عزیزه جان این نمیشه مدرک
مدرک بنما
ضمنا اگه از علی منظورت منم من اصلا 97 نداشتم 3 تا گوشی قبلی ام
هم78 82 و امنیا اچ دی سامسونگ بود
عزیزه جان این نمیشه مدرک
مدرک بنما
ضمنا اگه از علی منظورت منم من اصلا 97 نداشتم 3 تا گوشی قبلی ام
هم78 82 و امنیا اچ دی سامسونگ بود
من الان لینک معتبر ندارم
اما طبق شنیده هام همین الان تو ایالات متحده سامسونگ بیشترین فروش رو داره و نوکیا هیچ جایگاهی نداره(فقط تو ایالات متحده)
البته به نظرم این هیچ چیز رو نشون نمیده و نظر من اینه که نه نوکیا و نه سامسونگ مستحق این جایگاهی که الان دارن نیستن و فقط به خاطر خلا تولید کننده های مستقل اینطور واسه خودشون جولان میدن(همون خلایی که مک و اندورید تا حدودی تونستن پرش کنن)
اما واقعیت اینه
خوب همینجایی که خوندی کجاس ؟خودم هم قبلا خوندم که بازار اول نوکیا کشورهای درجه 2 و 3 هستن از لحاظ پیشرفتگی و بعد میره کشورهای دیگه و اگه یکم در جریان باشی میدونی که معمولا برندها محصولاتشون رو اول میفرستن جاهایی که میدونن فروش بیشتری دارن و بعد میفرستن به کشورهایی که فروش کمتری دارن ..
N97 اولین بازارش ایران نبود ! جزو بازار های اولش بود که میشد پیش خریدم کرد ! این یه کار خوب از طرف نوکیا بود که 97 رو به طور همزمان در چند کشور وارد بازار کرد
دوست عزیز من شنیده بودن آیفون بازار امریکا رو تسخیر کرده که !(فقط تو ایالات متحده)
بگردم اگه پیدا کردم میارم ... پیدا هم نکردم یا حرفمو قبول میکنید یعنی بهم اعتماد میکنید یا اینکه قبول نمیکنید ...
تو گوشی های با سیستم عامل .. الان پالم .. بلک بری ... و ایفون .. و کمی سامسونگ هستش .. ولی بدون سیستم عامل دست سامسونگه
ممد باید به توام گیر بدیم که مدرک ؟
تو ایالات متحذه هنوز شرکت های امریکایی (موتو و بلک بری و اپل) سهم همده بازار رو در دست دارن
برو تو آرنا سرچ کن خبرش ماه یکی دو ماهه پیشه
دلیلش هم فروختن گوشی بصورت کانترت و اقساطی بصورت لاک هستش
نمونه اش همین آیفون
دوست من شما اول این تیکه رو مدرک بیار که قرمز کردم
باقی باشه واسه بعد
همچنان منتظریم![]()
میلاد جان
عصابی نشو این دوستمون پسر خوبیه
فقط عشق به سامسونگ بد جوری هواییش کرده
من دیگه تو این تاپیک پست نمیدم چون مدرکی در کار نیست والا تا الان رو میشد !
شاد باشین
ضمنا فردا منتظر فیلم جواب ندادن امنیا اچ دی زیر نور خورشید باشین
ما که مثل بعضی نیستیم الکی پست بدیم![]()
اصلا همه این حرفا به کنار. چرا شما فن بوی های سامی اینقدر اصرار دارید بزنید تو سر خودتون که جهان سومی هستید
همین امیر ( هیچ وقت یادم نمیره حرفش) البته اون موقع مثل الان ساکت نبود روزی 200بار بن میشد گفت:
سونی اریکسون مال شما جهان سومی هاست!!!!!!
بابا انصاف داشته باشید چون شما سامی میخرید پیشرفته و بقیه عقب افتادن؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)