خیلی عالیه مخصوصا جزئیاتش
خیلی عالیه مخصوصا جزئیاتش
اين خيلي قشنگه ........
رندر هم خيلي خوب شده ....
تموم شه چي ميشه !!!
ميگم چه قدره داري كار ميكني؟
با چه برنامه اي ساختي؟
عاليه!!
آقا حمید...این موتور ما ادامه نداره؟
خیلی ممنونخیلی عالیه مخصوصا جزئیاتش
از شما هم ممنوناين خيلي قشنگه ........
رندر هم خيلي خوب شده ....
تموم شه چي ميشه !!!
ميگم چه قدره داري كار ميكني؟
با چه برنامه اي ساختي؟
عاليه!!
_چرا اتفاقا خودمم خیلی دوست دارم یه وقتی گیر بیارم ادامش بدمآقا حمید...این موتور ما ادامه نداره؟
حالا که شما گفتی زورمو می زنم امروز که رفتم خونه ادامشو شروع کنم
کل اینو تو 4 ساعت ساختم (البته مدلینگ نه اتود رو کاغذ اما الان یه 2 هفته ای هست روش کار نکردم(متسفانه)
نرم افزارم راینو
خوب امروز رفتم فایل هایه این کار رو از قهقرایه هاردم کشیدم بیرون و روش یکم کار کردم
:ارایی که انجام دادم شبکه بندیه رادیاتور و هواکش موتور بود که به دلایلی نرم افزار پرید و منم سیو نکرده بودم و تا نسوه هایه کارو از دست دادم ولی قبلش یه رندر گرفتم ولی اینم به علت سرعت دایل آپ نمی تونم ـپ لود کنم و وسطش ارور می ده انشالا شنبه که می رم دانشگاه آپش می کنم (البته زیاد فرق نکرده
شرمنده بابت تاخیر
اون تیکه که تو دایره ی زرده کاریه که کردم البته چون فرم پیچیده بود همین یه تیکه اندازه ی کل کار وقتمو گرفت(البته برا این پیچیدست که بعد از این که هوا وارد هواکش شد از راه یه لوله می رسه به یه سوپر شارژر که نیروشو از میل لنگ می گیره و بعد توسط این سوپر شارژر فشرده می شه و بعد برا این که گرمای حاصل از انقباض از بین بره(اگه از بین نره موجب پدیده ی پیش اشتعالی میشه و موتورو از بین می بره) به یه اینتر کولر می رسه که جلوی دسته فرمون قرار داره بعد هم از طریق یه شلنگ تقسیم بین 6 تا سیلندر تقسیم می شه
اینم یه عکس کلی:
![]()
خیلی هم خوب
ادامه بده که تا اینجا خیلی خوب کار کردی برا من که خیلی خیلی جالب مخصوصا دیتیلایی که به موتو دادی
اگه چرخارم کامل کنی که دیگه خیلی خوب میشه واقعا آفرین
دستت درد نکنه
منتظر ادامشم
درضمن
اینم مثل اونای دیگه ناقص نمونه لفطا
بای
ایول خیلی عالیه، من که خوشم اومد.
اطلاعاتتم خوبه. حالا این موتور با این همه عظمت و با 6 تا سیلندر، میگم حجم سیلندراش کم نیستن؟!
چرا سیلندرا تو یه خط نیستن و عمودی-افقی شدن؟!!
البته استاد شمایید و من فقط واسم سوال پیش اومد...
مرسی منتظر ادامش هستم...
ممنون،چرخارم درست می کنمو البته سعی می کنم این دیگه ناقص نمونهخیلی هم خوب
ادامه بده که تا اینجا خیلی خوب کار کردی برا من که خیلی خیلی جالب مخصوصا دیتیلایی که به موتو دادی
اگه چرخارم کامل کنی که دیگه خیلی خوب میشه واقعا آفرین
دستت درد نکنه
منتظر ادامشم
درضمن
اینم مثل اونای دیگه ناقص نمونه لفطا
بای
از شما هم ممنونایول خیلی عالیه، من که خوشم اومد.
اطلاعاتتم خوبه. حالا این موتور با این همه عظمت و با 6 تا سیلندر، میگم حجم سیلندراش کم نیستن؟!
چرا سیلندرا تو یه خط نیستن و عمودی-افقی شدن؟!!
البته استاد شمایید و من فقط واسم سوال پیش اومد...
مرسی منتظر ادامش هستم...
نه بابا چی چی رو حجمشون کمه هر کدوم 300 cc رو هم 1800 cc بابا موتوره هانه تانک که
راستش چینش سیلندرا تو یه حالت هم مرکز تو موتو ها عادیه ولی باید به صورت قرینه نصب بشن تا لگد هم دیگرو دفع کنن ولی من برا اینکه کار قشنگ تر بشه بی خیال مورد دومی شدم (تو کار کانسپت خیلی مهم نیست همه چی رو مد نظر بگیری)
اینم ادامش
ادامه!!!
خوب کارایی که این دفه کردم کامل کردن عاج تایراست:
بعدش نصب مخزنا (بنزین و آب و روغن) البته فقط کلیات بدنه ی مخزنا کار شده و تمام جزعیات روشون مونده که بعد کامل می کنمشون
ولی خوب حد اقلش اینه که محفظه ی موتور پر شد
راستی بچه ها تو فکرم سیلندر ها رو عوض کنم با قیافشون اصلا حال نمی کنم خیلی هر دم بیل و بی دیتیل و الکی گندن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)