی نگرفته عزیزم؟؟ یعنی این سخت افزار محدودش جلوی pc رو نگرفته ؟؟ الان گرافیک انویدیا که بیاد (سری 400 ) خوب یه بازی نمیتونن بسازن براش که قدرتش رو بخواد نشون بده. باید یه جوری بتونن کنسول رو بکشونن دنبالش.
    خوب...ببين سال 2006 كه مثلا gears of war شماره يكش اومد...اونموقع كع كنسول سرتر بود و جلوي pc رو نگرفته بود..حالا شرايط عوض شده و pc از كنسول جلوتر زده...اين طبيعيه و منم اينو ميفهمم.......ولي ميخوام بگم اينو خود سازندگان ميخوان....خودشون ميخوان تا مدتي قدرت سخت افزاري ثابت باشه تا بتونن راحت بازي بسازن و مردم هم بتونن با توجه به جيبشون بازي تهيه كنن...... .

دقیقا. یه کنسول جدید میاد.6 سال میمونه در حالی که pc همینجوری داره پیشرفت میکنه . . .
    آره ديگه..اينو هردمونم قبول داريم.... .

کیه که دلش نخواد گرافیک بازی ها پیشرفت کنه ؟!
    اونا نمیخوان پیشرفت کنن تا کنسولشون اوراق نشه و سودی ببرن ازش.
    همين ديگه.....منم همينو ميگم همه سازنده ها همينو ميخوان حتي وفاداران ساخت بازي براي pc ....براي اونا اولويت پول درآوردن.....نه اختراع شونصد تا تكنولوژي گرافيكي....

اگه بحث اخطار گرفتن باشه در این زمینه خیلیای دیگه هم باید اخطار بگیرن. چه قبلا چه حالا.
    خوب اونا هم بايد اخطار بگيرن ديگه.....من مدنظرم اين تاپيك و اگه دفعه ديگه بچه هاي كنسولي همچين بحثي راه انداختن و من هم on بودم بهشون گوشزد مي كنم...... .

كلا مجيد جان با شما ميشه بحث كرد و به نتيجه رسيد...... .
    Last edited by halflife g; 23-02-2010 at 19:01.

8. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

با اینکه واقعا تاپیک دیگه با این پست منحرف میشه (و باید یه فکری واسش کرد!) -- شما به من بگو کنسولا با چه رزلوشنی اون بازیها رو اجرا می کنن ؟! دیگه ماکزیمم 720p درسته ؟! خوب این یعنی چی 720*1280 .. خوب مشخصا یه سیستم 300 400- تومنی هم می تونه تو اون رزلوشن اون دوتا بازی رو اجرا کنه !! نمی تونه ؟! (پس بازم نمیشه نتیجه گرفت کنسولا برندن ! اگه هم این بازیها واسشون اختصاصی نشن دلیلی وجود نداره کسی کنسول بگیره -- البته به نظرم قبلا اینو گفتم)

---------------------------------------------------------------------------

اینکه pc همیشه برندست که معلومه . چون هرروز میشه ارتقاش داد.ولی شرکتهایی مثل سونی و مایکروسافت هست که نمیشه جلوشون واستاد و اونا هر بازی رو که بخوان انحصاری میکنن.خوبه من گفتم طرفدار pc ولی دوست ندارم اعضا به جون هم بیفتن.بهتر با منطق حرف زد تا این که با عصبانیت به جون هم افتاد

10. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفا اين پستو پاك نكنين چون فقط بحث علمي توشه....و متفرقه نداره.

خوب مجيد جان...من كه كاراي اونا رو هم تصديق نمي كنم..من اين تاپيك رو ميگم...... .

خوب...ببين سال 2006 كه مثلا gears of war شماره يكش اومد...اونموقع كع كنسول سرتر بود و جلوي pc رو نگرفته بود..حالا شرايط عوض شده و pc از كنسول جلوتر زده...اين طبيعيه و منم اينو ميفهمم.......ولي ميخوام بگم اينو خود سازندگان ميخوان....خودشون ميخوان تا مدتي قدرت سخت افزاري ثابت باشه تا بتونن راحت بازي بسازن و مردم هم بتونن با توجه به جيبشون بازي تهيه كنن...... .

آره ديگه..اينو هردمونم قبول داريم.... .

همين ديگه.....منم همينو ميگم همه سازنده ها همينو ميخوان حتي وفاداران ساخت بازي براي pc ....براي اونا اولويت پول درآوردن.....نه اختراع شونصد تا تكنولوژي گرافيكي....

خوب اونا هم بايد اخطار بگيرن ديگه.....من مدنظرم اين تاپيك و اگه دفعه ديگه بچه هاي كنسولي همچين بحثي راه انداختن و من هم on بودم بهشون گوشزد مي كنم...... .

كلا مجيد جان با شما ميشه بحث كرد و به نتيجه رسيد...... .
    ازونجایی که بحث خیلی علمی بود ! و معلوم نشد که GeOW چطوری گرافیکی بالاتر از PC در سال 2006 داشت ! (که همچین چیزی اصلا با عقل جور در نمیاد !) آره کاملا مشخصه که اصلا کنسولا جلوی pc رو نگرفتن واسه همین امسال COD:MW2 روی pc به گند کشیده شد ! به نظر من که بابا جمع کنین کلا سردر فرومتون بزنین طرفداران کنسول ! واقعا رئیس فروم عدالت رو نشون داد و همه دیدیم که چگونه یه فن بوی کنسول شده رئیس کل فروم بازیها ! شما عزیزم باید ریاست بخش کنسولا رو قبول کنین هر وقت تونستین بی طرف باشین بعد بیاین رئیس این قسمت باشین ! دیگه نیازی هم به تحلیل نداره همه چی مثل روز روشنه !
    جالبه دوستان همین آقا ... میان نظر میدن و میگن امتیازات سایتهای معروف مهم نیست , مهم اینه که بازیگر چه نظری داشته باشه (و احتمالا نظر خودشون از سایتها و حرفه ای ارجع تره ) «به قسمت نظرات جناب همکار بازنشسته مراجعه فرمائید !!» ... خلاصه دسته همتون رو شده آقایون معاون و رئیس و ...
    این فروم هم که از همه بدتر بیشتر فرومهای حرفه ای همه این داستانها توشون هست و اینطوری هم باهش برخورد نمیشه بعد این فروم فکستنی میاد html code رو غیر فعال می کنه ! (ربطش هم خودتون پیدا کنین !)

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

خلاصه من همینجا به رئیس فروم اخطارها می کنم که حساب کار خودشو بکنه ! اگر مثل یه جامعه آزاد اومده اخطارم پاک کرد که کرد ! اگر نه معلوم میشه که حق شماها همین آقایونین که بهتون حکومت می کنن !

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

خلاصه من همینجا به رئیس فروم اخطارها می کنم که حساب کار خودشو بکنه ! اگر مثل یه جامعه آزاد اومده اخطارم پاک کرد که کرد ! اگر نه معلوم میشه که حق شماها همین آقایونین که بهتون حکومت می کنن !

12. 3 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ازونجایی که بحث خیلی علمی بود ! و معلوم نشد که GeOW چطوری گرافیکی بالاتر از PC در سال 2006 داشت ! (که همچین چیزی اصلا با عقل جور در نمیاد !) آره کاملا مشخصه که اصلا کنسولا جلوی pc رو نگرفتن واسه همین امسال COD:MW2 روی pc به گند کشیده شد ! به نظر من که بابا جمع کنین کلا سردر فرومتون بزنین طرفداران کنسول ! واقعا رئیس فروم عدالت رو نشون داد و همه دیدیم که چگونه یه فن بوی کنسول شده رئیس کل فروم بازیها ! شما عزیزم باید ریاست بخش کنسولا رو قبول کنین هر وقت تونستین بی طرف باشین بعد بیاین رئیس این قسمت باشین ! دیگه نیازی هم به تحلیل نداره همه چی مثل روز روشنه !
    جالبه دوستان همین آقا ... میان نظر میدن و میگن امتیازات سایتهای معروف مهم نیست , مهم اینه که بازیگر چه نظری داشته باشه (و احتمالا نظر خودشون از سایتها و حرفه ای ارجع تره ) «به قسمت نظرات جناب همکار بازنشسته مراجعه فرمائید !!» ... خلاصه دسته همتون رو شده آقایون معاون و رئیس و ...
    این فروم هم که از همه بدتر بیشتر فرومهای حرفه ای همه این داستانها توشون هست و اینطوری هم باهش برخورد نمیشه بعد این فروم فکستنی میاد html code رو غیر فعال می کنه ! (ربطش هم خودتون پیدا کنین !)

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

من كه گفتم الان و در اين زمان كنسول جلوي pc رو گرفته ولي مثه اينكه شما اصلا پست منو با دقت نخووندي..... .

تازه گيرز1 اون زمان گرافيكي رو ارايه داد كه در اون زمان براي pc نبود.....اينو كه ديگه هممونميدونيم...شما ميخواي بگي گرافيك geow1 اون زمان هم از pc عقبتر بود؟؟

در مورد نقدي هم كه من واسه گيما مينويسم...ادعايي ندارم يه جور اطلاع رسانيه ...به عنوان يه كاربر كه بازي رو انجام داده نظر ميدم...اينكار در bc هم انجام ميشه....امكان هم داره نظرم اشتباه باشه....

راستي لطفا اينقدر مسخره نكنيد...فهميديم شما دانشمندي و عالم......... .
    Last edited by halflife g; 23-02-2010 at 20:33.

14. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

120% تایید میشه. این دیگه چه وضعشه؟!!!
    جناب Sam fisher شما موقعی که توی تاپیک ps3 من با یه عده دعوام میشد توی تاپیک ه-ک ps3 به من توهین میشد توی تاپیک فروزا به هرکی از بازی بد میگفت توهین میشد توی تاپیک هیلو یکی از بچه ها اومد درباره بازی هیلو یه چیزی گفت شما با یه لحن خیلی جالب گفتین وقتی از چیزی سر در نمیارین مجبور نیستین پست بدین و 1000000 تا نمونه همینجوری دیگه کجا بودین ؟؟؟!!!!
    در اینکه خود شما هم طرفدار کنسول هستین شکی نیست. چون یه بار رفتارتون رو توی تاپیک اخبار کوتاه درباره کرایسیس 2 دیدم.
    ولی از یه مدیر یه انتظارات دیگه میره . . .

16. 8 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

یه تعداد پست پاک کردم گفتم شاید بیخیال شین اما میبینم من خسته شدم از پست پاک کردن ولی شما هنوز از اسپم دادن خسته نشدین...
    یه اخطار داده فقط به شروع کننده ی بحث!
    +
    در اینکه خود شما هم طرفدار کنسول هستین شکی نیست
    من در حال حاضر یه 360 و یه پی سی که بازی های روز رو به راحتی اجرا میکنه دارم تا یکی دوسال پیش هم پی اس پی داشتم. اگر پول داشتم حتما یه پی اس تری هم میخریدم.از اتمام دوره ی سگا تا خرید پی اس پی پی سی گیمر بودم ولی بازی های تاپِ پی اس تو رو بازی کردم. به شخصه برای بازی کردن 360 رو ترجیح میدم بجز برای بازی های استراتژیک که فقط پی سی چون با دسته اعصابم خورد میشه.
    برای آنلاین بازی کردن هم لایو رو ترجیح میدم چون هیچ محیط مجازیی جذابیت و نشاطی در حد لایو نداره.

+
    اینقدر نگید پی سی به روز میشه و کنسول نه...مگه الان پی سی شما به نت وصل میشه و قطعاتش آپگرید میشن؟! نه عزیز من باید کلی پول صرفش کنید...کلا کسانیکه پی سی گیمر حرفه ای هستن همیشه در حال خرج کردن و خرید آخرین قطعات با صرف پول های زیادن. در ضمن بازی هایی که گرافیکشون از بازی های کنسول بالاتر باشن اینقدر زیاد نیستن که افراد متوسط به خاطر اونها پی سی رو آپگرید کنن و معمولا هم در آخر هر نسل هست که پی سی سبقت میگیره نه الان که بهترین گرافیک متعلق به یک بازی از کنسول پی اس تری هست. من به عنوان یه فرد با بودجه ی متوسط ترجیح میدم اول هر نسل یه پولی بدم و تا آخر نسل اکثریت بازی ها رو با آخرین کیفیت بازی کنم و اگر پول اضافه داشته باشم پی سی رو آپگرید میکنم تا از بازی های اختصاصی پی سی هم لذت ببرم.

حالا اگر این یعنی من فنه 360ام خوب برید همه جا جار بزنید سم فیشر فنه 360: دی

جناب Sam fisher شما موقعی که توی تاپیک ps3 من با یه عده دعوام میشد توی تاپیک ه-ک ps3 به من توهین میشد
    بخاطر ندارم ولی اگر بهتون توهین میشه نباید واکنش نشون بدید به بنده یا یکی از همکاران اطلاع بدید تا رسیدگی کنیم.

اخطار شما مدت دار هستش و بنده قصد پاک کردن اون رو ندارم چون با پستتون کاربران رو تحریک کردید و خواسته یا ناخواسته بحث تکراریه بین کنسول و پی سی رو راه انداختید.

18. 9 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اینقدر نگید پی سی به روز میشه و کنسول نه...مگه الان پی سی شما به نت وصل میشه و قطعاتش آپگرید میشن؟! نه عزیز من باید کلی پول صرفش کنید
    خوب پول صرفش میکنیم. مگه یه عده نمیرن هر بازی ps3 رو در حدود 60 تومن میخرن ؟؟
    خوب من هم یه کارت گرافیک 8800 خریدم حدود دو سال پیش ( فکر میکنم 400 تومن خریدمش اگه درست یادم مونده باشه ) تا الان هم روی هیچ بازی ای کم نیاورده برام. همشون هم روی Highest . فقط بعضی موقع ها آنتی الایزینگ رو فول نمیتونستم بذارم.

کلا کسانیکه پی سی گیمر حرفه ای هستن همیشه در حال خرج کردن و خرید آخرین قطعات با صرف پول های زیادن.
    واقعا pc gamer حرفه ای وجود داره ؟؟!!
    از نظر دوستانتون کسی که کنسول نداشته باشه اصلا جزء گیمر حساب نمیشه چه برسه به اینکه بخواد حرفه ای هم باشه !!

در ضمن بازی هایی که گرافیکشون از بازی های کنسول بالاتر باشن اینقدر زیاد نیستن
    هرچی pc قوی تر گرافیکش در برابر کنسول قوی تر. اونم توی تمام بازی ها (مقایسه ها که هست.5 Re و Dragon age و Batman (فیزیک) و Border land کاری به بازی های قدیمی ندارم مثل fall out 3 که مقایسه هاش توی Game spot بود.البته اگه GS رو قبول دارید ) . به جز چند تا بازی که مسخره پرت شدن . . .

بهترین گرافیک متعلق به یک بازی از کنسول پی اس تری هست.
    بهترین بازی از لحاظ گرافیک در سال 2009 شد. نکنه واقعا کرایسیس رو هم زده زمین ؟!!
    این رو من واقعا نشنیدم که در حال حاضر بهترین بازی از لحاظ گرافیک Uncharted باشه ( البته اگه منظورتون این بازیه)
    اگه واقعا منبعی هست بذارید تا یه کم به اطلاعات کوچیک من اضافه بشه

بخاطر ندارم ولی اگر بهتون توهین میشه نباید واکنش نشون بدید به بنده یا یکی از همکاران اطلاع بدید تا رسیدگی کنیم.
    به خاطر ندارید چون نبودید. از همکار محترم انجمن کنسول بپرسید فکر میکنم یادشون باشه. از توهین های یه نفر از دوستانشون تشکر کردن من توی پیغام خصوصی گفتم بهشون که این چه وضعشه ولی ایشون حتما خیلی خدا هستن که حاضر نشدن حتی جواب پیغام من رو بدن !!

حالا اگر این یعنی من فنه 360ام خوب برید همه جا جار بزنید سم فیشر فنه 360: دی
    شما فن کنسول باشی فن pc باشی برای من فرقی نداره. برای من مهمه که توی یه بحث های این چنینی عادلانه برخورد کنید.

20. 8 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •