تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 66 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا جواب ماروهم بدید دیگه . یک مقایسه ای چیزی محض رضای خدا شاید باید درشت بنویسم:
    آخرش B690 یا LH50 یا LH90

کلآ ال جی نسبت به سامسونگ مالی هست یا نه؟
    دوست عزيز اگر از نظر مالي محدوديت وجود نداره LH90 گزينه خوبي هست و بعد از اون Lh50 و بعد b690 (دومدل اخري رو من با توجه به اين كه دوستم هر دوتاش رو داشته و تحقيقات كه داشتم گفتم)

قطعا LH90 البته اگر پولشو داری

اگه نداری بین LH50 و B690

مزایای LH50:
    1- مشخصات بهتر
    > کنتراست 150000(نسبت به B690 با کنتراست 100000)
    > زمان پاسخگویی بهتر(شاید خیلی محسوس نباشه. چون زمان پاسخگویی زیر 10 میلی ثانیه برای چشم قابل تشخیص نیست)

2- دو اینچ بزرگتره(42 به 40)

مزایای B690:
    1- دکور زیباتر
    2- امکانات بیشتر

> قابلیت شبکه برای پخش فیلم فول اچ دی و اینترنت
    3- گیرنده قوی تر(مقایسه نکردم. جایی تو همین فروم خوندم که B690 بهترین گیرنده رو تو 40 اینچها داشته)
    4- پخش مناسب تصاویر SD(مثل آنتن)

البته من نمیدونم که این فقط تو ظاهرش تاثیر گذاشته یا از لحاظ فنی هم تاثیرگذار بوده. ضخامت 42 اینچش 9.1 سانتی متر هست که کمی زیاده(B690 حدود 7.9 هست)
    دوست عزيز شما به نظر چون b690 داريد بيشتر هواش رو تو مقايسه داشتيد!!
    من با توجه به تحقيقات كه داشتم و يكي از دوستان با داشتن هر دوم مدل مي تونم بگم كه از لحاظ كيفيت تصويري باز توليد رنگ ها رسپانس تايم Black leve .....مدل LH50 بهتر هست باز يكي از نقاط قوت lh50 صداي بهتر نسبت به b690 هست و پخش تصاوير sd هر دو مدل خوب عمل مي كنن البته دكور b690 بهتر هست
    > قابلیت پخش اکثر فرمتها بصورت Full HD(در حالیکه LH50 بعضی فرمتها را تا SD نشون میده)
    منظورتون رو متوجه نشدم!
    > انطباق 200 هرتز(تو چند تا سایت خوندم این خاصیتش بده)
    ميشه توضيح بديد خاصيت بدش چي هست!؟
    به نظر من LH500 یه مدل قدیمی هست.
    LH50 قديمي هست
    خیلی خیلی ممنون
    من مشکل مالی برای LH90 ندارم ولی جو بازار یک جوری هست که میگن ال جی تو لوازم صوتی زیاد خوب نیست و سامسونگ بخصوص تو تلوزیون بهتره این قضیه یخورده منو نسبت به ال جی دل چرکین کرده.
    دوست عزيز شما زياد به حرف فروشندها توجه نكنيد خودتون مي دونيد براي بازار گرمي چه صحبت هاي بدون مدرك كه نمي زنن
    الان در ال سي دي مارك LG جز بهترين برندها هست و بعضي از مدل هاي اون در جز بهترين ال سي دي ها هستن(مدل LH50,LH90)
    Last edited by afflatus; 03-11-2009 at 15:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:23.

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از همه بخاطر راهنماییشون ممنونم ولی یک حرفی مهمی که گفته میشه اینه که مثلآ من اگه بجای b690 یا LH50 برم LH90
    بگیرم این تفاوت کیفیت برای من بیننده فیلمهای dvd یا ماهواره چقدر محسوسه یعنی تفاوت کیفیت تصویر یا بقیه مزایاش اونقدر هست که ارزش این اختلاف قیمت رو داشته باشه؟ من فکر میکنم این سوال خیلیا مثل من هست که دستگاه HD رو فعلآ نداریم.

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این G10 کیفیت و بلندی صداش چه جوریه؟
    برای موزیک خوبه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان به نظر شما یه g10 از تهران بگیرم بهتره یا یه 40 اینچ سونی مدل v550 از بانه ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:24.

7. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

1-امیدوارم اینطوری که شما گفتید نباشه
    در مجموع اگه بخوام به کیفیت تصویر فکر کنم G10 می خریدم که ده برابر مشخصاتش از LH50 و B690 بالاتره
    ولی این معیار خوبی نیست چون این مشخصات برای بیننده عادی محسوس نیستند(حتی اگه واقعی باشند).

2-امتیازاتی که به سایزهای مختلف این تلویزیونها داده شده دقت کنید.
    این لیست ریویوها از سایت تست سیک هست

3-در مجموع B690 دکور خیلی خوبی داره و امکاناتش خیلی عالیه. کیفیت تصویرش هم الحق والانصاف قاب قبوله.
    البته قبول دارم مشکل صدا داره(قبلا گفتم)
    G10-4 کیفیت تصویر بهتری داره ولی امکاناتش به خوبی B690 نیست.

5-در مجموع چون کیفیت تصویر همه این مدلا در حد قابل قبولی هست و اختلافش برای بیینده معمولی قابل تشخیص نیست من B690 رو انتخاب کردم

6-ببین دوست عزیز USB ال جی فقط فیلم تا رزولوشن 720 در 480 پخش میکنه ولی سامسونگ تا 1920 در 1080
    ضمنا سامسونگ فرمتهای بیشتری پخش میکنه. حتی از روی شبکه هم تا full HD پخش میکنه.
    ضمنا 180 مگابایت هم حافظظه داخلی داره.

7-به اینجا مراجعه کنید:
    8-مدل جدید ال جی LH700 هست

9-کلا ال جی تا قبل از LH50 , LH70 , LH90 تلویزیونهای خوبی تولید نکرده بود و به همین خاطر اسمش بد در رفته

10-با این وجود سامسونگ در حال حاضر پیشروی تولید تکنولوژیهای جدید در تلویزیونه(یه سری به رده بندی بهترین HDTV های CNET بزنید)
    با این وجود LH90 تلویزیون خیلی خوبیه و من رد نمیکنم
    1-متاسفانه دوست عزيز شما مقايسه مناسفانه اي انجام نداديد!!
    نمي دونم بين مقايسه b690 و lh50 اين g10 از كجا اومد كه شما پاي اون رو ميارن وسط ,واقعا جاي تعجب داره كه شما ميگيد مشخصات هر پنلي معيار خوبي براي انتخاب و يا احيانا مقايسه نيست!!
    2-ما بحث مون سر سايز 42 ال جي و 40 سامسونگ بود و كاري هم به ديگر سايزها نداشتيم(نمي دونم چرا همش بيراه ميريد!)
    3-بله درسته ولي همونطور گفتم از نظر كيفيت تصوير...lh50 پايين تر هست!
    4-بازم نمي دونم اين g10 از كجا اومد!!
    5-انتخاب شما درست يا اشتباه قابل احترام هست ولي دليل نمي بينم كه چون اين پنل رو داريد بخوايد كيفيت پنل ديگر رو انكار كنيد!
    6-دوست عزيز usb كه lh50 داره مي تونه divx رو پخش كنه(نمي دونم اين همه اطلاعات اشتباه رو كي بهتون داده با يه سرچ ساده ميشه تمم اين نكات رو مشاهده كرد)
    7-جالبه اين ريويو كه از lh50 در اين سايت هست(اين همه سايت معتبر اين تست سيك از كجا اومد!) يكي گفته 200 هرتز بودن نكته منفي اونو و يكي ديگه گفت كه نكته مثبت اونه!! درضمن در مورد اين كه چرا 200 هرتر بودن بد چيزي من نديدم اگه شما هم ديد به من يه اطلاع بديد!(تا الان ديده بودم كه 200 هرتز نسبت به 100هرتز بودن يه مزيت هست نه اين كه يكي بياد بگه اين يه امتياز منفي هست!!)
    8-دوست عزيز مدل lh700 , lh500 با هم اومدن و جز اخرين پنل هاي الجي در ايران هستن
    9-نمي دونم شما باز اين صخبت رو از خودتون گفتيد يا جاي خونديد!به نظر شما مدل هاي 606 -707-808 جز پنل هاي خوب نبودن!؟(نمي دونم چرا همش سعي در بد بودن پنل هاي ال جي داريد!)
    10-همه مي دونن كه سايت CNET اسپانسرش samsung هست(اگه يه فرد اماتور بياد توي سايت CNET بعد از دو سه روز چرخ زدن تو سايت متوجه ميشه كه سردبير هاش چقدر از محصولات سامسونگ تعريف مي كنن)
    در ضمن لزومي نداشت كه با بعضا با دادن اطلاعات اشتباه و يا مغلطه كردن بخوايد يه پنل رو بالا بياريد چون كه شما اون پنل رو داريد و يا اون پنل رو نداريد اون رو پايين بياريد! چيزي كه مشخص هست هم ما مصرف كنند هستيم و ميايم توي اين فروم براي تبادل اطلاعات كه بتونيم بهتر انتخاب كنيم پس كار درستي نيست كه بخوايم اطلاعات اشتباه بديدم و كاربران ديگه با مشكل مواجه بشن!
    در اخر اميدوارم كه هيچ وقت به مغلطه كردن رو نياريد!!
    با تشكر
    Last edited by afflatus; 03-11-2009 at 21:25.

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سوال بی جواب من
    یک حرفی مهمی که گفته میشه اینه که مثلآ من اگه بجای b690 یا LH50 برم LH90 بگیرم این تفاوت کیفیت برای من بیننده فیلمهای dvd یا ماهواره چقدر محسوسه یعنی تفاوت کیفیت تصویر یا بقیه مزایاش اونقدر هست که ارزش این اختلاف قیمت رو داشته باشه؟ من فکر میکنم این سوال خیلیا مثل من هست که دستگاه HD رو فعلآ نداریم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سوال بی جواب من
    یک حرفی مهمی که گفته میشه اینه که مثلآ من اگه بجای b690 یا LH50 برم LH90 بگیرم این تفاوت کیفیت برای من بیننده فیلمهای dvd یا ماهواره چقدر محسوسه یعنی تفاوت کیفیت تصویر یا بقیه مزایاش اونقدر هست که ارزش این اختلاف قیمت رو داشته باشه؟ من فکر میکنم این سوال خیلیا مثل من هست که دستگاه HD رو فعلآ نداریم.
    سلام دوست من
    حتما می دونی که من خودمم کلی سوال پرسیدم تا تونستم یه نتیجه ای برای خودم بگیرم
    الانم چیزی که می خوام بهت بگم نظر کارشناسی نیست و فقط تجربیات خودمه

ببین دوست عزیز lh90 اصلا با اون دوتای دیگه توی یک رنج قیمت نیست که بتونی باهم مقایسه شون کنی
    بلحاظ مشخصات فنی هم بطور واضحی از هردوتای دیگه سر هست . پس اگر بودجه شو داری برو lh90 بگیر . من نداشتم

اما مابین این دوتا
    طراحی ظاهر 690 و امکانات جانبیش بهتر از lh50 هست . مشخصات فنیش هم خوبه

lh50 دو تا مزیت داره 1- 200 هرتز هست ( فکر کنم عملا تنها lcd 200 هرتز باشه ) یعنی لرزش ها تصویر رو بخصوص در صحنه های اکشن نداره . اما من به دودلیل روی این قضیه خیلی حساب نکردم چون
    1- اساسا تجربه خوبی از تبلیغات lg نداشتم و هرچیزی خریدیم ازجمله یخچال ! فقط توی کاتالوگ عالی بود
    2- اغلب تلوزیون های lcd حداکثر 100 هرتز هستند و اینکه یکباره یک تلوزیونی میشه 200 هرتز اونم با برند lg برای من دوتا معنی داشت . 1- یا اساسا خیلی به بالای 100 هرتز احتیاج نیست 2- یا باز lg داره تبلیغ الکی می کنه

و مزیت دوم هم کنتراست 1به 150000 هزارش در مقابل کنتراست 1 به 100.000 تلوزیون b690 هست
    این فکر کنم روی کیفیت تصویر تاثیر داشته باشه واقعا ( البته اینجاهم باید بگم اغلب تلوزیونهای lcd حداکثر 1به 100000 هستند )

حالا من چرا بین g10 و B690 و حتی LH50 رفتم B690 خریدم ؟
    چون تصویر G10 واقعا بهتر از بقیه بود . اینو بارها تست کردم و می شد فهمید که عمق تصویر و رنگ G10 چقدر بهتره حتی نسبت به S10 چه برسه به LCD ها اما
    یکبار وارد فروشگاهی شدم که صرفا S10 داشت و اونجا دیدم از تصویر S10 هم راضیم
    و یکدفعه متوجه شدم درسته که G10 جزئیات رو خیلی بهتر نشون میداد و ... اما این مسئله فقط وقتی محسوس بود که دقیقا کنار تلوزیونهای دیگه قرار می گرفت ! متوجهی ؟
    ما توی خونه ، نمایشگاه که نداریم چند تا تلوزیون بذاریم کنار هم و ببینیم که حزئیات فلان تلوزیون کمی بهتره و ...
    توی خونه شما یک تلوزیون داری که باید تصویرش قابل قبول باشه و اونجا دیگه کمی بالا و پایین بودن تصویر اصلا به چشم نمیاد
    اونجا شما هستی و تصویر و اینبار امکانات و مصرف برق و ...

سرت رو درد نیارم
    من به این نتیجه رسیدم که اگر G10 رو بگیرم ، توی خونه دیگه خیلی مشخص نمیشه چقدر مشکیش از بقیه مشکی تره و ... اونجا دکور بی روحش دیده میشه و نداشتن امکاناتش و مصرف برق بیشترش

حالا شمام بین B690 و LH50 فکر نکن اختلاف تصویر وحشتناکی پیدا خواهی کرد ( اینا ممکنه با G10 تفاوت مشخصی داشته باشند اما با خودشون نه )
    نه
    هرکدوم اینا بهتر باشن فوقش 5% بهتر هستند و بهت قول می دم اگر کنار هم نذاریشون متوجه تفاوتها نمیشی و تازه به عقیده من حتی اگر کنار هم بذاریشون هم باز اختلافی نمی بینی ( همونطوری که بین LH700 و LH500 تفاوت خاصی توی فروشگاه LG ندیدم و فقط روی کاغذ مشخص بود که LH500 بهتره ) چون مشخصات فنیشون تفاوت فاحشی نداره و فقط شاید در تست های دقیق مشخص بشه کدوم از کدوم بهتره ( LH90 تفاوت آشکاری داره و داستانش جداست )
    اصلا برو امتحان کن . LH700 فکر کنم دقیقا مشخصاتش با B690 یکی هست . برو توی فروشگاه LG ببین تصویرش با LH500 تفاوت محسوسی داره ؟!
    بنظر من
    بعنوان یک آماتور
    وقتی مشخصات انقدر بهم نزدیکه ، ببین کدوم انتخاب بلحاظ دکور و امکانات جانبی ( USB . حافظه داخلی ، ورودی و ... ) به دلت می شینه . اون رو بگیر
    این نظر منه

پ.ن : بازم می گم من خیلی آماتورم و اینا نظرات شخصیم بود
    امروز میان TV ما رو نصب می کنن

11. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سوال بی جواب من
    کلی برات نوشتم اما ارسال نشد
    خلاصه اش اینه که دوست من
    نظر من بعنوان یک آماتور اینه

گاهی وقتا تفاوت مشخصات کاملا محسوسه ( مثلا lh90 بطور واضحی باید تصویرش بهتر از این دوتا باشه و اگر بودجه شو داری برو بخر . من نداشتم )
    اما

تفاوت تصویر این دوتای دیگه b690 و lh50 اونقدری نیست که براحتی متوجه بشی
    باید دوتا تلوزیون دقیقا کنار هم قرار بگیرن تا مشخص بشه کدوم از کدوم کمی بهتره و فکر نکن تفاوت آشکاری بین این دو هست
    نظر شخصیم اینه که حتی کنار هم که باشن بازهم تفاوت خاصی مشهود نیست
    می تونی امتحان کنی . lh700 تقریبا مشخصاتش عین b690 هست . شما برو فروشگاه lg و lh70 رو با lh50 مقایسه کن ببین تفاوت محسوسی می بینی ؟ من که ندیدم
    شاید توی تستهای دقیق مشخص بشه

می خوام بهت اینو بگم که
    وقتی تلوزیونهایی که مشخصات تصویری تقریبا مشابهی دارند به منزل وارد میشن
    اونجا دیگه شما نمی تونی متوجهی بشی که کدومشون مشکیش یه ذره مشکی تر از اونیکیه یا جزئیات تصویرش اندکی بیشتر از اونیکیه . اونجا فقط یک تلوزیون هست و شما می مونی و دکور و امکانات و مصرف برقش .
    به همین خاطر بنظر من توی خونه تصویر تلوزیون باید قابل قبول باشه و نباید خیلی حساس بود که فلان تلوزیون 4% بهتر از اینه . بله اگر تفاوت فاحش باشه اونوقت برای منم مهم هست مثل lh90 که مشخصات خوبی داره اما بین b690 و lh50 تفاوت خاصی واقعا وجود نداره همونطور که گفتم بین lh70 و lh50 تفاوت خاصی ندیدم !

اینم درنظر بگیرم که اغلب تلوزیونهای lcd حداکثر کنتراست 1.100000 دارند و حداکتر 100 هرتز هستند
    حالا اینکه یکدفعه برندی مثل ال جی lcd تولید می کنه که 200 هرتز هست و 1.150000 کنتراست داره
    از نظر منه آماتور که تجربه بدی در مواجهه با یخچال ال جی داشتم
    این اعداد و ارقام یا واقعی نیست یا اصلا لازم نیست یا این تفاوت اونقدرها به چشم نمیاد

بهرحال بهت تضمین می دم چه سامسونگ بهتر باشه و چه ال جی ( در این دومدل )
    تفاوت فاحشی در تصویرشون نیست و کنارهم قرار بگیرنم چیز خاصی حس نمی کنی ( می تونی بین lh70 و lh50 امتحان کنی )
    پس اونیو بگیر که به دلت بیشتر می شینه ( از لحاظ دکور و قیمت و امکانات و ... )

پ.ن : ببخشید سرت رو درد اوردم . این تجربیاته منه آماتوره . نه یک نظر کارشناسی

13. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •