تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: کمک براي خريد سيستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه powerfulman2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

1- مادربرد MSI P55-GD65 مادربرد بسيار خوبيه با امکانات مناسب که حدود 200 قيمتشه.
    2- براي سيستم شما پاور green 685b پيشنهاد ميشه.
    3- سي پي يو intel core i5 750 بسيار مناسبه و جوابگوي کليه نيازهاي شما هست.
    4- ساير قطعات هم خوب انتخاب کردي.فقط دقت کن براي رم يک کيت دوال 2*2 با باس 1333 و يا 1600 متناسب با هزينت بگير .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب ممنون از همه دوستان.من يه سيستم ميخواستم که بيشتري کاربردم گيم هست و ديدن فيلم و گوش دادن موزيک و اينترنت،ميخوامم تا 4،3 سالي به روز باشه و بازيهاي جديدي رو که مياد راحت و روون اجرا کنه بعا هم اگه نياز بود بشه راحت ارتقاش داد.حالا اين سيستم مد نظرم شده.لطف کنين دوستان نظراتتونو بدين ممنون ميشم:

cpu i5 750
    MSI P55-GD65
    vga 5850
    monitor 22500
    ram teamgrop or crosair or ocz 2*2 1333
    samsung f3 500g h.d.d or western
    dvd rw liteon 22x
    power 685w green

keyboard mouse gaming a4tech
    speaker logitech

اگه نباشه جاش خالی می مونه powerfulman2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب ممنون از همه دوستان.من يه سيستم ميخواستم که بيشتري کاربردم گيم هست و ديدن فيلم و گوش دادن موزيک و اينترنت،ميخوامم تا 4،3 سالي به روز باشه و بازيهاي جديدي رو که مياد راحت و روون اجرا کنه بعا هم اگه نياز بود بشه راحت ارتقاش داد.حالا اين سيستم مد نظرم شده.لطف کنين دوستان نظراتتونو بدين ممنون ميشم:

cpu i5 750
    MSI P55-GD65
    vga 5850
    monitor 22500
    ram teamgrop or crosair or ocz 2*2 1333
    samsung f3 500g h.d.d or western
    dvd rw liteon 22x
    power 685w green

keyboard mouse gaming a4tech
    speaker logitech
    عاليه
    فقط يه پيشنهاد ديگه : اگه تونستي موس و کيبردتو هم لاجيتک بگير که قابل مقايسه با a4tech نيست.

4. این کاربر از powerfulman2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kaenat_quantom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض خرید سیستم 900 تومانی

با سلام خدمت همه دوستان ، نمیدونم سوالمو جای درستی مطرح کردم یا نه اگه آره که ممنون اگه راهناییم کنین اگرم نه که بفرمایید کجا بپرسمش
    من یه سیستم برای دانشگاه میخوام به عنوان کلاینت باشه تا 900 تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عاليه
    فقط يه پيشنهاد ديگه : اگه تونستي موس و کيبردتو هم لاجيتک بگير که قابل مقايسه با a4tech نيست.
    آخه قيمتش خيلي بالاتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کلا يه سوال دارم و اون اينکه واسه گيم AMD بهتره يا INTEL؟کاري به هزينه اش ندارم که مثلا بگين تو يه قيمت برابر فلان سي پي يو بهتره،کلا کدوم واسه گيم بهترن؟و همينطور گرافيکهاي انويديا يا اي تي آي؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کلا يه سوال دارم و اون اينکه واسه گيم AMD بهتره يا INTEL؟کاري به هزينه اش ندارم که مثلا بگين تو يه قيمت برابر فلان سي پي يو بهتره،کلا کدوم واسه گيم بهترن؟و همينطور گرافيکهاي انويديا يا اي تي آي؟
    این مقایسه غلط هست چون تو خیلی قیمتها مثلا ای ام دی پردازنده برای رقابت نداره از نظر کارایی در همه اپلیکیشنها اینتل به طور کاملا محسوسی بهتر هست کار ای ام دی چند ماهی شده عرضه محصولات رده میانی کاهش قیمت و عرضه پردازنده های قبلی با مصرف کمتر در حالی که اینتل با عرضه i5 750 و سوکت 1156 -در آینده با سری **6 تکمیل میشه -کاملا برتر هست...

در مورد گرافیک ای تی آی با عرضه 5000 شوک جدی به انویدیا وارد کرده و 295 رو به راحتی از دور خارج - قیمت مناسب کارایی فوق العاده و مصرف و دمای کم و امکانات جدید

فرمی که نسل جدید کارتهای انویدیا هست فعلا تاخیر خورده...الان تقریبا همه سیستم های های اند از پردازنده اینتل و گرافیک ای تی آی بهره میبرن برای بازی و...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من که گفتم بحث قيمت رو در نظر نگيرين.مثلا ميخوام بدونم تو گيم کلا سي پي يو اينتل با فلان مين بهتر جواب ميده يا اي ام دي با همون مين يا هر کدوم با يه مين که سازگارترن؟اصلا همين h5 واسه گيم بهتره و آيندش بهتره يا amd 965 يا 955 و اين مين msi ‌بهتره يا giga p55-ud3p و هارد سامسونگ بهتره يا سي گيت يا وسترن؟و رم کراس اير يا تيم گروپ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من که گفتم بحث قيمت رو در نظر نگيرين.مثلا ميخوام بدونم تو گيم کلا سي پي يو اينتل با فلان مين بهتر جواب ميده يا اي ام دي با همون مين يا هر کدوم با يه مين که سازگارترن؟اصلا همين h5 واسه گيم بهتره و آيندش بهتره يا amd 965 يا 955 و اين مين msi ‌بهتره يا giga p55-ud3p و هارد سامسونگ بهتره يا سي گيت يا وسترن؟و رم کراس اير يا تيم گروپ؟
    اولا که هر مینی یا اینتل پشتیبانی می کنه یا ای ام دی

بله الان مثلا اینتل سری i7 سی پی یو های فوق حرفه ای داره با قیمتها وحشتناک که برای هر کاربردی فوق العاده هستند ای ام دی فعلا توان رقابت تو محصولات رده متوسط با اینتل رو داره پس کارایی بیشتر شد با اینتل

قطعا سوکت 1156 بهتر خواهد بود چند روزی هم هست پردازنده های جدیدش عرضه شدن هارم فعلا تو بازار spinpoint سامسونگ گزینه خوبی هست رم برای بازی و کاربرد عادی فرقی نمی کنه اگه اورکلاک می کنی باید رو برندش حساس بشی رمهای حرفه ای با خنک کننده های عالی و ...از corsair انتخاب خوبی هستندو...

11. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من ميبينم بعضي از دوستان ميگن i5 آينده نداره و ديگه توليد نميشه،اين چقدر حقيقت داره و با اين شرايط i7 گزينه بهتري نيست و يا کلا amd?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •