تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 10 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 97

نام تاپيک: خرید گوشی کره ای

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

اما کساني که مي خواهند گوشي چيني بگيرند خوب به موارد زير توجه کنند.

1 - من وقتي مسئوليت خريد را مي پذيرم که خودم حضور داشته باشم در غير اين صورت مسئوليت خريد با خودتان است.

2- حدالامکان از يک فرد آشنا گوشي را بخريد تا مطمئن باشيد.

3- در انتخاب مدل بسيار دقت کنيد مدل هاي معروف با طرح مخصوص خود چين بخريد.

4- جايي که من خريدم گارانتي خود مغازه را با مهر و امضاء داد خوشبختانه نياز بهش پيدا نکردم شما هم در صورت امکان با گارانتي بگيريد

5- اگر گوشي هاي شکل مدل من مي گيريد دقت کنيد در صورت باز بودن صفحه بايد محکم باشد

6- اين گوشي ها مثل خيلي از گوشي هاي ديگه نياز به مراقبت دارند.

7- بعضي از مدل ها امکان استفاده از سيمکارت ايرانسل را ندارند چون نوسانات ايرانسل خيلي بالاست و براي گوشي مضر است.

8- هر مطلب ديگري هم خواستيد در خدمتم دوستاني هم که اين گوشي ها را دارند اگر به مشکل برخوردند مطرح کنند تا شايد پاسخي بتوانم بدهم.

2. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودم يک ساله - دوستمم هم دو ساله

من کم رفتم و واقعا راضي هستم

واقعا اين طور نيست . اميدوارم مديران من را ماخذه نکنند ولي من چون خودم ب نوکيا کار کردم به صراحت اعلام مي کنم در کيفيت صدا و تصوير واقعا بهترين هستند.

دوست عزيز اگر من انجمن را به مسخره گرفتم يا پست هام مناسب نبوده همين جا اعلام کنيد تا ديگه توي اين تاپيک اصلا شرکت نکنم.
    دوست عزیز منظور من شما نبودید ، منظور من اون افرادی بود که جای اینکه منطقی بحث کنن با پستهای بی مورد بحث اصلی رو وارد حاشیه میکنند که خوشبختانه اکثر پستهای بی مورد توسط مدیر این بخش پاک شد.

4. این کاربر از Mehr.Iman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

مثلا شما پست شماره 26 را ببینید ، خداییش اینجور بحث کردن فایده داره به نظر شما؟
    کدوم یک از این دلیلایی که ایشون آوردن منطقیه و باعث میشه یه نفرو از خرید این گوشیها منع کنه؟

با عرض پوزش از شما دوست عزیز پستم رو ویرایش کردم ... شما واقعا با یکی که این گوشی ها رو یه مدت داشته از نزدیک صحبت کنی فکر نکنم دیگه طرف این جور گوشی های بی کیفیت که با تبلیغات فوق العاده دروغ در موردش صحبت میشه بری ...

1 - من وقتي مسئوليت خريد را مي پذيرم که خودم حضور داشته باشم در غير اين صورت مسئوليت خريد با خودتان است.
    جايي که من خريدم گارانتي خود مغازه را با مهر و امضاء داد
    در صورت باز بودن صفحه بايد محکم باشد
    بعضي از مدل ها امکان استفاده از سيمکارت ايرانسل را ندارند چون نوسانات ايرانسل خيلي بالاست و براي گوشي مضر است.
    ....
    Last edited by PC°BASE; 01-11-2009 at 16:55.

6. این کاربر از PC°BASE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنده داشتم .. بلوتوث .. f488 که شبیه f480 .. جالب که f480 هم داشتم همزمان .. و tv دار ...

دنظرم اینه که مزخرفه وسلام .. اینترفیس کند ! تاچ نه چندان حساس .. صفحه نمایش خیلی متوسط و تقریبا ضعیف .. و اینکه دوام کم .. مثلا اگر یکم برق منطقه جریانش کم و زیاد بشه سریع شارژش میسوزه یا یه قطعه داخلیش .. یا اینکه هنگ های عجیب غریب میکنه .. میزان باتریاشون دقیق نیس ... بعضی وقتا میبینی 4 تا شارژ دارن ولی 10 دقیقه بعد خالی میشن ... در هر صورت نسبت به قیمتش امکانات خوبی بهت میده که هیچ گوشی بهت نمیده ولی در عوض ! این امکانات در پایینترین سطح ممکن از لحاظ کیفیت هستن .. نظر خودمه ... بازم خودت میدونی

8. 7 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

دوستان يک نکته خيلي مهم حتما موقع خريد گوشي توجه کنيد که در منوي بازي ها حتما 3 فايل باشد که يکي مخصوص نصب بازي ها است اين مورد قطعا در خريد مطمئن کمک مي کند.
    بنده داشتم .. بلوتوث .. f488 که شبیه f480 .. جالب که f480 هم داشتم همزمان .. و tv دار ...
    دنظرم اینه که مزخرفه وسلام .. اینترفیس کند ! تاچ نه چندان حساس .. صفحه نمایش خیلی متوسط و تقریبا ضعیف .. و اینکه دوام کم .. مثلا اگر یکم برق منطقه جریانش کم و زیاد بشه سریع شارژش میسوزه یا یه قطعه داخلیش .. یا اینکه هنگ های عجیب غریب میکنه .. میزان باتریاشون دقیق نیس ... بعضی وقتا میبینی 4 تا شارژ دارن ولی 10 دقیقه بعد خالی میشن ... در هر صورت نسبت به قیمتش امکانات خوبی بهت میده که هیچ گوشی بهت نمیده ولی در عوض ! این امکانات در پایینترین سطح ممکن از لحاظ کیفیت هستن .. نظر خودمه ... بازم خودت میدونی
    مشکل شما در انتخاب نوع گوشي است همانطور که گفتن طرح اصلي نخريد.

10. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض پوزش از شما دوست عزیز پستم رو ویرایش کردم ... شما واقعا با یکی که این گوشی ها رو یه مدت داشته از نزدیک صحبت کنی فکر نکنم دیگه طرف این جور گوشی های بی کیفیت که با تبلیغات فوق العاده دروغ در موردش صحبتمیشه بری ...
    ممنون از شما و رفتار حرفه ایتان!
    متاسفانه از کسانی که من میشناسم هیچکس از این گوشیها نداره تا ازش کمک بگیرم ، جاییم بهتر از اینجا سراغ نداشتم که بشه مشورت کرد ،از طرفی نمیخوام بیشتر از 200 تومن برای گوشی هزینه کنم از طرفی هم میخوام یه چیز دهن پر کن بگیرم ؛ وقتی میشه با 145 تومن یه گوشی طرح N98 خرید که کلی امکانات داره (دوستمون Far2009 به طور مفصل به امکانات این گوشیها اشاره کردند!) چرا باید برم مثلا k800 بخرم؟
    جناب far2009 که این گوشیهارو تجربه کردن ظاهرا" خیلی راضین ولی اکثر دوستان (که فکر نمیکنم تا حالا این گوشیهارو تجربه کرده باشن) میگن به درد نمیخوره ، خب اینجوری آدم تو تصمیم گیریش مردد میشه دیگه.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان يک نکته خيلي مهم حتما موقع خريد گوشي توجه کنيد که در منوي بازي ها حتما 3 فايل باشد که يکي مخصوص نصب بازي ها است اين مورد قطعا در خريد مطمئن کمک مي کند.

مشکل شما در انتخاب نوع گوشي است همانطور که گفتن طرح اصلي نخريد.

بری در مورد f488 تحقیق کنید و بلوتوث هم که اصل چینه ! ...

حالا شما در مورد f488 تحقیق کن ببین اصل هستش یا نه

n95 هم قدیما تو دستو بالم طرح چینیش ! ..

13. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا ، گارانتیمونم که پرید!
    حالا من شمارو از کجا پیدا کنم؟!
    2- حدالامکان از يک فرد آشنا گوشي را بخريد تا مطمئن باشيد.

آخرین باری که از آشنا خرید کردم یه لبتاپ خریدم که بعدا" متوجه شدم نزدیک 200 تومن گرون بهم داده!
    3- در انتخاب مدل بسيار دقت کنيد مدل هاي معروف با طرح مخصوص خود چين بخريد.
    احتمال زیاد همون مدل N98 رو میخرم.
    4- جايي که من خريدم گارانتي خود مغازه را با مهر و امضاء داد خوشبختانه نياز بهش پيدا نکردم شما هم در صورت امکان با گارانتي بگيريد

آره ، یک ماه گارانتی تعویض داره ، اگه گارانتی نداشت که عمرا میرفتم طرفش.

6- اين گوشي ها مثل خيلي از گوشي هاي ديگه نياز به مراقبت دارند.

فک نکنم دیگه اینارو با خودم بتونم ببرم حموم!

7- بعضي از مدل ها امکان استفاده از سيمکارت ايرانسل را ندارند چون نوسانات ايرانسل خيلي بالاست و براي گوشي مضر است.

ای بابا ،اگه ایرانسل نشه انداخت روش که فایده نداره ، پس یادم باشه موقع خرید حتما" سوال کنم.
    8- هر مطلب ديگري هم خواستيد در خدمتم دوستاني هم که اين گوشي ها را دارند اگر به مشکل برخوردند مطرح کنند تا شايد پاسخي بتوانم بدهم.
    ممنون از لطفتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

ممنون از شما و رفتار حرفه ایتان!
    متاسفانه از کسانی که من میشناسم هیچکس از این گوشیها نداره تا ازش کمک بگیرم ، جاییم بهتر از اینجا سراغ نداشتم که بشه مشورت کرد ،از طرفی نمیخوام بیشتر از 200 تومن برای گوشی هزینه کنم از طرفی هم میخوام یه چیز دهن پر کن بگیرم ؛ وقتی میشه با 145 تومن یه گوشی طرح N98 خرید که کلی امکانات داره (دوستمون Far2009 به طور مفصل به امکانات این گوشیها اشاره کردند!) چرا باید برم مثلا k800 بخرم؟
    جناب far2009 که این گوشیهارو تجربه کردن ظاهرا" خیلی راضین ولی اکثر دوستان (که فکر نمیکنم تا حالا این گوشیهارو تجربه کرده باشن) میگن به درد نمیخوره ، خب اینجوری آدم تو تصمیم گیریش مردد میشه دیگه.

تشکر .

منظور شما از امکانات چیه ؟ صدای بلند بی کیفیت ؟ دوربین با قابلیت انداختن عکس های بزرگ و پر از نویز ؟
    صفحه ی نمایش که حد اکثر 2 ماه مثل روز اولش کار میکنه ؟ گوشی N98 نوکیا هنوز تولید نکرده ! اگر این مدل گوشی ها انقدر خوبن چرا باید از نام مدل های برند های معتبر گوشی سازی سو ء استفاده کنن ؟ یه گوشی k800 گوشی یه که حد اقل مطمئنی 2 سال برات کار میکنه . جناب FAR 2009 هم فقط داره از روی تعصب از گوشی خودش دفاع میکنه ...
    شما جز ایشون کس دیگه ای رو میبینی که از این مدل گوشی های چینی در این دنیای پهناور وب راضی باشه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتظار امکانات خیلی بالا هم از این گوشیها ندارم(با توجه به قیمتشون)
    امکاناتشون در حد یه گوشی معمولی مثل k750 باشه کافیه +اینکه تلویزیون دارن و دوتا سیم کارت میخورن ، ظاهرشونم که N98!
    رو هم رفته 145 نمی ارزه؟!
    این آدرس سایت فروشگاهس(امیدوارم اینو تبلیغات محسوب نکنید):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از Mehr.Iman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •