ریو درست و حسابی پیدا نکردم از این مدل .
اما اینطور که مشخصاتش رو می خوندم , کنتراست بسیار پایین و زاویه دید خیلی محدودی داره .
ریو درست و حسابی پیدا نکردم از این مدل .
اما اینطور که مشخصاتش رو می خوندم , کنتراست بسیار پایین و زاویه دید خیلی محدودی داره .
a650 تا اونجا که من اطلاع دارم ال سی دی تولیدی سال 2007 سامسونگ هست ! . امون از دست این ایرانی جماعت سود جو...خوب بشنوید از داستان خرید من:
بعد از تاخیر در ورود v10 با هزار زحمت خودم رو به خرید b650 راضی کردم و بالاخره دیروز خریدم و امروز ساعت 3 بعد از ظهر برای نصب اومدن. بسیار سریع اومدن ، نصب کردن و رفتن. راستش اون موقع حواس من بیشتر به انداره تی وی و ترکیب اون با اتاق بود. اولین چیز که نظر ما رو جلب کرد خش روی تلویزیون بود البته نصاب گفت که خاک و کثیفیه میره یه جارو من امتحان کردم با دست به نظرم محو شد و بیشتر رفتم دنبال پیدا کردن پیکسل سوخته و کیفیت تصویرو این جور چیزها. خلاصه این دو نفر رفتن و من شروع کردم تنظیمات سی نت رو انجام بدم. بعد از اتمام کیفیت ps3 رو دیدم به نظرم رنگ سبز مایل به سبز فسفری اومد. همون موقع برادرم هم تصاویر چند صفحه قبل همین تاپیک رو دید و متوجه شدیم اون برچسب های اطراف پنل نیست. راستش این از خوبی های فروم است دیگه. ما داشتیم بحث می کردیم که مادرم گفت این ها خش هست و پاک نمی شه. خوب دیگه داشت فطعه های پازل کامل می شد. من گفتم این پنل با این همه خش و گرد و خاک روش نو نیست. گشتم ئاخل منو برای پیدا کردن جایی که بشه میزان کارکرد صفحه رو فهمید. پیدا نکردم رفتم سراغ دفترچه راهنما ...
فکر می کنید چی دیدم....
بعله...دفترچه سری 5
بلافاصله مدل رو از پشت تی وی چک کردم. این رو دیگه نمی تونید حدس بزنید
..
..
50A650 ولی برگه خرید ما که سری B بود
وای یعنی نماینده سامسونگ مدل سال قبل رو اون هم دست دوم به ما فروخته؟
خوب گفتم شاید انبار اشتباه کرده و ...
ساعت 5 رفتم اونجا دیدم که جای تلویزیون دیشبی خالیه !!!!!!!!!!!!
مسئول اونجا آقای هدایت نامی به من میگه اصلا سامسونگ چنین مدلی نداره!!!!!
خلاصه از این جا به بعد چند ساعتی ما در گیر بودیم تا این آقا بالاخره پول ما رو پس داد اون هم با کلی دردسر و اعصاب خوردی
این که دوستان مراقب باشید
برایتنس این مدل همنطور که قبلا گفته شد از g10 پایین تره , تصویر b650 مات نیست , وقتی شما تصاویر براق ال سی دی ها رو می بینید حس می کنین تصویر این مدل مات هست .ن الان از نمایندگی سامسونگ میام البته جمهوری نرفتم راستش من که از این b650 زیاد خوشم نیومد هم رنگها به نظر من زیادی اشباع شده بود و تو ذوق میزد و هم در کمال تعجب وقتی از کنار به تلوزیون نگاه کردم تصویر مات میشد و وضوح کامل رو نداشت نمیدونم شاید این مدل مال قبل از update شدنش بود ولی g10 تصویر زیباتری به نظر من داره ولی حیف که 46 یا 50 نداره.
کسی از پلاسماهای ال جی اطلاعاتی نداره این pq70 و ps80 چطور هستند؟ البته کنتراستشون 1 به 2000000 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[URL]http://www.goldiran.ir/Mod_Core/Pages/ProductSpecification.aspx?id=e8f2290e-13e1-456a-816a-44ad957110c4&catid=402[/URL
یکی از دلایل کم استقبال شدن پلاسما در گذشته پشت ویترین فروشگاه ها نداشتن تصویر براق مثل ال سی دی ها بود به همین دلیل بین عموم مردم کم استقبال تر بود نکته جالب توجه g10از 95 درصد ال سی دی های بازار تصویر براق تری داره.در کل براقیت تصویر مزیت نیست و بیشتر جنبه جذاب شدن تصویر رو داره نه بودن تصویری واقعی و با کیفیت تر .
پلاسماهای تولید شده اخیر ال جی از جمله تاپ مدل این برند ps80 جزو پلاسماهای با کیفیت متوسط حساب میشن و در سطح عالی نیستن.
Last edited by Ami R 940; 12-11-2009 at 23:15.
امیرجون من نمی گم تصویرش مات بود بلکه گفتم وقتی از کنار (با زاویه 160 درجه) به تلوزیون نگاه میکردم تصویر مات میشد و اصلآ صحبت براق بودن رو نکردم و بیشتر بدنبال طبیعی بودن رنگها بودم که به نظرم رنگها زیادی اشباع شده بود و اون ملایم بودن g10 رو نداشت. البته این نظر من هست و دوستان میتونن خودشون از نزدیک ببینن و نظرشون رو بگن.
شما می تونین با بالا بردن برایتنس اشباع رنگ رو کم تر کنید و تصویر رو روشن تر , یا وارد تنظیمات رنگ بشی و پنل رو مطابق سلیقه ات کالیبره کنی ,تنظیمات تصویر این مدل کاملا گسترده و حرفه ای هست .
در این مورد هم هیچ جای شکی نیست g10 کیفیت تصویر بهتر و pop تری از b650 ارائه میده .مطمنن اگر سایز بزرگتری داشت بهترین جانشین برای v10 بود.
Last edited by Ami R 940; 13-11-2009 at 12:36.
آقا یکی مارو از این دو راهی درآره ما که نفهمیدیم G10 بهتره یا PN50B650 بغیر از اندازش؟
واقعا کیفیت تصویر B650 با کنتراست دینامیکی 3000000 به پای 42G10 نمیرسه؟
یه سوال دیگه میشه یه سینمای خانگی با کیفیت صدای خیلی خوب معرفی کنین که باندهای پشت سریش بی سیم باشه؟
ممنون دوست عزیزکسی از پلاسماهای ال جی اطلاعاتی نداره این pq70 و ps80 چطور هستند؟
بالاخره یکی پیدا شد و اسمی هم از ال جی برد
خداییش خیلی بعیده ال جی از سامسونگ اینقده بد تر باشه که حتی نامی ازش نیاد
منم یه ال چی مدل PG70 سفارش دادم 50 اینچ
اما هیچ اطلاعاتی نتونستم در موردش کسب کنم
اگر کسی کمک کنه جای دوری نمی ره و دعاش می کنم
دوست عزيز اينم مشخصات 50PG70
![]()
- دارای کنتراست 1:1000000
- دارای 1000صفحه تله تکست
- با زاویه دید 178
- دارای وضوح1080*1920
- سیستم تصویر ساز Dual XD Engine
اوه اوه پلاسمای pg70 خریدی.... غم آخرت باشه... ال جی کیفیت پلاسماهاش خیلی افتضاحه فقط به درد اتاق تاریک میخوره.
دوست عزیزاوه اوه پلاسمای pg70 خریدی.... غم آخرت باشه... ال جی کیفیت پلاسماهاش خیلی افتضاحه فقط به درد اتاق تاریک میخوره.
شما این تلویزیون را از نزدیک دیدین تصویرش را؟
دوست عزيز ما رو دعا كردي!!
شما كه ميخواستيد از برند ال جي بگيريد حداقل مدل PS80 رو ميگرفتيد نه PG70 i رو كه از رده خارج شده هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)