تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 180 اولاول 123456781454104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

جالبه یک سری فوق تخصص بدون توجه به صحبت های مسولین crytek دارن برا خودشون شاهنامه میگن و صحبت های microsoft و خود مدیر عامل Crtek و producer ابر شاهکاری مثل geow2 از شرکت epic که گفت بود سخت افزار کنسول های نسل حاضر تا 2014 جواب گوی همه نیاز های بازار هست رو به کل پاک کردن از صحنه روزگار

فکر کنم یک سری بد جوری از وجود کنسول ها و rules کردن اونها به عنوان leader of video game industry ضربه خوردن و حرصشون گرفته که تو تاپیکی که هیچ ربطی به این بحث نداره دارن اسپم هایی با موضوعیت VS میدن

حالا اگه ماها چیزی بگیم میان میبندنمون به القابی همچون تعصب
    جدا قشنگه !!

2. 8 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جالبه یک سری فوق تخصص بدون توجه به صحبت های مسولین crytek دارن برا خودشون شاهنامه میگن و صحبت های microsoft و خود مدیر عامل Crtek و producer ابر شاهکاری مثل geow2 از شرکت epic که گفت بود سخت افزار کنسول های نسل حاضر تا 2014 جواب گوی همه نیاز های بازار هست رو به کل پاک کردن از صحنه روزگار

فکر کنم یک سری بد جوری از وجود کنسول ها و rules کردن اونها به عنوان leader of video game industry ضربه خوردن و حرصشون گرفته که تو تاپیکی که هیچ ربطی به این بحث نداره دارن اسپم هایی با موضوعیت VS میدن

حالا اگه ماها چیزی بگیم میان میبندنمون به القابی همچون تعصب
    جدا قشنگه !!
    میدونم منظورت منم، ولی حالا چرا فحش میدی . من نگفتم خوده یارو گفته بود. ما که خودمون 360 بازیم.

4. 4 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

میدونم منظورت منم، ولی حالا چرا فحش میدی . من نگفتم خوده یارو گفته بود. ما که خودمون 360 بازیم.
    منظورم شخص خاصی نبود
    روی صحبتم با کسانی بود که خودشون میدونن چه کسانی هستن
    و من تو هیچ جای صحبت هایی که تو trailer ها و قروم های خارجی دیدم و خوندم این اراجیف نبوده والا

6. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

مسلمأ گرافيك بالاتر از كرايسس 1 رو براي كنسول هاي نسل حاضر نمي ته ارائه بده!! چون قدرت پردازش xbox360 , ps3 براي اين موتور محدوده ، البته به احتمال خيلي زياد ، گرافيكي ترين بازي خاهد بود كه براي يك كنسول عرضه مي شه و شايد ديگه حوصله ي بازي هاي مخصوص كنسولي رو نداشته باشين! :دي
    نگاه کن عزیزم تمام بازی گرافیک نیست
    به نظر شما بازی هایی مثل-Halo 3 ODST- Gears Of War 2-Uncharted 2-و ده ها عنوان دیگه رو فدای بازی هایی می کنیم که گیم پلیشون از صفر هم پایین تره؟!
    به نظر میاد شما از همون جماعتی هستی که فقط گرافیک بازی براشون مهمه پس دیگه ادامه ی بحث فایده ای نداره!
    دنیای گیمر ها باید چپ شده باشه که یه همچین بازی بیاد و حوصله ی مارو از شاهکار های کنسولی به سر ببره!

8. 5 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر من که وارد بازار شدن کرایسیس 2 تازه شروع آمدن بازی های پرگرافیک هستش نه تمام شدن قدرت پردازش...
    به نظر من همزمان با ورود این بازی ما شاهد یک تحول خیلی وسیع در کیفیت و گرافیک بازی ها خواهیم بود...من اینو قول میدم چون در بازار کار اون شرکتی موفق و دارای درآمد خوب خواهد شد که کیفیت بهتری ارائه بده و همینطور بتونه جذب مشتری کنه...
    و این مسئله راجب بازی ها هم صدق خواهد کرد یا کنسول ها ی بازی...
    و شايد هم اومدن اين بازي ، زماني براي بازنشستگي كنسول هاي فعلي و جدي شدن حركت سازندها براي كنسول هاي به روز شده!! چون واقعأ از نظر قدرت پردازش و معماري از pc عقب افتادن!!
    نسخه ي كامپيوتري كرايسس رو مي شه گرافيكي ترين و پيشرفته ترين بازي كامپيوتري دونست كه بعد از 3 سال اين عنوان رو از نسخه ي قبلي خودش يعني كرايسس بگيره و اون رو رسمأ بازنشست كنه!

برای من یه سوأل هست که از DX11 این بازی پشتبانی نمیکنه؟!
    چرا !! اين بازي از اين نسخه ي سايه زن و همچنين sm5 به طور كامل پشتيباني مي كنه!
    البته موتور ce3 طوري ساخته شده كه قابليت اعطاف زيادي داشته باشه و بشه با dx9 , dx10, dx10.1 ,d11 باهاش بازي ساخت!! يعني سازنده ي بازي از نظر كنسولي كه مي خواد براش بازي بسازه ، محدوديتي نداشته باشه!

منظورم شخص خاصی نبود
    روی صحبتم با کسانی بود که خودشون میدونن چه کسانی هستن
    و من تو هیچ جای صحبت هایی که تو trailer ها و قروم های خارجی دیدم و خوندم این اراجیف نبوده والا
    چرا با من بودی دیگه، نبودی ؟ آخه من از همه بیشتر به قدرت کنسول ها گیر میدم. خوده cevat Yerli صاحب کمپانی Crytek (تو پست 14 همین تاپیک هم مصاحبش هست) گفته Cryengine3 کنسولها رو به کیفیت Cryengine2 میرسونه، والا حالا در مورد موتورشون دروغ گفته یا خالی بسته به من ربطی نداره.

خلاصه هر کی میخواد من حاضرم تخصصی سره قدرته کنسول ها باهاش بحث کنم و مشخص کنم چرا کنسولها دارن کم کم ضعیف میشن.

نگاه کن عزیزم تمام بازی گرافیک نیست
    به نظر شما بازی هایی مثل-Halo 3 ODST- Gears Of War 2-Uncharted 2-و ده ها عنوان دیگه رو فدای بازی هایی می کنیم که گیم پلیشون از صفر هم پایین تره؟!
    به نظر میاد شما از همون جماعتی هستی که فقط گرافیک بازی براشون مهمه پس دیگه ادامه ی بحث فایده ای نداره!
    دنیای گیمر ها باید چپ شده باشه که یه همچین بازی بیاد و حوصله ی مارو از شاهکار های کنسولی به سر ببره!
    من اصلأ منطورم این نبود که بازی های فوق العاده ای که نام بردین رو کنار بزارین!! من منظورم و نگاهم به بازی های مشترکی بود که عرضه می شه! مثل farcry2 , ... ، چون اکثر کسایی که کرایسس بازی کردن ، گفتن که تا مدتی نمی تونستن بازی دیگه ای انجام بدن! که خیلی ها تو تاپیک همین بازی هم این رو اذعان کردن!
    من از همون جماعتی هم که گرافیک و گیم پیلی و داستان ، هر ث3 برام مهمند! حالا این بازی بیاد ، بعد در موردش نظز بدین!!

10. 5 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خوب اینجا بازم شده کل کل بین کنسول و PC !!
    تاپیک قبلی این بازی سر همین بحث های الکی و کاملا بیهوده بسته شد!
    لطفا با این تاپیک همچین کاری نکنید!
    دوستان این تذکر رو جدی بگیرین!
    برای بحث در این مورد برین تو همون گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون!
    Last edited by Masoud King; 01-11-2009 at 18:59.

12. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوبه یک همکار یا مسول انجمن حرف من رو فهمید و اقدام کرد
    باز هم جای بسی تشکر وجود دارد

14. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اگه اسپمه ببخشید(حالا اینهمه اسپم دادن منم روش)
    ولی کیف میکنم می بینم انجمن تقریبا دوباره به همون شور وحال قبلی خودش برگشته و این کل کل ها توش شروع شده
    موفق باشید

16. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه اسپمه ببخشید(حالا اینهمه اسپم دادن منم روش)
    ولی کیف میکنم می بینم انجمن تقریبا دوباره به همون شور وحال قبلی خودش برگشته و این کل کل ها توش شروع شده
    موفق باشید
    آقا مخلصیم! فقط دیر رسیدی پست ها رو پاک کردن!
    حالا تاریخ دقیق این ابر بازی منتشر نشده؟! یعنی چیزی دقیق تر از فصل اول 2009 ؟؟!!
    در ضمن هنوز جایی اعلام نشده که برای بازی در بالاتزین سطح جزئیات به چه سخت افزاری نیازه؟!

18. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

آقا مخلصیم! فقط دیر رسیدی پست ها رو پاک کردن!
    حالا تاریخ دقیق این ابر بازی منتشر نشده؟! یعنی چیزی دقیق تر از فصل اول 2009 ؟؟!!
    در ضمن هنوز جایی اعلام نشده که برای بازی در بالاتزین سطح جزئیات به چه سخت افزاری نیازه؟!
    2009!!!
    والا تنها چیزایی که از بازی (نه موتورش)مشخص شده اینه که توی این سایته:
    (هنوز از خود بازی چیر زیادی مشخص نیست)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته فکر کنم مال تاپیک خومون کاملتر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •