تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: ◄فرق بین 64Bit با 32Bit

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

تقریبا چقدر رو میگیره؟
    ممنون
    دقیق نمیشه مقداری گفت. شما حدود 10 درصد بیشتر در نظر بگیر. البته تقریبی.
    ببینید شما میتونید الان 64 بیت نصب کنید و بعدا رم رو بیشتر کنید.

آقا من یک مشکلی دارم :
    وقتی گوگل کروم رو باز میکنم ( ورژنش 4.0.213.1 هست ) سیستم چند دقیقه هنگ میکنه! ( 64 بیتی ام )
    اما وقتی با اینترنت اکسپلورر 64 بیتی ( 32 بیتی هم هنگ میکنه تا جایی که باید Log Off کنم ) سیستم اصلا هنگ نمیکنه! ( هنگ کردن نکه نشه استفاده کرد ، مثلا دیگه نمیتونی بیای رویه دسکتاپ همش انگار تویه لودینگه تسک بار هم میترکه )
    آقا گوگل کروم ورژن 9 داده بعد شما 4 استفاده میکنی؟
    ببین ورژنهای جدید هم مشکل دارند؟
    اینترنت اکسپلورر یعنی توی ویندوز 32 بیتی هنگ میکنه؟
    در کل IE رو هم پیشنهاد میکنم جدیدش رو نصب کنی:

Google Chrome 9.0.570.1 Beta
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Internet Explorer 9 Beta
    کد:

2. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دقیق نمیشه مقداری گفت. شما حدود 10 درصد بیشتر در نظر بگیر. البته تقریبی.
    ببینید شما میتونید الان 64 بیت نصب کنید و بعدا رم رو بیشتر کنید.
    ممنون منم منظورم همون تقریبی بوده.
    رم رو که حتما بعدن زیادش میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض تجربه شخصی از نصب ویندوز7 در قضیه 64 و 32 بیتی

کاربر گرامیی پرسیده بودند ویندوز 64 بیتی چقدر رم مصرف می کند، نسخه 64 بیتی ویندوز 7 را روی یک سیستم با 4 گیگابایت رم نصب کردم (سیستم شماره 1)، استارتاپ‌ متفرقه (غیر از ویندوز) را غیرفعال کنید حول و حوش 800 مگابایت. روی سیستم 1 گیگابایت رم (سیستم شماره 2) مقدار مصرف به کمتر از 500 مگابایت کاهش می‌یابد. به نظرم ویندوز با توجه سخت‌افزار منابع را تقسیم می‌کند. ویندوز 7 حجم حافظه مجازی را در "سیستم شماره1" 4GB و در "سیستم شماره 2" 1GB اختصاص داد.

5. 2 کاربر از dusti55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

کاربر گرامیی پرسیده بودند ویندوز 64 بیتی چقدر رم مصرف می کند، نسخه 64 بیتی ویندوز 7 را روی یک سیستم با 4 گیگابایت رم نصب کردم (سیستم شماره 1)، استارتاپ‌ متفرقه (غیر از ویندوز) را غیرفعال کنید حول و حوش 800 مگابایت. روی سیستم 1 گیگابایت رم (سیستم شماره 2) مقدار مصرف به کمتر از 500 مگابایت کاهش می‌یابد. به نظرم ویندوز با توجه سخت‌افزار منابع را تقسیم می‌کند. ویندوز 7 حجم حافظه مجازی را در "سیستم شماره1" 4GB و در "سیستم شماره 2" 1GB اختصاص داد.
    بینید اینکه ویندوز اطلاعاتش رو در Page File ذخیره کنه مشکل رو حل نمیکنه چون اطلاعاتی که از طریق Page File بارگذاری بشن سرعت پایین تری دارند. برای همین در سیستم 1 گیگابایت رم با اینکه مقدار کمتری Physical Memory مصرف شده ولی هنگام باز کردن یک برنامه که رم رو اشغال کنه به دلیل اینکه ویندوز سایر برنامه ها رو مجبوره به Page File هدایت کنه تا شما Low Memory نشید به همین علت سرعت به طور محسوسی کاهش پیدا میکنه.
    اما همونطور که گفتید توی سیستم با رم زیاد ویندوز محدودیتی نداره که همه چیز رو در Virtual Memory مدیریت کنه و در هر لحظه بین برنامه ها سوئیچ کنید باز هم سرعت بالاست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض درباره میزان مصرف رم و راه جبران کمبود رم

بینید اینکه ویندوز اطلاعاتش رو در Page File ذخیره کنه مشکل رو حل نمیکنه چون اطلاعاتی که از طریق Page File بارگذاری بشن سرعت پایین تری دارند. برای همین در سیستم 1 گیگابایت رم با اینکه مقدار کمتری Physical Memory مصرف شده ولی هنگام باز کردن یک برنامه که رم رو اشغال کنه به دلیل اینکه ویندوز سایر برنامه ها رو مجبوره به Page File هدایت کنه تا شما Low Memory نشید به همین علت سرعت به طور محسوسی کاهش پیدا میکنه.
    اما همونطور که گفتید توی سیستم با رم زیاد ویندوز محدودیتی نداره که همه چیز رو در Virtual Memory مدیریت کنه و در هر لحظه بین برنامه ها سوئیچ کنید باز هم سرعت بالاست.
    بحث بر سر میزان مصرف و اختصاص حافظ است؛ این که می‌گویید استفاده از حافظه مجازی (Virtual Memory) سرعت را پایین می‌آورد امری بدیهی است چرا که سرعت تبادل اطلاعات هارددیسک نسبت به رم بسیار کمترست به همین دلیل "رم" حافظه اصلی است!
    حال که سخن به اینجا کشید می‌خواهم موضوعی را مطرح کنم شاید برای دیگران نیز جالب باشد. همان طور که می‌دانید اخیراً درگاه (port) یو.اس.بی3 رایج شده و همچنین حافظه های فلش نسخه 3 (USB3) نیز ساخته شده است. ادعا شده سرعت تبادل اطلاعاتش تا 5gbps می‌رسد؛ از طرفی نرم‌افزاری به نام ئی.بوست‌پرو (eBoostr Pro) است که ادعا شده می‌تواند حافظه فلش (کول‌دیسک) را تبدیل به رم کند. اگر شما تجربه‌ کار با این نرم‌افزار دارید نتایج و بازدهی آن را بگویید. نظر دهید می‌شود با استفاده از این ترفند کمکی به بهبود کارآیی سیستم کرد و تا حدودی جبران کمبود رم کرد.
    پیشنهاد:
    مقایسه‌ای بین سرعت تبادل اطلاعات رم با یو.اس.بی 3 انجام دهید و نتیجه را بگویید.

کد:
    کد:
    Last edited by dusti55; 23-11-2010 at 08:29.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •