تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: بین ماتیز و پراید کدوم رو انتخاب کنم؟

داره خودمونی میشه mohammadrezag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست من اگر بخواین طبق حرف ها و حرکات مردم ماشین بخرید اینجوری هیچ وقت صاحب ماشین نمیشید.
    بهتره به این چیزا اصلا فکر نکنید.
    ببینید من یه زمان یه گوشی داشتم نوکیا 3650 بسکه بهم گفتن این لنگه دمپایی چیه تو دستت متنفر شده بودم از این گوشی
    با بیچارگی هم ردش کردم رفت
    99% مردم براشون مهمه نظر دیگران و نا خودآگاه اثر میزاره روی ذهن
    مطمئنا اگه ماشینی بخرم هر روز یکی بهم یه چی بگه متنفر میشم
    درسته بحث فنی نیست ، اما راهنمایی خوبی برای خرید هست که موقع خرید باید توجه کرد

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببینید من یه زمان یه گوشی داشتم نوکیا 3650 بسکه بهم گفتن این لنگه دمپایی چیه تو دستت متنفر شده بودم از این گوشی
    با بیچارگی هم ردش کردم رفت
    99% مردم براشون مهمه نظر دیگران و نا خودآگاه اثر میزاره روی ذهن
    مطمئنا اگه ماشینی بخرم هر روز یکی بهم یه چی بگه متنفر میشم
    درسته بحث فنی نیست ، اما راهنمایی خوبی برای خرید هست که موقع خرید باید توجه کرد
    مطمئنا شما هر ماشینی بخری یه عده هستند که هی بگن عجب ماشین آشغالی خریدی. بدرد نمی خوره! پولتو دور ریختی. فلان ماشینو می گرفتی بهتر بود! و .... در هر حال انسان برای خودش زندگی می کنه نه برای دیگران. باید ببینی که چی مناسب خودته و چی بدرد خودت می خوره نه اینکه فلانی مثلا فکر می کنه ماشینه تو خوشگله یا نیس. اگه اینطوری بخوای فکر کنی یک نفر دیگه هم هست که به نظرش ماشینی که نفر قبلی می گفت خوبه بدرد نخوره. اینجوری برای بقیه زندگی کردی. کلی پول ماشین دادی تا بقیه رو شاد و راضی نگه داری.
    در ضمن همین ماتیز (و هم خانوادش MVM) اگه اینهمه بدبینی پشتش بود تو زمان تولیدش اینقدر فروش و خواهان نداشت. (همونطور که MVM همین الان هم بازار خودشو تو ایران به خوبی داره و داره هر روز بیشتر هم می شه)
    به شخصه در زندگیم نظرات مردم در موارد سلیقه ای و نسبی ذره ای اهمیت نداشته و همینو یکی از عوامل موفقیت تو زندگیم می دونم. به شما هم توصیه می کنم اینطور باشید. بحثهای فنی و نیازهاتون رو برای انتخاب ماشین در نظر بگیرید و ذره ای به حرف و حدیث مردم توجه نشون ندین. ممنون

3. 3 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •